A Felsőtárkány elleni vereséget követően csapatunk nem búslakodott sokáig. Vasárnap a nagyon jó játékerőt képviselő, ugyancsak az élmezőnyben tanyázó MTK II-t sikerült felülmúlnunk, mely után újra felzárkoztunk az éllovasokhoz. A kiemelkedő siker többek közt a védelemnek is köszönhető, azon belül pedig Bornemissza Istvánnak, vagy ahogy sokan ismerik Tyutyu-nak, aki nagyon hasznos játékkal rukkolt elő. Teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert a 29 éves játékos sokáig a támadó szekciót erősítette.

Read More 

Nagyon szép győzelmet értetek el vasárnap, egy nagyon jó ellenfél otthonában. Hittétek, hogy a Felsőtárkány elleni vereséget követően győzni tudtok Budafokon az MTK ellen?

- Természetesen, minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk. Nem mi voltunk a találkozó esélyesei, de sikerült bebizonyítanunk, hogy korai volt leírni ezt a csapatot a Felsőtárkány elleni meccs után.

 

Edzőtök Baranyai Pál és a technikai vezető Merczel János is kiemelte a teljesítményedet. Te is úgy érzed jól ment a játék?

- Igen, több jó teljesítményre volt szükség, hogy nyerni tudjunk, szerencsére nekem is jól ment a játék, annak pedig külön örülök, hogy mások is így látták..

 

Évekig csatárként erősítetted csapatunkat. Összesen 25 gólt lőttél az NB III-as bajnokságokban, majd egyszer csak védő lettél. Hogy élted meg a váltást? Hol játszol szívesebben?

- Támadóként még a maglódi éveim elején játszottam, majd a középpálya szélén kaptam szerepet az utóbbi időben. Ezen a poszton a védekezés ugyanolyan fontos, mint a támadás, így a váltás nem egyik napról a másikra történt. Mindig is azt vallottam, hogy ott kell jól játszani, ahová az edző tesz. Amennyiben a csapatnak nagyobb hasznára leszek védőként, akkor szívesen játszok még hátul a jövőben is.

 

Nagyon kiélezett a versenyfutás. Tizennégy csapat pályázik öt esetleg hat kiadó helyre, azon belül sem mindegy ki hol végez. Véleményed szerint képesek lehetünk az harmadosztályban maradni?

- Igen, nagyon sok csapat pályázik a bentmaradás reményét jelentő helyekre. Azt gondolom eddigi eredményeink mindenképpen azt mutatják, hogy van esélyünk elérni a kitűzött célunkat; a harmadosztályban maradást.

 

Miben kell változnia a csapatunknak, ahhoz, hogy akár az első helyre odaérjünk?

- Ugyanolyan fegyelmezetten és koncentráltan kell játszanunk, ahogy azt a hétvégén, az MTK II ellen tettük.

 

Nyáron lesz 11 éve, hogy ide, akkor még a megyei II. osztályba igazoltál a Honvédtól. Több mint kétszáz felnőtt tétmérkőzést vívtál a színeinkben. Vannak olyan emlékek, amikre különösen szívesen emlékszel vissza?

- Természetesen sok szép emlékem van, többek között a bajnoki címeket, kupa győzelmet és az NBIII-as ezüstérmeket említeném meg, amelyek még mindig élénken élnek bennem.

 

Az itt léted alatt volt, olyan évad, amikor igazán egységes volt a csapatunk, a jelenlegi keretet leszámítva?

- Több ilyen is van, ezért kár lenne bármelyiket is külön ki emelni. Szerencsére Maglódra jellemző, hogy egységes, összetartó a csapat, ezért is sikerült ennyi szép eredményt elérnünk.

 

Súlyos sérülésed már teljesen a múlté, vagy vissza-vissza tér még az emléke?

- A kulcscsonttörésem már a múlté, szerencsére semmi panaszom sincs.

 

A legjobb futballista korban vagy. Tudnál, akarsz-e még feljebb lépni?

- Bármi megtörténhet, de már nem tartom valószínűnek.

 

Civil életedben mivel foglalkozol?

- Egy banknál dolgozom, mint ügyintéző.

 

A közelmúltban megkérted a párod kezét. Mikor kerül sor a lakodalomra?

- Igen, tavaly nyáron volt az eljegyzés és idén júliusra tervezzük az esküvőt.


----------


Hol és mikor kezdtél el focizni?
- A Kispest-Honvédban, 6 évesen.

 

Legkedvesebb focival kapcsolatos élményed?
- A Puskás díjat emelném ki, amit még Öcsi bácsi adott át személyesen.

 

Van-e olyan, amire nem szívesen emlékszel vissza?
- A kulcscsonttörésemre…

 

Célod, álmaid a labdarúgásban?
- Maglódon, NBII-es bajnokságban pályára lépni.

 

Kedvenc hazai, illetve külföldi klubcsapatod?
- Igazán kedvenc csapatom nincs, minden országból van egy-egy csapat, amelyeket szívesen megnézek. Ilyen például a Barcelona, a Milan, a Bayern München, vagy a Manchester United.

 

Kedvenc játékosod?
- Ronaldo, a „Fenomén”.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink