U14: BAJNOKCSAPAT!

Rakita Gábor által trenírozott U14 együttesünk az utóbbi idők legnagyobb utánpótlás sikerét érte el, hiszen hibátlan tavaszi szezonjuknak köszönhetően megnyerték a bajnokságot. Vasárnap az ugyancsak remek tavaszt produkáló Gyáli BKSE vendégeként léptek pályára, ahol csapatunk Berényi Kristóf révén korán vezetést szerzett, majd Piller Bence kettőre növelte az előnyünket. A második félidőben rengeteg helyzetet hagytunk ki, amit a hazaiak sajnos góllal büntettek, így a vége ugyan kicsit izgalmas lett, de győzelmünk és ezáltal a bajnoki címünk nem forgott veszélyben. Legeredményesebb játékosunk Berényi Kristóf lett 11 találattal. Őt Szabó Dávid, Piller Bence, Balogh Dominik és Gyenes Gergő követi 5-5 találattal. Kovács Bálint és Kovács Máté 4-4, Mislai Fruzsina 3, Szilágyi Zsolt 2, Ofella Gergő, Szabó Bence, Nagy Benjamin, Karácsony Károly és Stanton Kieren Derek 1-1 találattal járult hozzá a sikerhez. Nyilas Levente 12 fordulóban mindössze 8 gólt kapott. A bajnoki címhez kellett továbbá Karajos Krisztián áldozatos mezőnymunkája is. Rakita Gábor edző mellett a 2006-os játékosok (Kovács Bálint, Gyenes Gergő, Karajos Krisztián) felkészítését U11-U13-as edzőnk, Baranyai Pál végezte el, így nagyban hozzájárult ő is a kivívott sikerhez.

Persze a szülőknek és a szurkolóknak is köszönet jár, hiszen hétről-hétre buzdították focistáinkat a bajnoki találkozókon.

Játékosaink hamarosan a gödöllői Juniális Kupán, majd az U14-es Bajnokok Tornáján szerepelhetnek, reméljük azokon is hasonló sikerrel!

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 12. fordulóból pótolt mérkőzésen:

DÁNSZENTMIKLÓS - MAGLÓDI TC 1 - 10 (0 - 5)

Dánszentmiklós, jv: Józsa F. (Osváth A.)

gól: Berényi K. 3, Szilágyi Zs. 2, Szabó D. 2, Kovács M., Ofella G., Kovács B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Gyenes G., Kovács B., Berényi K., Szabó D., Mislai F., Ofella G., Kovács M., Karajos K. cserék: Szabó B., Szilágyi Zs., Balogh D., Piller B., Nagy B.

-----

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 14. forduló:

GYÁLI BKSE - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 2)

Gyál, jv: Ferenczi D. (Feigl G.)

gól: Berényi K., Piller B. ill. Kokovai D.

Maglódi TC: Nyilas L. - Gyenes G., Kovács B., Szabó D., Berényi K., Mislai F., Ofella G., Kovács M., Karajos K. cserék: Szabó B., Balogh D.,  Szilágyi Zs., Piller B., Nagy B.

 

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A Dánszentmiklós ellen nem túl tetszetős játékkal, de sima győzelmet arattunk. Ez is kellett ahhoz, hogy a Gyál elleni sorsdöntő találkozóra nyugodtabban, felszabadultan érkezzünk. Utóbbit végül csak egy góllal nyertük meg, amit nem bánok, mert így, hogy végig kiélezett volt az összecsapás, a gyerekekből nagyobb öröm szabadult fel a lefújás után. Érzésem szerint a Gyáli BKSE hozzá akarta juttatni a Lurkót a bajnoki címhez és ennek megfelelően végig is darálták a mérkőzést, de ennek ellenére is behúztuk a nagyon fontos három pontot. A helyzeteink alapján több góllal is nyerhettünk volna, de picit azért megremegtek a lábak. A győzelmet viszont nem kell megmagyarázni, főleg ha az bajnoki címet ért. Gratulálok az egész csapatnak, az egész éves teljesítményhez, örülök, hogy az edzőjük lehetek és nagyon büszke vagyok rájuk. Külön köszönet a szülőknek is, akik végig segítették, támogatták a csapatot. Ők is kellettek hozzá, hogy bajnokká válhassunk!

U14farsang.jpg

Partnereink