hírek

AZ U19 IS ELKEZDTE A FELKÉSZÜLÉST

A játékosok fizikai és technikai tesztelése után ezen a héten U19-es korosztályunk is elkezdte a felkészülést a következő szezonra. Az új edző, Balogh Sándor vezetése mellett vasárnap az első felkészülési mérkőzését is lejátszotta a gárda, ahol  a jó erőkből álló Szent István SE fiataljaival mérték össze erejüket.

Bővebben: AZ U19 IS ELKEZDTE A FELKÉSZÜLÉST

ALAKULÓBAN FELNŐTT CSAPATUNK KERETE

Noha az Ecser elleni felkészülési mérkőzésünk elmaradt, miután mindkét csapatnál sok volt még a hiányzó, az elmúlt másfél hétben már rendben zajlik a felkészülés. Csapatunk kerete is folyamatos átalakuláson megy keresztül, az elmúlt héten több játékos sorsa is eldőlt, de lista még nem végleges, hiszen az átigazolási piac még nyitva van. Az érkezők- távozók névsorát lejjebb olvashatják.

Időközben az is kiderült, hogy augusztus 14-én, bajnokaspiráns Dunaharaszti ellen kezdünk idegenben, majd újabb nehéz mérkőzések (Pilis, Biatorbágy, Gödöllő, Dunavarsány) következek, viszont a Pest Megyei Kupa első körében erőnyerők vagyunk.

Bővebben: ALAKULÓBAN FELNŐTT CSAPATUNK KERETE

VÁLTOZÁSOK KÖZEPETTE INDULT A FELKÉSZÜLÉS

undefined

Sok változást hozott az idei nyár sportegyesületünk életében. Honlapunk közleményében már jeleztük, hogy a következő szezonban Maglód-HelloParks néven fognak versenyezni, de ezen kívül is jelentős változások várhatóak.

Bővebben: VÁLTOZÁSOK KÖZEPETTE INDULT A FELKÉSZÜLÉS

KÖZLEMÉNY - MAGLÓD-HELLOPARKS

KÖZLEMÉNY

 

Egyesületünk kölcsönös előnyökön nyugvó együttműködési megállapodást kötött a HelloParks Management Kft-vel. Az együttműködés célja a maglódi amatőr versenysport fejlesztése, az eredményes bajnoki versenyzés feltételeinek biztosítása, valamint a "HelloParks" márkanév mind szélesebb körben történő megismertetése. A megállapodás értelmében a Maglódi Torna Club csapatai  a 2021/22-es bajnoki évben Maglód HelloParks néven szerepelnek.

 

Tabányi Pál, elnök

Maglódi Torna Club

Bővebben: KÖZLEMÉNY - MAGLÓD-HELLOPARKS

HARMADIK HELYEN ZÁRTAK AZ ÖREGFIÚK

A Mogyoród elleni, májusi találkozót követően igen hosszú, három hetes kihagyás következett öregfiúk csapatunk mérkőzéseinek sorában, hogy aztán az ezüstéremről döntő mérkőzést vívjunk Üllőn. Sajnos a bravúr elmaradt, vagyis a hazaiak otthon tartották a három pontot. A Csömör elleni összecsapást már a harmadik helyről szólt, amit sikerrel is vettünk, majd a Kerepes ellenit munkahelyi elfoglaltságok miatt már le sem játszottuk, de az már nem is számított, hiszen a harmadik helyünkről elmozdulni már nem tudtunk. A Veres István László vezette gárda a tavalyi félbemaradt szezon után ismét ragyogóan teljesített és ugyan az első hely most nem jött össze, de a harmadik helyre is büszkék lehetünk. Az érmeket az elmúlt héten rendezett díjátadón már meg is kapták. Ezúton is gratulálunk nekik!

Bővebben: HARMADIK HELYEN ZÁRTAK AZ ÖREGFIÚK

3301146
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2153089
0
2153089
1148057
2153089
0
3301146
Your IP: 3.229.142.104
2021-08-05 06:28:41
LukacsB2016.jpg