U14: HATALMAS GYŐZELEM A LISTAVEZETŐ OTTHONÁBAN

Rakita Gábor U14-es együttese az év mérkőzését vívta pénteken a bajnokság éllovasa, a Gyáli Lurkó otthonában. Csapatunk a harmadik helyezett Inárcs elleni találkozó után, Berényi Kristóf és Balogh Dominik góljainak köszönhetően az első helyezett csapatot is legyőzte, így továbbra is van esélye az aranyérem megszerzésére. Sajnos hiába játszottunk ősszel döntetlent, majd nyertünk most ellenük, a bajnokság végén a gólkülönbség rangsorol, abban pedig a Lurkók az Ecser elleni 28-0-ás győzelemüknek köszönhetően sokkal jobban állnak. Persze nincs még vége a bajnokságnak, ha nyerjük hátralévő meccseinket a Gyál pedig valamelyik mérkőzésén botlik, meg lehet az elsősség, amit nagyon megérdemelnének labdarúgóink.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 8. fordulóból pótolt mérkőzésen:

GYÁLI LURKÓ - MAGLÓDI TC 2 - 3 (2 - 2)

Gyál, jv: Mércse L. (Feigl G.)

gól: Berényi Kristóf 2, Balogh Dominik

Maglódi TC: NYILAS L. - GYENES G., KOVÁCS B., BERÉNYI K., SZABÓ D., MISLAI F., OFELLA G., KOVÁCS M., KARAJOS K. cserék: SZABÓ B., SZILÁGYI ZS., PILLER B., BALOGH D., STANTON K.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A gyerekek átérezték a mérkőzés súlyát és a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, akik csak az utolsó öt-tíz percben tudták megnehezíteni a dolgunkat. Úgy érezem megérdemelten nyertük meg a találkozót és akárhogy is alakuljon a bajnokság hajrája, nálam biztosan ezek a gyerekek a bajnokok. Gratulálok nekik és nagyon büszke vagyok rájuk!

U17TTTT.jpg

Partnereink