U21

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Elmúlt hétvégén csak két korosztályunk lépett pályára, miután U15-ös csapatunk későbbre halasztotta Üllő elleni találkozóját. A lejátszott mérkőzéseink felemásra sikeredtek, hiszen az U19 ugyan simán nyerni tudott, de sok játékosát nélkülöző U13-as együttesünk ezúttal alulmaradt a Sülysáp vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Kettő győzelem mellett egy vereséggel kezdtünk az utánpótlás szezonnyitón. U19-es együttesünk mérkőzésére nagyban rányomta a bélyegét, hogy a felnőtt csapat sérüléshulláma miatt több meghatározó játékosa nélkül kellett felvennie a kesztyűt az Örkénnyel szemben. Balogh Sándor fiai ugyan mindent megtettek a győzelem érdekében, de végül egy góllal alulmaradtak. Nem úgy a Szilágyi Zsolt vezette U15, amelyben minden játékos élete első nagypályás bajnoki mérkőzését játszotta. Az isaszegi találkozó első félidejében Gyüre Márk szerezte meg a vezetést, majd a második játékrész derekán Vánkos Dénes és Béres Gergő góljaival 3:0-ra is vezettünk, ami után a hazaiak csak szépíteni tudtak. Az új edzővel, Nagy Tamással a kispadon, győzelemmel nyitott az U13 is, amely a Gödöllő III. ellen már a találkozó első felében szerzett öt góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

U19: HARCBAN A DOBOGÓÉRT

Hiába kezdődött már el több korosztályunknak a nyári szünet, U17-es és U19-es csapataink még javában küzdenek a harmadik helyért. Utóbbi együttesünk tavaszi szezonja nem mondható zökkenőmentesnek, hiszen több mérkőzésük esetében halasztani kellett, amiből - már-már szokásos módon - nem mi jöttünk ki jól. Mindenesetre küzdenek, hajtanak Balogh Sándor tanítványai, aminek köszönhetően a legjobb pozícióból várhatják a bajnokság rajtját a dobogóra harmadik fokára ácsingózó gárdák közül. Az elmúlt héten előbb az aranyérem legfőbb várományosától, az Isaszegtől ugyan kikaptak, de a második helyen álló Pilis együttese ellen bravúros győzelmet arattak. Még három mérkőzés vár rájuk, amiből a legfontosabb a most csütörtöki, Veresegyház elleni, ahol, ha nyerünk nagy lépést tehetünk a bronzérem megszerzésének irányába.

Bővebben: U19: HARCBAN A DOBOGÓÉRT

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az U14 lezárta bajnoki évadát, míg az U17 után az U13 is bebiztosította dobogós pozícióját az elmúlt hétvégén. Külön öröm, hogy ezúttal az U19 is pályára lépett, és ha már játszhatott meg sem álltak hat gólig a Tápiógyörgye otthonában. Sokáig 2-0-ra vezettünk, majd a 81. és a 87. percben négy gólt szerezve alakult ki a végeredmény. Sajnos az U14 számára a tavaszi szezon vége nem sikerült olyan fényesre, mint az első szakasza, de a kitűzött célt, vagyis az őszi pontok duplázását elérték. A harmadik hely megszerzése érdekében Gödöllőn kellet nyernie U13-as csapatunknak, amely igen könnyedén sikerült, hiszen négy gólt rámoltak be a hazaiak kapujába. Első osztályban szereplő U17-es korosztályunk a Páty ellen hozta a kötelezőnek mondható három pontot és továbbra is van esélye az első helyre, igaz már csak matematikai.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U212015.jpg

Partnereink