U14: MÉG SZOKATLAN A NAGYOBB PÁLYA

Rakita Gábor vezette csaptunk helyét az újonnan indult U14-es bajnokságban már a Baranyai Pál edzette gárdánk veszi át. Együttesünk hasonlóan ügyes, mint korábbi korosztályunk, sőt ha lehet mondani még jóval összeszokottabb is, viszont sokkal nehezebb dolguk lesz mint az előző bajnokságban aranyérmet nyert csapatnak. Egyrészt sok igen fiatal játékos van a keretünkben, másrészt jóval erősebb gárdák nyertek besorolást pontvadászatunkba.

Az első meccsen máris egy ilyen csapattal a Csömörrel találkoztunk. Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk riválisunknak, ám a még szokatlan nagyobb pálya, hosszabb játékidő egyenlőre csapatunk ellen volt. Ugyan vereséggel kezdtünk, de biztosak lehetünk benne, hogy jönnek majd a sikerek is.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - CSÖMÖR KSK 0 - 4 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Tóth Z. (Török II. T.)

gól: Lóth Zs., Kilik B., Jávor K., Deák B.

Maglódi TC: DÁVID CS. - TÓTH Á., Angyalosi P., BERTALAN H., Gyenes G., Kristóf L., KOVÁCS B., Piller B., Karajos K. cserék: Kovács B., Pápa R., Nagy B., Kaplonyi R.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Azt gondolom, hogy felnőttünk a feladathoz és nagyon jól tartottuk magunkat 65-70 percig, ám a végére elfáradtunk és a Csömör hibáinkat kihasználva sajnos fölénk nőtt. Sok játékosunknak az első nagyobb pályás bajnoki mérkőzése volt, de ettől függetlenül nagyon ügyesek voltak, jól helyt álltak és ez hétről-hétre csak javulni fog.

futsal202209.jpg

Partnereink