U13

U13: ÖT GÓLT RÚGTUNK ÜLLŐN

Újabb sikert aratott U13-as csapatunk, ezúttal az Üllői DSE vendégeként. Felemásra sikerültek a félidők, góljainkat a találkozó első szakaszában szereztük, majd a későbbiekben többet kellett védekeznünk, de a megszerzett előnyünk birtokában a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Bővebben: U13: ÖT GÓLT RÚGTUNK ÜLLŐN

U13: TIZENHÉT GÓLLAL NYITOTTUK A BAJNOKSÁGOT

Goran Kopunovics edző által felkészített U13-as együttesünk nem sokat teketóriázott és igen nagy lendülettel, 17 gólt szerezve kezdte meg bajnoki szezonját. A Pécelen lejátszott mérkőzésen Gyüre Márk volt a legtermékenyebb a maga hat találatával, de Gyurina Márton (4), Varga Mátyás (3), Tóth Regő (2) Francenzovics Dávid és Kovács Levente is feliratkozott a góllövők közé.

Bővebben: U13: TIZENHÉT GÓLLAL NYITOTTUK A BAJNOKSÁGOT

BAJNOK LETT AZ U13

U13-as korosztályunk ősszel az alapszakaszt a második helyen zárta, amely után igen erős csoportba került Sándli Márk legénysége a második szakaszban. Végül a tavaszt az öt osztály közül a harmadikban kezdhette meg, ahol csapatunk rajt-cél győzelmet aratott, tíz mérkőzéséből hetet megnyerve, jelenleg (egy mérkőzés még hátra van) hat pont előnnyel zárta a szezont. Ráadásul Vánkos Dénes 14 góljával a bajnokság második legeredményesebb labdarúgója lett, aki az egész szezont nézve 22 találatig jutott. Gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek a kiváló teljesítményhez, nagyon büszkék vagyunk rájuk és az elért szép helyezésükre!

Akik a bajnoki címet kiharcolták: Balogh Milán, Gyüre Márk, Herendi Bátor, Korcsok Kenéz, Kovács Kende, Kovács Levente, Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Ede, Molnár Csongor, Németh Levente, Ochtinszki Tamás, Szénási Botond, Teplán Ákos, Vánkos Dénes, Vertetics Ákos, Valló Patrik (ősszel), Sándli Márk (edző) és a szülők, aki minden mérkőzésen buzdították a csapatot!

Bővebben: BAJNOK LETT AZ U13

U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

Ragyogó tavaszt tudhat magának U13-as együttesünk, de ahogy a többi korosztályban, úgy nekik sem sikerült sikerrel venni az elmúlt fordulót. Az U16-os együtteshez hasonlóan ők is az első vereség miatt búslakodhatnak, igaz mindkét együttesünk vezeti a tabellát, ám apadt az előny. Sándli Márk tanítványai eddig mindössze egyszer veszítettek pontot, éppen a Kőbánya ellen, igaz akkor legalább a döntetlent összejött. Most is rengeteg lehetőségünk akadt, de a legnagyobb helyzeteink is kimaradtak, míg ellenfelünknek elég volt egy gólocska a 3 pont megszerzéséhez.

Bővebben: U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

Ismét, tavasszal már hatodik alkalommal nyert és továbbra is veretlen U13-as gárdánk. Most a tehetségközpont státuszban lévő Monor egyik, megyei bajnokságban résztvevő csapatát sikerült legyőznünk 5-0-ra.

Bővebben: U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

3927168
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2779111
0
2779111
1148057
2779111
0
3927168
Your IP: 3.215.190.193
2022-10-02 12:45:53
KovacsM2.jpg