Örefiúk

ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

Még három mérkőzése hátra van öregfiúk együttesünknek, de a dobogó már-már biztosra vehető. A mérkőzésszámokat tekintve ugyan igen vegyes a kép a mezőnyben, hiszen van olyan gárda amely csak 11, és van olyan, amely már 16 találkozót tudhat maga mögött. Csapatunk jelenleg a második helyen áll, és csak akkor lehet negyedik, ha a hátralévő találkozóin maximum kettő pontot szerez, míg a nagyjából ötven százalékos mutatóval bíró Mende megnyeri minden találkozóját, amire azért igen kicsi az esély. Együttesünk persze a legfényesebb érmet szeretné magának, de a Kistarcsa elleni rangadón elszenvedett vereség miatt sajnos lépéshátrányba kerültek labdarúgóink. Az Üllő elleni találkozó még hátra van, ha ellenük nyerünk, az ezüstérem is meglehet, nem csak a dobogó alsó foka.

Bővebben: ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

Együttesünk ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis sorra aratják a győzelmeket. A tavasszal bezsebelt kilenc pontnak köszönhetően a második helyen állunk. A két legfőbb rivális, Kistarcsa I. és Üllő csapatai ellen még játszani kell, de a dobogós helyezés megtartására minden esélyünk megvan.

Bővebben: ÖREGFIÚK: EDDIG HIBÁTLAN A TAVASZI MÉRLEG

ÖREGFIÚK: DOBOGÓN TELELÜNK

Öregfiúk együttesünk szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az U13-as gárdánkhoz hasonlóan az összes őszre tervezett mérkőzését letudta szigorítások bevezetése előtt, így nem kell tavaszra sűríteni a programjukat. Noha volt egy kis hullámvölgy a teljesítményükben, viszont három győzelemmel zárták a szezont, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért.

Bővebben: ÖREGFIÚK: DOBOGÓN TELELÜNK

ÖREGFIÚK: KÉT GYŐZELEM MELLÉ EGY VERESÉG IS BECSÚSZOTT

Szeptemberben a hibátlan teljesítmény, majd most októberben a hosszú veretlensége is megszakadt öregfiúk együttesünknek. A majd' másfél éves ragyogó menetelésnek a jó erőkből álló Kistarcsa vetett véget, akik ellen hazai pályán 4-2-es vereséget szenvedtünk. A Mende és a Mogyoród ellen, ha nehezen is, de hoztuk a kötelező győzelmeket és továbbra is versenyben vagyunk a dobogós helyezésekért.

Bővebben: ÖREGFIÚK: KÉT GYŐZELEM MELLÉ EGY VERESÉG IS BECSÚSZOTT

ÖREGFIÚK: KÉT REMI AZ ELMÚLT FORDULÓKBAN

A győzelmi széria ugyan megszakadt, de öregfiúk együttesünk tavaly május óta tartó veretlensége továbbra is tart. Múlt héten a verhető kategóriába tartozó Fót-Somlyó együttesénél hagytunk két pontot, míg most hétfőn a jóval erősebb Üllő gárdája ellen végeztünk döntetlenre.

Bővebben: ÖREGFIÚK: KÉT REMI AZ ELMÚLT FORDULÓKBAN

3176506
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2028449
0
2028449
1148057
2028449
0
3176506
Your IP: 44.192.66.171
2021-05-17 14:37:24
Nemeth_R_kep.jpg