U15

U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

Játéka alapján nem érdemelt vereséget U15-ös csapatunk, végül mégis pont nélkül kellett elhagynia a játékteret. Az Üllő elleni mérkőzésen számtalan helyzetet kialakított együttesünk, de ellenfelünk kapuját csak egyszer tudtuk bevenni. A félidőben még vezettünk Vánkos Dénes góljának köszönhetően, ám a második játékrészben kizárólag egy gyors játékosára játszva labdáit, fordítani tudott a vendég csapat, míg mi sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Javítási lehetőség szombaton az Ecser csapata ellen.

Bővebben: U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Kettő győzelem mellett egy vereséggel kezdtünk az utánpótlás szezonnyitón. U19-es együttesünk mérkőzésére nagyban rányomta a bélyegét, hogy a felnőtt csapat sérüléshulláma miatt több meghatározó játékosa nélkül kellett felvennie a kesztyűt az Örkénnyel szemben. Balogh Sándor fiai ugyan mindent megtettek a győzelem érdekében, de végül egy góllal alulmaradtak. Nem úgy a Szilágyi Zsolt vezette U15, amelyben minden játékos élete első nagypályás bajnoki mérkőzését játszotta. Az isaszegi találkozó első félidejében Gyüre Márk szerezte meg a vezetést, majd a második játékrész derekán Vánkos Dénes és Béres Gergő góljaival 3:0-ra is vezettünk, ami után a hazaiak csak szépíteni tudtak. Az új edzővel, Nagy Tamással a kispadon, győzelemmel nyitott az U13 is, amely a Gödöllő III. ellen már a találkozó első felében szerzett öt góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

Baranyai Pál vezette U16-os csapatunk is felért a csúcsra az idei bajnokságban. 107 gólt termeltek 10 mérkőzésen, aminek köszönhetően jobb gólkülönbséggel tudták megelőzni a mezőnyből ugyancsak kiemelkedő Vecsés gárdáját. A góllövő lista első három helyén is maglódi játékosok végeztek. Kovács Bálint 28, Pápa Richárd 20, Lengyel Róbert 17 góllal. Az érmeket és a kupát kedden délután vehették át a játékosok.

Bővebben: ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

U16: AZ ELSŐ VERESÉG TAVASSZAL

Eddig csak sikerélménye volt U16-os együttesünknek, ám most a bajnokság egyetlen hozzánk hasonló játékerőt képviselő csapatával, a Vecséssel szemben sajnos alulmaradtunk!

Bővebben: U16: AZ ELSŐ VERESÉG TAVASSZAL

További cikkeink...

  1. U16: MOST TIZENHETET RÚGTUNK
U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink