Futsal

FUTSAL: JÓL HAJRÁZTUNK, AMI EGY PONTOT ÉRT

Igazi rangadót játszott futsal csapatunk Gyömrőn a Rubeola együttese ellen. Sajnos a mérkőzés eleje nem úgy alakult, ahogy elterveztük, ám az utolsó pillanatig küzdve legalább egy pontot megtudtunk menteni és tovább őrizzük veretlenségünket.

Bővebben: FUTSAL: JÓL HAJRÁZTUNK, AMI EGY PONTOT ÉRT

FUTSAL: GYŐZELEMMEL HANGOLTUNK A RUBEOLA ELLENI RANGADÓRA

Továbbra is veretlen futsal csapatunk, amely most a Nyírbátor otthonába gyűjtötte be a három pontot. Jövő héten azzal a Rubeolával találkozunk Gyömrőn, mely velünk együtt, a tabellát vezető hármasfogat tagja, így biztosan nagyon izgalmas csatára van kilátás.

Bővebben: FUTSAL: GYŐZELEMMEL HANGOLTUNK A RUBEOLA ELLENI RANGADÓRA

FUTSAL: KIÉLEZETT VERSENYFUTÁS

A jelenlegi nagyobb szünetet megelőzően Újfehértón vendégeskedett felnőtt futsal csapatunk, amely hatalmas versenyben van az első helyért. A Nyírség elleni találkozót is sikerrel vettük, ráadásul úgy, hogy ellenfelünk csak az utolsó percben tudott betalálni. Győzelmünknek köszönhetően a Nyíregyházával és a Rubeolával pontazonosággal állunk, és csak rosszabb gólkülönbségünknek "köszönhetően" vagyunk a harmadik helyen.

Bővebben: FUTSAL: KIÉLEZETT VERSENYFUTÁS

FUTSAL: KÉT ÉRTÉKES GYŐZELEM

Csapatunk két jó ellenféllel is találkozott az elmúlt időszakban. Múlt héten a Kincsem vedégeként tudott győzni szoros csatában, majd most hétfőn a Csenger együttese ellen tudtunk diadalmaskodni a vártnál könnyebben.

Bővebben: FUTSAL: KÉT ÉRTÉKES GYŐZELEM

FUTSAL: HÉTSZER ZÖRGETTÜK A MISKOLCI KAPUT

Felnőtt együttesünk hétfőn könnyed győzelmet aratott a MEAFC vendégeként és jelenleg a második helyen áll a tizenkét csapatos mezőnyben.

Bővebben: FUTSAL: HÉTSZER ZÖRGETTÜK A MISKOLCI KAPUT

3455638
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2307581
0
2307581
1148057
2307581
0
3455638
Your IP: 54.144.55.253
2021-11-30 04:14:42
U132014.jpg