hírek

KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

Az idény utolsó fellépése volt Turán legkisebb korosztályaink számára az elmúlt hétvégén. Mind a lányok, mind a fiúk töretlen fejlődését mutatja, hogy mindkét nem meggyőző teljesítménnyel nyerte meg mérkőzéseit. A fiúk a Gyömrő ellen igazi örömkézilabdát mutattak be, és 23-1-re verték a szomszéd város fiataljait.

Bővebben: KÉZILABDA: HIBÁTLAN U8

MAGLÓD-HELLOPARKS - VERESEGYHÁZ 4 - 4

Tökéletes leképzése volt egész szezonunknak a szombati, Veresegyház elleni találkozónk. A félidőben kétgólos hátrányban voltunk, majd a szünet utáni néhány nagyobb vendég helyzetet átvészelve, a 73. percben sikerült kiegyenlítenünk. Sokáig nem örülhettünk, hiszen egy felesleges szabálytalanságot követően újra a Veresegyháznál volt az előny. Nem adtuk fel és a 87., illetve a 88. percekben gólokat szerezve megfordítottuk a találkozót. A két gól lélektani előnyt is kellett volna, hogy jelentsen, de mi nem tudtunk belőle profitálni, így a 91. percben egy fejes megpecsételte a sorsunk. Egy újabb döntetlen, amit semmit nem ér. Nem tudtuk kihasználni, hogy a Budakalász kikapott Vecsésen. Pontszámban beértük őket, de a győzelmek száma számít, nem a döntetlenek... Utolsó fordulóban a Budakalász a nagyon mélyponton lévő Tökölt fogadja, míg mi az utolsó, már kiesett CSO-KI vendégei leszünk. Nagyon kicsi az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VERESEGYHÁZ 4 - 4

U19: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBÓL SZEREZTÜNK PONTOT

Elmúlt hétvégén a közvetlen rivális Taksony együttesét fogadta ifjúsági csapatunk, amelyet idegenben már legyőzött néhány héttel ezelőtt. Most nem alakult jól a találkozó eleje, hiszen az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert a vendégek. A folytatás viszont parádésra sikeredett, melynek vége pontszerzés lett. Akár a győzelem is meglehetett volna, de Osvalda Gábor gólját a játékvezető érvénytelenítette, egy véleményes szabálytalanság miatt. A csapat helytállása így is példaértékű, nagy gratuláció jár nekik.

Bővebben: U19: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBÓL SZEREZTÜNK PONTOT

U16: MOST TIZENHETET RÚGTUNK

A nagyon nagyarányú győzelem, már nem kiemelkedő hír, maximum az, hogy most nem pont tíz, vagy húsz gólt szereztünk, hanem tizenhetet. Ezzel viszont éppen nyolcvan gólra hoztuk az eddig szerzett találataink számát. Egyfelől nagy dolog, másfelől siralmas, hogy két körös kvalifikáció után, amely célja az erőviszonyok kiegyenlítése, egy ilyen csoportba sorolnak be minket. Ez senkinek sem jó! Nagy elismerés a gyerekeknek, hogy motiváltak tudnak maradni ilyen helyzetben is és a lehető legjobb teljesítményre törekednek. Remélhetőleg a lendület kitart az egyetlen hozzánk hasonló cipőben járó, Vecsés elleni találkozón is!

Bővebben: U16: MOST TIZENHETET RÚGTUNK

U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

Ismét, tavasszal már hatodik alkalommal nyert és továbbra is veretlen U13-as gárdánk. Most a tehetségközpont státuszban lévő Monor egyik, megyei bajnokságban résztvevő csapatát sikerült legyőznünk 5-0-ra.

Bővebben: U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

3732373
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2584316
0
2584316
1148057
2584316
0
3732373
Your IP: 34.231.247.88
2022-05-26 03:42:37
KovacsBa2.jpg