hírek

BAGI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5

Három hazai mérkőzés után kellett újra idegenben pályára lépnünk, ráadásul egy olyan helyen, ahol nem mindenki szeretne... A facebookon egy olyan fotót posztoltunk, amin a fű hiányzik egy-két helyen, de az igazság az, hogy ez volt a pálya összes hibája. A játéktér nagyon nagy része igen jó állapotban volt, ami kedvezett a folyamatos játéknak. Nagy kedvvel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, szemre is tetszetős támadásokat vezettünk, ahol ugyan az utolsó passzokba, bejezésekbe többször hiba csúszott, de így is megérdemelt két gólos vezetéshez jutottunk a szünetre. A második félidő első felében nem tudtunk abban ritmusban játszani, mint a pihenő előtt abbahagytuk, de miután a csere nélkül kiálló Bag sem tudott frissíteni, szép lassan újra rátaláltunk a helyes útra. Nahóczky Balázs megrúgta a harmadik gólunkat, majd Balló Harold fejjel és lábbal is bevette a hazaiak kapuját, így -csakúgy, mint ősszel- újra 5-0-ás győzelmet arattunk a piros-fehérek felett. (Utolsó gólunk szerzője vasárnap este még pontatlanul szerepel a hivatalos jegyzőkönyvben.)

Győzelmünk ellenére továbbra is négy pont a hátrányunk, amiből jövő szombaton hármat lefaraghatnánk, ha sikerülne a jelenleg éllovas Pomáz együttesét megvernünk. Minden más eredmény ellenfelünknek lenne jó, így nagyon bízunk benne sokan biztatnak majd minket, és továbbra nyílttá tudjuk tenni a bajnoki aranyéremért való küzdelmet!

Bővebben: BAGI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a veretlenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

A Csömör elleni pontvesztést a közvetlen rivális, Valkó együttesének legyőzésével igyekeztünk némileg feledtetni, ami talán sikerült is.

Tudtuk, hogy ellenfelünk inkább a hazai, kisméretű pályáján igazán veszélyes, így a Kertész Károly Stadion méretei nekünk kedvezhetnek, csupán türelmesen kell játszanunk. Csapatunk az első perctől kezdve kezdeményezőbben játszott, de támadásaink befejezésébe sok pontatlanság csúszott az egyébként paprikás hangulatú első félidőben. Vendégeink előtt csak néhány helyzet adódott, amik viszont nem voltak veszélytelenek. A 40. percben aztán Kolozsvári László révén sikerült megszereznünk a vezetést, de ahhoz hogy előnnyel vonulhassunk szünetre, kellett a játékvezető is, aki Matyó Máté büntetőterületen belüli kezezését követően továbbengedte a játékot, nem kis felháborodást kiváltva a vendégek között. A szünetet követően tudatosabb támadás építésekbe kezdtünk, mely után Ivancsó, majd Kolozsvári is eredményes tudott lenni, felőrölve így az egyre kisebb lelkesédéssel játszó vendégeinket. Góljaink sorát Halász 85. percben szerzett találata zárta le, így végül 4-0-ás győzelmet arattunk. A gólkirály-jelöltek csatáját Kolozsvári László nyerte Zámbó Tibor ellenében, igaz utóbbi még így is egy góllal vezet előtte.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

Nem tudtuk meglovagolni kupasikereinket, és újra vereséget szenvedtünk soros bajnoki mérkőzésünkön. A Nyírbátor elleni monori találkozónk azért is fájó, mert így minimálisra csökkent az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink