hírek

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén pályára lépő utánpótlás együtteseinknek most kevesebb sikerélmény jutott, de egy győzelemnek most is örülhettünk. A múlt héten nyolc gólos győzelmet arató U14 most szombaton Újpestre látogatott, ahol neves ellenfelükkel szemben nem tudtak meglepetést okozni és nagyarányú vereséget szenvedtek. Nem volt szerencséje U17-es csapatunknak, amely az őszi nagy rivális Vecsés csapatával szemben egy utolsó percben kapott góllal maradt alul. Magabiztos győzelmet tudhat magáénak az U19, amely ugyan hátrányba került a Tápiógyörgyével szemben, de végül öt gólt szerezve szerezte meg a három pontot.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

LEÁNYFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0

Továbbra is képtelenek vagyunk idegenbeli győzelemre, de még pontszerzésre is. Leányfaluban is ki tudtunk kapni, és ezek után úgy tűnik kiszálltunk a bajnoki címért folyó versenyből.

Bővebben: LEÁNYFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Utánpótlás csapataink számára is elindult a tavaszi szezon. Kettő csapatunk idegenben, kettő hazai pályán találkozott soros ellenfelével. Az őszi menetelést követően magasabb osztályba sorolt U13-as gárdánk a fizikálisan erősebb és idősebb játékosokkal felálló Isaszeg gárdájával találkozott. A végig kiélezett találkozón az utolsó percekre maradt a döntés, ami sajnos nem a mi sikerünket hozta. Hat nyeretlenül megvívott összecsapás után viszont újra győzött az U14, nem is akárhogy, hiszen a három gólt szerző Molnár Csongor vezérletével 8-0-ra diadalmaskodtak a Kelen SC gárdája felett. Három ponttal tért haza az első osztályban szereplő U17 is Tápiószecsőről, ahol leginkább első félidei játékának köszönhette a győzelmét. Az őszi négygólos sikert követőn csak most csak egy ponttal tudott hazatérni U19-es együttesünk Gyömrőről, de egy szomszédvár rangadón az is értékesnek számít.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

MAGLÓD-HELLOPARKS - VÁC-DEÁKVÁR 2 - 1

Ahogy az egész országban, úgy nálunk hatalmas erejű széllel kellett szembesülniük a felnőtt bajnokin résztvevő játékosoknak és a kilátogató nézőknek. Ilyenkor taktikai felkészültség nem sokat ér. A cél: a pályán hosszában fújó szél támogatását minél jobban kihasználni! Nos, nekünk sikerült. A 12. percben Kertész Zalán talált be egy formás támadás végén, majd a 33. minutumban Posta Norman értékesített egy kezezés után megítélt büntetőt. A második félidőben Huber Tamás révén ugyan hamar szépíteni tudott a Vác-Deákvár, de az egy gólosra csökkent előnyünket már nem engedtük ki a kezünkből és miután a CSO-KI kikapott, újra versenyben vagyunk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VÁC-DEÁKVÁR 2 - 1

PÉCELI SSE - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 1

Nem tudtunk lendületbe jönni a Szentendre elleni hazai győzelmünk után. A Pécel elleni, Tápiószentmártonban lejátszott találkozón nem azt az arcunkat mutattuk, amellyel bajnokságot szeretnénk nyerni és fájó vereségbe szaladtunk bele Kristóf Péter legénységével szemben. Sorozatban a harmadik idegenbeli összecsapásunkon maradtunk pont nélkül, ami után nem csak lépéshátrányba kerültünk újra, de a mögöttünk lévő csapatok is egyre inkább felzárkóznak ránk. Reméljük hiányzóink visszatérésével újra sikeresebb szériába kezdhetünk!

Bővebben: PÉCELI SSE - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 1

4239345
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
3091288
0
3091288
1148057
3091288
0
4239345
Your IP: 3.238.250.73
2023-03-23 08:53:01
U212015.jpg