Felnőtt

MAGLÓD-HELLOPARKS - KISMAROS 8 - 3

A biztos második hely tudatában is talált motivációt Rakita Gábor edző az utolsó fordulóra. Egyrész szerettük volna megőrizni a bajnokságban kapott legkevesebb gólunkat, szerettük volna elérni a legalább száz rúgott gólt, illetve bíztunk benne, hogy legeredményesebb támadónk, Kolozsvári László is felülhet az északi csoport képzeletbeli gólkirályi trónjára. Jelentjük: mindegyik sikerült! Száz gól felett utoljára a 2004/2005-ös szezonban végeztünk, akkor 103-szor köszöntünk be ellenfeleink hálójába, ami mellett a mostanival megegyező, vagyis 74 pontot gyűjtött a megyei első osztályban harmadik (az első helyről egy ponttal lemaradt) helyezett csapatunk. Az azt megelőző pontvadászatban egyébként, a megyei másodosztályban élen végzett együttesünk 109 gól mellett 78 pontot szorgoskodott össze. Noha terveink voltak, de a kismarosi ehhez asszisztálni nem szeretett volna. Az első félidőben háromszor is megtréfáltak minket, de szerencsére tartottuk velük a lépést. A második félidőben aztán magasabb fokozatba kapcsolva végül minden tekintetben felülkerekedtünk lelkes ellenfelünkön. Kolozsvári László küldetése is sikerült, igaz nem is bízta a véletlenre, hiszen a találkozón mesterötöst szerezve masírozott a mesterlövészek táblázatának élére. Hogy mit hoz a jövő, majd meglátjuk. Hallani sok mindent, de konkrétumokról még korai beszélni. A lényeg a most megszerzett ezüstérem, ami igen szépen csillog még úgyis, hogy sokáig vezettük a pontvadászatot. 

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - KISMAROS 8 - 3

VÁCHARTYÁN - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 4

Noha a bajnokság végkimenetele számunkra már eldőlt, azaz egészen biztosan a második helyen végzünk, ettől függetlenül szeretnénk jó eredményekkel befejezni a szezont. Ennek megfelelően kezdtük utolsó idegenbeli bajnokinkat is, ahol az első perctől kezdve nyomás alá helyeztük ellenfelünket, ami húsz perc alatt két gólos előnnyé érett. Onnantól kezdve viszont érthetetlen módon teljesen szétesett a játékunk. Rengeteg hiba, pontatlan passz jellemzett minket, amely az egyre inkább belelkesülő hazaiak malmára hajtotta a vizet. A váchartyániak egyre többször jutottak el kapunkig, ami után előbb szépíteni tudtak, majd a 82. percben az egyenlítést is kiharcolták. A hajrára némileg összeszedtük magunkat és az utolsó percekben, a gólkirályi címre hajtó Kolozsvári László még kétszer betalált, így nem kis nehézségek árán végül megszereztük a három pontot, igaz a játék képe alapján a hazaiak egy pontot mindenképpen megérdemeltek volna.

Bővebben: VÁCHARTYÁN - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 4

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉCEL 2 - 0

A pénteki, Ecser elleni bajnoki találkozó után újra hétköznap léptünk pályára és a másik szomszédvár, Pécel ellen is győzelemnek örülhettünk. Már a találkozó elején két gólos előnybe kerülhettünk volna, de a kapu előtt pontatlanok voltunk, amit a vendégek kis híján góllal büntettek meg. Szerencsére a kapufa kisegített minket. A 28. percben aztán egy jogos büntetőt követően előnybe kerültünk, így nyugodtabban játszhattunk a találkozó hátralévő részében. Talán túl nyugodtan is. Rendre eljutottunk a péceli kapuig, de a befejezések tekintetében továbbra sem voltunk kellően élesek, míg ellenfelünk egyre többet ért fel a kapunkig, azonban Nyilas Levente mindig a helyén volt, egy esetben bravúrt is be kellett mutatnia. A hajrában aztán mégis sikerült növelni az előnyünket. A 81. percben egy szöglet után Halász Balázs lőtt a hálóba, így kialakítva a 2-0-ás végeredményt. A második helyre már korábban bebetonozta magát együttesünk, így a tét nélküli utolsó fordulókban már csak a szép szezonzárásra kell koncentrálnunk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉCEL 2 - 0

ECSER - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 5

Felnőtt csapatunk az ecseriek kérésére pénteken játszotta le egymás elleni bajnokiját. Az elmúlt fordulókban pontokat veszítő együttesünk újra a szebbik arcát mutatta, és az egész találkozón kezdeményezőbb játékot játszva, teljesen megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott. A mérkőzésen mesterhármast szerzett Sándli Márk, akinek cseréje, Balló Harold is bevette kétszer a hazaiak kapuját. A következő bajnokink szintén hétköznap kerül megrendezésre: jövő szerdán, délután 17 órakor, a szomszédos Pécel csapatát fogadjuk a Kertész Károly Stadionban.

Bővebben: ECSER - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 5

ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

Meg sem közelítette Pomáz elleni teljesítményét felnőtt együttesünk, amely 2-1-es vereséget szenvedett a lelkesen játszó Isaszeg ellen. Főleg az első félidőben mutatott játékunk volt rendkívül kiábrándító, amikor rengeteg hibát vétettünk, ráadásul az ütemtelen becsúszások, felesleges reklamálások után a sárga lapok is többször előkerültek. A szünetet követően jó szellemben jöttünk ki a pályára, több helyzettel kezdtünk, de a hazaiak az első támadásuk után gólt szereztek, így újra kilátástalan helyzetbe kerültünk. Kolozsvári büntetőből szerzett találata után némi remény ugyan felcsillant, de miután minden lehetőségünket elpuskáztuk pont nélkül maradtunk. Ráadásul egy újabb fegyelmezetlenségünknek köszönhetően a szezonban először emberhátrányban fejeztünk be egy találkozót. Nem túl biztató előjelekkel várjuk tehát a pénteki, Ecser elleni szomszédvár rangadót.

Bővebben: ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink