UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Sikerrel kezdte felsőházi szereplését U19-es csapatunk, amely a Pilisvörösvár vendégeként tudott diadalmaskodni. Balogh Sándor együttese 3-0-ra is vezetni tudott, viszont a jól hajrázó hazaiak az utolsó percekben kétszer is betaláltak a kapunkba, így egy gólra zárkóztak a találkozó végére. Gyors találatával ráijesztett U15-ös korosztályunkra a sereghajtó Dabas-Gyón alakulata, de csapatunk hamar megfordította találkozó állását. A félidő után ugyan egalizált ellenfelünk, de azonnal érkező válaszunkra már nem tudtak reagálni, így csapatunk nyert és a harmadik helyen áll a táblázaton. U13-as együttesünk továbbra is csak keresi őszi önmagát. A Kiskunlacháza elleni idegenbeli mérkőzésen nem az elvárható szinten játszott együttesünk, melynek köszönhetően sajnos 4-1-es vereséget szenvedtünk.

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 1. forduló:

PILISVÖRÖSVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 3 (0 - 0)
Pilisvörösvár, jv: Décsi N. (Kara P.)

gól: Bardóczi B. (11-esből, Manhertz R. ill. Xu Zhao, Sándor J., Buzás P.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M. (Nagy K. 66p), Buzás P., Havasi L., Földváry V. (Kámán G. 46p), Kerepesi M., Xu Zhao (Ernhöffer M. 61p), Sándor J., Bán M. (Piller B. 81p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az első félidőben nem játszottunk a megszokott színvonalunkon. Sok rossz egyéni döntést hoztunk, és az ellenfél kontrajátéka is komoly kihívást jelentett számunkra. Azonban a félidőben sikerült rendezni a sorokat, és nagyon büszke vagyok arra, ahogyan a csapat felállt a második félidőben. Három gyönyörű gólt rúgtunk, és végül megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Természetesen, hogy ne legyen egyszerű a mérkőzés a vége előtt, emberelőnyben rúgattunk két gólt ellenfelünkkel. Fontos, hogy folytassuk ezt a pozitív lendületet és tanuljunk az első félidő hibáiból. További sok sikert a PUFC csapatának!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - DABAS-GYÓN FC 3 - 2 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kakuszi I. (Gyikó T.)

gól: Gyüre M. (11-esből), Lucza A., Molnár Botond ill. Venczel J., Holecz P.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Fülöp Zs. (Molnár Cs. 34p), Forgó B., Balogh M. (Ochtinszki T. 41p), Teplán Á. (Kovács K. 41p), Lucza A. (Szép-Bancsa Á. 41p), Gyüre M.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A múltheti teljesítményünkhöz képest jól játszottunk. A helyzetkihasználásunk megint gyenge volt, de a játék helyenként már az elvárásaimat tükrözte. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, viszont megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert kívánok ellenfelünknek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 5. forduló:

KISKUNLACHÁZA - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 1 (3 - 0)
Kiskunlacháza, jv: Kamal N.

gól: Győrke D., Dudás Á., Duttyán Á., Vass N. ill.Francenzovics D.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Lucza Á., Horváth K., Francenzovics D., Haszán M. cserék: Szilágyi Sz., Toth V., Szigeti V., Tóth R., Ferencz T., Molnár K.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Sajnos az egész heti edzésmunkánk előrevetítette a hétvégi végeredményt. Az első olyan mérkőzésünk volt, amikor nem érzem azt, hogy mindenki mindent megtett, amit csak tud a győzelemért. Nem egy csapatot, hanem különálló embereket láttam a pályán. Nem biztos, hogy számunkra megszokottak voltak a körülmények, de nem ezzel kellett volna foglalkoznunk, hanem fel kellett volna vennünk a kesztyűt. Nem lehet mindig csak játékkal nyerni, néha küzdeni is kell a sikerért. A harmadik és negyedik negyedben kicsit összeszedettebben játszottunk, de ez csak a becsületgólhoz volt elegendő.

U132014.jpg

Partnereink