Futsal

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Egy-egy nagyarányú győzelem, illetve vereség lett futsal utánpótlás együtteseink elmúlt hétvégi mérlege. Az U17 elszenvedett vereségén nem lehet csodálkozni, hiszen különböző okok miatt csere nélkül voltak kénytelenek játszani. Az U19 viszont igen hosszú kispaddal várhatta a találkozót, aminek köszönhetően végül tizennégy góllal terhelték meg a Jászfényszaru kapuját.

 

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Vasárnapi nagy pályás találkozója után hétfőn már teremben bizonyíthatott U19-es korosztályunk, amely mindjárt az első mérkőzését sikeresen abszolválta. Harmadik találkozóján első győzelmének örülhetett U17-es együttesünk, amely a Kiskunhalas vendégeként, kétgólos hátrányból felállva tudott 3-2-re győzni

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

Méltatlanul kevés figyelmet kapott eddig futsal U20-as csapatunk, mely hiányosságunkat most szeretnénk pótolni. Az előző bajnokságban még U18-as korosztályban induló gárdánk, a tavalyi szerényebb teljesítmény után jóval markánsabb eredménysorral rukkol elő a mostani pontvadászatban, mely után nem is meglepő, ha egyre merészebb álmokat szövögetnek. A nagypályás U19-es korosztályunkra épülő, néhány tehetséges fiatallal kiegészített együttesünket is Balogh Sándor készíti fel, így az összeszokottságuk is egyik legfőbb erényük. Persze most is előfordulnak vereségek, akár nagyarányúak, de ugyanúgy hasonló győzelmek is. Az eddigi több mint ötven százalékos teljesítményünk alapján csapatunk jelenleg a táblázat negyedik helyét foglalja el, míg Buzás Patrik vezeti a mesterlövészek listáját.

Bővebben: FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

Az új évben folytatta jó bajnoki sorozatát felnőtt futsal csapatunk, amely ebben a szezonban immár másodjára győzte le a tavaly még első osztályú Kistarcsa együttesét. A ragyogó sorozatnak is köszönhetően már a második helyen állunk. A következőkben az alapszakasz végkimenetelét tekintve sorsdöntő találkozók várnak ránk hiszen a harmadik Csengerhez látogatunk, majd az első Tiszaföldvár együttesét fogadjuk, melytől egy pontra vagyunk lemaradva, igaz eggyel kevesebb mérkőzést is játszva.

Bővebben: FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR

Szerettünk volna meglepetést okozni a kupában a Kecskemét csapata ellen, de mindössze negyedórán keresztül tudtuk tartani magunkat élvonalbeli riválisunkkal szemben. Az NB 1 élmezőnyébe tartozó Scoregoal - köztük a maglódi, friss válogatott kerettag Bencsik Rolanddal is a fedélzetén - a szünetig három gólos előnyre tett szert, amit a második játékrészben még hattal toldott meg. Seregy Tamás révén kétszer mi is betaláltunk a vendégek hálójába, de az most csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Jó lenne tudni, hogy végeztünk volna akkor, ha teljes kerettel és frissebb játékosokkal tudunk kiállni!

Bővebben: FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink