U13

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Elmúlt hétvégén csak két korosztályunk lépett pályára, miután U15-ös csapatunk későbbre halasztotta Üllő elleni találkozóját. A lejátszott mérkőzéseink felemásra sikeredtek, hiszen az U19 ugyan simán nyerni tudott, de sok játékosát nélkülöző U13-as együttesünk ezúttal alulmaradt a Sülysáp vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Kettő győzelem mellett egy vereséggel kezdtünk az utánpótlás szezonnyitón. U19-es együttesünk mérkőzésére nagyban rányomta a bélyegét, hogy a felnőtt csapat sérüléshulláma miatt több meghatározó játékosa nélkül kellett felvennie a kesztyűt az Örkénnyel szemben. Balogh Sándor fiai ugyan mindent megtettek a győzelem érdekében, de végül egy góllal alulmaradtak. Nem úgy a Szilágyi Zsolt vezette U15, amelyben minden játékos élete első nagypályás bajnoki mérkőzését játszotta. Az isaszegi találkozó első félidejében Gyüre Márk szerezte meg a vezetést, majd a második játékrész derekán Vánkos Dénes és Béres Gergő góljaival 3:0-ra is vezettünk, ami után a hazaiak csak szépíteni tudtak. Az új edzővel, Nagy Tamással a kispadon, győzelemmel nyitott az U13 is, amely a Gödöllő III. ellen már a találkozó első felében szerzett öt góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két, rúgott gól nélküli vereséget könyvelhettünk el az elmúlt hétvégét. Mindkét találkozóra érvényes volt a tét nélküli jelző, hiszen mind az U17, mind az U13 korábban bebetonozta magát csoportja második, illetve harmadik helyére. Míg az U13 esetében ezzel a találkozóval zárult szezon, addig az U17-nek még három mérkőzést kell még megvívnia, hiszen a másik első osztályú csoport győztesével, a Vác-Deákvárral találkoznak a rájátszásban, majd a helyosztón a másik elődöntő győztesével, vagy vesztesével játszanak az első, vagy a harmadik helyért. Igazából már mindenki a nyári szünetet várja, de reméljük még sikerrel veszik az utolsó akadályokat! Mint írtuk, az U13 már pihenhet. Kopunovic edző tanítványai az utolsó meccsen ugyan nagyarányú vereséget szenvedtek, de a fizikálisan erősebb, az aranyérmet éppen ellenünk kivívó aszódi csapat ellen, nem volt szégyen kikapni. Az egész sorozatot tekintve kimagasló teljesítményt nyújtottak, sokszor tetszetős játékkal párosítva, így megrdemelt számukra a dobogós helyezés. Nem mellékesen pedig Gyurina Márton és Gyüre Márk 9-9 góllal másodikok lettek a tavaszi góllövőlistán. Márk ősszel is 25 gólt termelt, akkor első helyen végzett Vágó Zsombor és Varga Mátyás előtt. U17-ben most tavasszal is mi adtuk a csoport gólkirályát Kovács Bálint személyében, aki 12 gólig meg sem állt. Mind az U13, mind az U17 esetében méltán lehetünk büszkék!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Miután kialakultak az erőviszonyok célegyenesbe fordultak a korosztályos bajnokságok. A kvalifikációs Pest vármegyei bajnokságban vitézkedő együtteseink közül mindegyik éremért harcol, míg a BLSZ szereplő U14 sajnálhatja, hogy nem tavasszal kezdődött a bajnokság, hiszen idén sokkal jobb mutatókkal rendelkeznek, mint ősszel. Mondhatjuk még akkor is, ha utóbbi korosztályunk elmúlt két mérkőzésén sajnos vereséget szenvedett. Igaz szerdán és vasárnap is két, az aranyéremért (a CSHC-val együtt) ádáz csatát vívó, csapattal találkozott. Az Ikarus csak nagy nehézségek árán tudott felülkerekedni rajtunk, míg a Hidegkút a második félidőben bizonyult egyértelműen jobbnak. Több hét pihenő után nagyon játszana már az U19, de nem tud. Vagy mi halasztottunk, vagy ellenfeleink akartak halasztani, míg most, a mérkőzés előtti estén a szomszédos Gyömrő együttese mondta le a találkozót. Félő, hogy Balogh Sándor csapata nagyon kiesik a ritmusból. Szoros meccsen idegenben, Kőbányán nyert az U17. A fordulatos, hét gólt hozó találkozót a góllövőlistát vezető Kovács Bálint góljaival az utolsó percekben sikerült eldöntenünk. Ismét nagyarányú győzelmet aratott az U13, amely most a Dány ellen nyert 9-0-ra. A két hátralévő mérkőzésük tétje a dobogó.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U7_2022.jpg

Partnereink