Felnőtt

ISASZEG - MAGLÓDI TC 0 - 2

A vártnál nehezebben, de Isaszegen is megszerezte felnőtt csapatunk a hőn áhított három pontot. Az első félidőben nem esett gól, így bajnokságban először fordult elő, hogy nem előnnyel vonulhattunk szünetre. A második játékrészben viszont jobban összpontosítottunk, Kolozsvári és Sándli is eredményes tudott lenni, valamint újra nem kaptunk gólt, ami azt jelenti 2-0-ra nyertünk és tartjuk a lépést riválisainkkal.

Bővebben: ISASZEG - MAGLÓDI TC 0 - 2

MAGLÓDI TC - LEÁNYFALU 5 - 0

Felnőtt csapatunk a négy gólt szerző Kolozsvári László vezérletével 5-0-ás győzelmet aratott a rendkívül sportszerű, kulturált focit játszó Leányfalu együttese ellen. A találkozó első félidejében volt hatékonyabb a támadójátékunk, ami után négygólos előnnyel mehettünk szünetre. A második játékrészben - a csapadékosabb időjárás miatt -, a kapu előtt, az utolsó passzoknál pontatlanabbá váltunk, de egy szöglet után így is tovább tudtuk növelni előnyünket. Együttesünk továbbra is makulátlan teljesítménnyel áll a tabella második helyén.

Bővebben: MAGLÓDI TC - LEÁNYFALU 5 - 0

PMK: A KUPÁBAN IS FELÜLMÚLTUK A PÉCELT

undefined

Két héten belül másodszor találkoztunk a Pécel együttesével, és ahogy bajnokságban, úgy kupában is nyerni tudtunk ellenük. Örömünk viszont nem lehet felhőtlen, hiszen Garics Gábort kiállította játékvezető, így egymás után a második találkozót kellett emberhátrányban befejeznünk.

undefined

Bővebben: PMK: A KUPÁBAN IS FELÜLMÚLTUK A PÉCELT

VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓDI TC 0 - 4

Vácon sem tört meg a lendületünk, sőt ezúttal végre kapott gól nélkül tudtunk három pontot szerezni. Játékunk nem volt éppen sziporkázó, de így is meggyőző fölénnyel tudtunk nyerni és ebbe az is belefért, hogy az első félidőben Ivancsó Dávid révén büntetőt hibázzunk, majd a találkozó utolsó 25 percét emberhátrányban játsszuk le. Továbbra is tartjuk a lépést a Csomáddal és Perbállal, vagyis veretlenül állunk a dobogón. Folytatás szerdán a kupában, ahol hazai pályán fogadjuk a Pécelt gárdáját.

Bővebben: VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓDI TC 0 - 4

PMK: IRÁNY A HARMADIK FORDULÓ

undefined

Csapatunknak a kupában újra megyei harmadosztályú ellenféllel szemben kellett továbbjutnia, ami sikerült is. A bajnokságot szerény teljesítménnyel nyitó Zsámbok ellen igen nehezen tudtuk dűlőre vinni a mérkőzést, igaz most a nem túl jó minőségű pálya is ellenfelünk volt. 0-0-ás félidőt követően az átigazolási hajrában csapatunkhoz csábított Tóth Norbert kettő, illetve Posta Normann góljaival végül 3-1-es győzelmet arattunk. U19-es csapatunk játékosai ismét jó teljesítményt nyújtottak, míg Botlik Dániel kapusunk, újra mezőnyben szállt be a találkozón.

Bővebben: PMK: IRÁNY A HARMADIK FORDULÓ

3927153
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2779096
0
2779096
1148057
2779096
0
3927153
Your IP: 3.215.190.193
2022-10-02 12:31:04
U1416MTCnevvel.jpg