Felnőtt

VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

Hosszú téli szünetet követően a tavaszi szezon első bajnoki találkozóját vívta felnőtt labdarúgó csapatunk. A Vác-Deákvár vendégeként léptünk pályára, ahol az utolsó őszi, Kismaros elleni mérkőzésünkhöz képest hat helyen változott a kezdőcsapatunk összetétele.

Tudtuk, hogy mind a pálya talaja, mind ellenfelünk játékstílusa megnehezítheti majd a dolgunkat és a várakozásunk be is igazolódott. Ellenfelünk nagyon egyszerű játékra rendezkedett be, minden labdát felíveltek, a mezőnyben pedig a lassításunkra törekedtek, ami az első félidőben működött is, hiszen számottevő helyzetet nem tudtunk kialakítani, igaz ez inkább csak magunknak köszönhetjük, hiszen nagyon pontatlanul játszottunk. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és második játékrészre pedig élesebben jöttünk ki, ami a 49. percben góllá is érett: a Matyó Máté lerántásáért megítélt büntetőt Ivancsó Dávid értékesítette. Továbbra sem volt hiba nélküli a játékunk, de több támadást is sikerült vezetünk. Balló révén a kapufát is eltaláltuk, de az előnyünket tovább növelni nem tudtuk. A mérkőzés hajrája izgalmasra sikeredett, miután a hazaiak is nagyobb energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de a születésnapos Schritt Martinon kifogni nem tudtak.

 

Bővebben: VÁC-DEÁKVÁR - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1

MEGKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

undefined

Decemberi pihenőt követően január második hetében megkezdték labdarúgó csapataink a felkészülést a tavaszi szezonra. Természetesen gőzerővel készül felnőtt együttesünk is, amely a másodosztály Északi csoportjának első helyéről várhatja a február végi rajtot. Edzéseink immár csak a Kertész Károly stadionban zajlanak, hetente háromszor, míg a hétvégéken felkészülési találkozók, illetve egy esetben csapatépítő program szerepel a tervezetben. A játékoskeretben csak kisebb változások várhatóak. Távozási szándékát nem jelezte senkit, ellenben felépült sérüléséből Matyó Máté, Papp Richárd, valamint Nahóczky Balázs. Két-három új játékos érkezése nincs kizárva, az egyeztetések folyamatosan zajlanak.

A bajnoki rajt február 25-én, vasárnap lesz, amikor a Vác-Deákvár vendégeként lépünk pályára.

Bővebben: MEGKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

A 2023-AS ÉV JÁTÉKOSA: IVANCSÓ DÁVID

Még az ünnepek előtt megtartotta évzáróját felnőtt együttesünk. A STEBO Sport Bisztróban megtartott, jó hangulatú összejövetelen a játékosok, stábtagok és vezetőségi tagok közösen értékelték a magunk mögött hagyott esztendőt. A rendezvény részeként két díj is átadásra került. Az egyik Pavlovics László részére, aki buszvezetőként hosszú éveken keresztül fuvarozta együtteseinket mérkőzésről mérkőzésre. Áldozatos munkájáért nagyon hálásak vagyunk ezúton is nagyon köszönjük egyesületünknek tett szolgálatát. A másik díj pedig a 2023-as év legjobb játékosához került, aki vezetőség döntése értelmében Ivancsó Dávidhoz lett.

A kiváló középpályással készített interjúnkat alább olvashatják:

Bővebben: A 2023-AS ÉV JÁTÉKOSA: IVANCSÓ DÁVID

ŐSZI BAJNOKOK VAGYUNK!

Együttesünk a mai, Kismaros elleni találkozóján is az egyik legszebb arcát mutatta arcát mutatta, méltán bizonyította nem véletlenül áll ott, ahol, vagyis az első helyen.

Az előző bajnokság végén, miután nem jött össze számunkra a feljutás, átértékeltük helyzetünket és úgy gondoltuk elég lehet a számunkra az, ha pusztán stabil másodosztályú csapatot építünk. Bár azt éreztük, hogy a keret kialakítása jól sikerül. Jó játékosok érkeztek azok helyére, akikkel el vált az utunk a nyár folyamán. Tehetséges utánpótláskorú fiatalok érkeztek a csapathoz, és ami a leglényegesebb: csapategység szinten hatalmasabb léptünk előre. Jól sikerült felkészülést követően, egymás sikeréért szorító, azt a bizonyos szekeret egy irányba húzó játékosgárdával vágtunk neki a bajnokságnak. Szerettünk volna minél több találkozót sikerrel megvívni, de azt a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy az őszi végelszámolásnál, mindössze négy egység fog hiányozni a tarsolyunkból. Hogy tizenhárom győztes találkozó mellett mindössze két remit engedtünk ellenfeleinknek. Egy átlagos pontvadászatban ez a teljesítmény több pontnyi előnyt is eredményezhetett volna a számunkra, de most egy hasonló játékerőt képviselő pomázi gárda árnyékként tapad ránk és egy pillanatnyi szusszanást sem engedélyez nekünk. Ha már idáig eljutottunk, az első helyet kivéve minden más csalódást keltő lehet a bajnokság végén és lehet az is lesz, de az őszi elsőséget már nem veheti el tőlünk senki. Hatalmas gratuláció jár a csapatnak! Nagy köszönet szurkolóinknak, szimpatizánsainknak, akiknek csapatunk iránti érdeklődését tapasztaljuk, szeretetüket folyamatosan érezzük és nagyon-nagyon szeretnénk őket tavasszal is, szép és eredményes játékkal minél többször megörvendeztetni!

Őszi bajnok csapatunk:

Hátsó sor (balról-jobbra): Merczel János (ügyvezető), Budafai Gergő (asszisztensedző), Rakita Gábor (vezetőedző), Sándli Márk, Halász Balázs, Kertész Zalán, Dallos László, Véglás Pál, Tóth Gergő, Kolozsvári László

Első sor (balról-jobbra): Nyilas Levente, Pintér András, Ivancsó Dávid, Posta Norman, Sándor János, Buzás Patrik, Bertalan Hunor, Meczner Krisztián, Schritt Martin

A képről hiányzik: Kristóf István (kapusedző), Hevesi Kristóf, Matyó Máté, Papp Richárd, Nahóczky Balázs, Balló Harold, Szalai Milán, Xu Zhao, Melegh Bende, Nagy Zsolt, Havasi Levente

Bővebben: ŐSZI BAJNOKOK VAGYUNK!

PÉCELI SSE - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 4

Két hét kényszerszünet után újra mérkőzést játszhatott felnőtt nagypályás labdarúgó együttesünk. A 13. fordulóból elhalasztott, Pécel elleni találkozóra került sor Tápiószentmártonban. Ellenfelünk játékstílusa, kellemetlen meglepetést is okozhatott volna, de szerencsére jól kezdtük a találkozót: kicsit több mint félóra elteltével kétgólos előnybe kerültünk. A magabiztos vezetés tudatában nyugodtan játszhattunk volna, de ez esetünkben inkább könnyelműséget szült. Egy eladott labda után szünet előtt szépített a Pécel, így újra nyílttá vált a találkozó. A fordulást követően Halász révén újra két gólos lett a különbség, ráadásul a péceli kapust ki is állították, ám egy védelmi hibánkat követően újra egy gólra zárkózott a "hazai" csapat. A találkozó végéig már nagyobb koncentrációval játszottunk, így végül újabb gólt szerezve fontos győzelmet arattunk és újra a tabella élére álltunk. A szombati, kismarosi találkozónk tétje az őszi bajnoki cím.

Bővebben: PÉCELI SSE - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 4

futsal202209.jpg

Partnereink