hírek

FUTSAL U18: HOSSZÚ KÉNYSZERSZÜNET UTÁN KÉT GYŐZELEM KÖVETKEZETT

Folyamatos halasztgatások és időpont módosítgatások miatt U18-as együttesünknek két nap híján négy hónapot kellett kihagynia. Január 10-én még pályára léptek, ami után ugyan ezt csak május 8-án tehették meg újra. Időközben történt néhány eredmény-megállapítás is, miután a felek nem tudtak megegyezni egy közös időpontban, de az igazi persze az, ha a pályán dől el a három pont sorsa. Május 8-át követően viszont már kétszer is mérkőzhettek játékosaink, így van remény arra, hogy bajnokság hajrája a megszokott mederben zajlik majd. Csapatunk tagjai egyébként elégedettek lehetnek, hiszen az elmúlt három találkozón kétszer is sikerült győzniük.

Bővebben: FUTSAL U18: HOSSZÚ KÉNYSZERSZÜNET UTÁN KÉT GYŐZELEM KÖVETKEZETT

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 2

Két, döntetlennel végződött hazai mérkőzés után újra idegenben lépett pályára felnőtt csapatunk, és újra három egységnek örülhettünk. Noha a már biztos kieső, sereghajtó Százhalombatta ellen akár borítékolható is lehetett volna a győzelem, de ez esetünkben azért nem feltétlenül igaz, hiszen egy hónappal korábban pont ellenünk szerezték meg első győzelmüket a bajnokságban. Szerencsére sikerült a visszavágás, és Borsos Gábor duplájának köszönhetően kétgólos sikert arattunk.

Bővebben: SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 2

ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

Még három mérkőzése hátra van öregfiúk együttesünknek, de a dobogó már-már biztosra vehető. A mérkőzésszámokat tekintve ugyan igen vegyes a kép a mezőnyben, hiszen van olyan gárda amely csak 11, és van olyan, amely már 16 találkozót tudhat maga mögött. Csapatunk jelenleg a második helyen áll, és csak akkor lehet negyedik, ha a hátralévő találkozóin maximum kettő pontot szerez, míg a nagyjából ötven százalékos mutatóval bíró Mende megnyeri minden találkozóját, amire azért igen kicsi az esély. Együttesünk persze a legfényesebb érmet szeretné magának, de a Kistarcsa elleni rangadón elszenvedett vereség miatt sajnos lépéshátrányba kerültek labdarúgóink. Az Üllő elleni találkozó még hátra van, ha ellenük nyerünk, az ezüstérem is meglehet, nem csak a dobogó alsó foka.

Bővebben: ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

UP EREDMÉNYEK: DÖNTETLENT JÁTSZOTT A RANGADÓN AZ U17

Mind a négy bajnokságban szereplő utánpótlás korosztályunk pályára lépett az elmúlt héten. A sort az U15 kezdte, amely egy Gödöllő elleni, 4-0-ás győzelemmel kezdte meg felsőházi rájátszását. Szintén dobogóra hajtó U17-es gárdánk a második Tura csapatához látogatott, ahol a vezetést ugyan megszerezték, de meg kellett elégedniük egy ponttal. Vasárnapra is két második helyezett gárda jutott számunkra, de a pontszerzés sajnos elmaradt. Az U13 a Vecsés, az U19 a Tárnok fiataljaival nem bírt. Az előbbiek számára legalább a gólszerzés sikerült.

Bővebben: UP EREDMÉNYEK: DÖNTETLENT JÁTSZOTT A RANGADÓN AZ U17

MAGLÓDI TC - DUNAVARSÁNY 1 - 1

Egymás után második döntetlenjét játszotta felnőtt labdarúgó csapatunk. Most a friss Amatőr Kupa győztes Dunavarsány együttese ellen.

Bővebben: MAGLÓDI TC - DUNAVARSÁNY 1 - 1

3176525
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2028468
0
2028468
1148057
2028468
0
3176525
Your IP: 44.192.66.171
2021-05-17 14:57:08
KovacsM2.jpg