U11

TORNÁT NYERT AZ U9

U9-es együttesünk Gyálra, egy mini tornára volt hivatalos április elején. Baranyai Pál vezette csapatunk ellentmondást nem tűrő játékkal rukkolt elő és minden ellenfelét legyőzve megnyerte a viadalt.

Bővebben: TORNÁT NYERT AZ U9

U11: ERŐS ELLENFELEK ELLEN A KÖZÉPMEZŐNYBEN VÉGEZTÜNK GÖDÖLLŐN

Erős mezőnyt felvonultató tornával indította szezonját U11-es csapatunk. A gödöllői Tanévindító Fesztiválon képviseltette magát többek közt a Bp. Honvéd, az UTE, az MTK is. Borsos Gábor játékosai szépen helytálltak és végül a 15 csapat közül a 9. helyen végeztek.

Bővebben: U11: ERŐS ELLENFELEK ELLEN A KÖZÉPMEZŐNYBEN VÉGEZTÜNK GÖDÖLLŐN

U11: NÉMETORSZÁGI ÉLMÉNYEK

Az elmúlt szezon zárásaként Borsos Gábor vezette U11-es korosztályunk egy, egyesületünk életében nem mindennapi, németországi tornára adta le a nevezését. A június 27-30 között zajló megmérettetéshez, a Balti-tengerben elhelyezkedő Fehmarn-szigetig kellett utazniuk a játékosoknak és szülőknek, hogy aztán örökre szóló emlékeket szerezzenek. Az eredményeket tekintve vérmes reményeink nem lehettek, hiszen tudtunk, hogy rendkívül erős csapatokkal találkozunk majd, de tapasztalatszerzésnek, erőfelmérőnek, közösségépítő programnak tökéletesnek ígérkezett, és azzá is vált.

Bővebben: U11: NÉMETORSZÁGI ÉLMÉNYEK

U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

Játékosaink balról-jobbra: Luca Dávid, Jáger Ádám, Vágó Zsombor, Ferencz Tamás, Nagy András, Szigeti Vince, Nagy Kornél, Molnár Kristóf

Legkisebb korosztályunk - a tavalyi évhez hasonlóan -  újra a gödöllői Juniális Kupán zárta a szezont. A 24 együttest felvonultató rendezvényre két együttesünket neveztük, hogy a gyerekek minél többet, minél kevesebb állásidővel játszhassanak. Noha igyekeztek egyforma "erősségű" együtteseket kialakítani az edzők, az eredményekben mindez nem mutatkozott meg, hiszen a sárga csapatunk némileg jobb napot fogott ki, mint a kék. Előbbi a 10., utóbbi a 22. helyen végzett, ami csak formális, hiszen a végeredmény ebben a korosztályban még teljesen másodlagos, így minden résztvevő győztesnek érezhette magát és aranyérmet is kapott.

Bővebben: U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

U7: RAGYOGÓ TELJESÍTMÉNY A TAVASZ KUPÁN

U7-es együttesünk a nagykátai Tavasz Kupán szerepelt vasárnap. Kis csapatunk nagyon felkészülten játszott, ügyesen megoldásokkal rukkolt elő, 34 gólt szerzett, és ennek köszönhetően veretlenül zárta a napot. Az eredményhirdetés alkalmával - ahol játékosaink aranyérmet, kupát, csokinyuszit is kaptak - az is kiderült, hogy csapatunk legjobb játékosának Ferencz Tamást választották meg.

Bővebben: U7: RAGYOGÓ TELJESÍTMÉNY A TAVASZ KUPÁN

3176515
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2028458
0
2028458
1148057
2028458
0
3176515
Your IP: 44.192.66.171
2021-05-17 14:48:48
U14farsang.jpg