U15

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Sikerrel kezdte felsőházi szereplését U19-es csapatunk, amely a Pilisvörösvár vendégeként tudott diadalmaskodni. Balogh Sándor együttese 3-0-ra is vezetni tudott, viszont a jól hajrázó hazaiak az utolsó percekben kétszer is betaláltak a kapunkba, így egy gólra zárkóztak a találkozó végére. Gyors találatával ráijesztett U15-ös korosztályunkra a sereghajtó Dabas-Gyón alakulata, de csapatunk hamar megfordította találkozó állását. A félidő után ugyan egalizált ellenfelünk, de azonnal érkező válaszunkra már nem tudtak reagálni, így csapatunk nyert és a harmadik helyen áll a táblázaton. U13-as együttesünk továbbra is csak keresi őszi önmagát. A Kiskunlacháza elleni idegenbeli mérkőzésen nem az elvárható szinten játszott együttesünk, melynek köszönhetően sajnos 4-1-es vereséget szenvedtünk.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a verelenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Továbbra is várnunk kell U13-as korosztályunk tavaszi első sikerére. Az ősszel győzelmet-győzelemre halmozó csapatunk idén még nem tudta megtalálni a pontszerzéshez vezető utat, igaz most sokkal nehezebb csoportba is kapott besorolást. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy az elmúlt hétvégén egy csapatra való játékos hiányzott a keretükből, így nem is csoda, hogy nagyarányú vereséget szenvedtek a Taksony vendégeként. Ugyancsak pont nélkül maradt U15-ös együttesünk, amely az őszről már jól ismert Tura csapatánál vendégszerepelt. A sokáig nyitott találkozón egy két perces rövidzárlat döntött, amikor két gólt is kaptunk, ami végül döntőnek bizonyult. A találkozón sajnos kéztörést szenvedett tehetséges játékosunk, Nagy Ádám, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A két vereség mellett az U19 révén azért egy igen értékes győzelmnek is örülhettünk. A Százhalombatta ellen megvívott találkozón, lelkes szurkolói támogatás mellett Buzás Patrik mesterhármasával 3-0-ás diadalt arattunk, aminek köszönhetően együttesünk bebiztosította alapszakasz győzelmét.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U13 csapatkep.jpg

Partnereink