hírek

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen felnőtt együttesünk mellett mindhárom utánpótlás csapatunk is nyerni tudott, nem is akárhogy. Három korosztályunk összesen 41 gólt szerezve abszolválta az elmúlt két napot.

U19-es együttesünk Péteriben játszott presztízs mérkőzést, ahol a lelkesen játszó vendéglátónk szerezte meg az első gólt a találkozón. Szerencsére hamar jött részünkről az egyenlítés, ami után már az addig talán görcsösnek mondható játékunk feloldódott, a szünet után pedig már gólokban is megmutatkozott a mezőnyfölényünk. Szomszédvári rangadót játszott U15-ös korosztályunk, ahol az eddigi eredmények alapján szorosabb mérkőzésre volt kilátás, ám a végül 17 gólig meg sem állva hatalmas kiütést mértünk ellenfelünkre. Még ezt a teljesítményt is megfejelte U13-as gárdánk, amely végig nagy elánnal játszva huszonegyszer mattolta a Kőbánya védelmét és így gólkülönbségén jelentősen javítva a dobogó második helyére lépett elő.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

VALKÓ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

Nem feltétlenül megérdemelt, de kibrusztolt győzelmet aratott a mai napon felnőtt együttesünk. A harmadik helyen álló Valkó elleni találkozónk ugyan kiérdemelte a rangadó jelzőt, de a mérkőzés minősége nem igazán volt magas színvonalú. A kis méretű játéktérrel és az egyenetlen talajjal igencsak meggyűlt a bajunk, a Valkó pedig hazai pályájához jobban alkalmazkodva sokszor teremtett veszélyes szituációt a kapunk előtt, köszönhetően annak, hogy mezőnyben nem mindig sikerült jó döntéseket hoznunk. A feszültség is tapintható volt a játékosok között, az első félidő közepén egy nagy tömegjelenet is kialakult a játéktéren. Nagy helyzetek maradtak kihasználatlanul mindkét oldalon, a hazaiak kétszer a felső lécet, egyszer az oldalsó kapufát is eltalálták. Szerencsére a találkozó utolsó negyedében egyre jobban magunkra találtunk, többször veszélyeztettünk, a 80. percben aztán Sándli Márk szabadrúgása megtréfálta a hazai kapust, így a három pontot érő gólt nekünk sikerült megszereznünk. Továbbra is makulátlan mérleggel rendelkező csapatunk az első helyről várhatja jövő héten a Bag együttesét. Mindhárom utánpótlás csapatunk nyert a hétvégén, ha holnap az öregfiúk is behúzzák soros bajnokijukat, hibátlan játéknapokat zárhatunk.

Bővebben: VALKÓ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

Játéka alapján nem érdemelt vereséget U15-ös csapatunk, végül mégis pont nélkül kellett elhagynia a játékteret. Az Üllő elleni mérkőzésen számtalan helyzetet kialakított együttesünk, de ellenfelünk kapuját csak egyszer tudtuk bevenni. A félidőben még vezettünk Vánkos Dénes góljának köszönhetően, ám a második játékrészben kizárólag egy gyors játékosára játszva labdáit, fordítani tudott a vendég csapat, míg mi sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Javítási lehetőség szombaton az Ecser csapata ellen.

Bővebben: U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

CSÖMÖR - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 2

Nyílt sisakos, küzdelmes mérkőzésen sikerült nagyon fontos három pontot szereznünk Csömörön! Az első félidőben Kolozsvári László révén megszereztük ugyan a vezetést, de a hazaiak igen hamar egalizálni tudtak. Ivancsó Dávid találatával a második félidő elején újra előnyhöz jutottunk, amit már a mérkőzés végéig meg is őriztünk, pedig a hazaiak igen nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében. Sikerült tehát a visszavágnunk a Csömörnek kupabúcsúért és a tavaszi vereségért. Jövő vasárnap újabb igen nehéz feladat vár ránk, hiszen a közvetlen rivális Valkó együtteséhez látogatunk.

Bővebben: CSÖMÖR - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 2

U212015.jpg

Partnereink