ÖREGFIÚK: A DOBOGÓ MÁR SZINTE BIZTOS

Még három mérkőzése hátra van öregfiúk együttesünknek, de a dobogó már-már biztosra vehető. A mérkőzésszámokat tekintve ugyan igen vegyes a kép a mezőnyben, hiszen van olyan gárda amely csak 11, és van olyan, amely már 16 találkozót tudhat maga mögött. Csapatunk jelenleg a második helyen áll, és csak akkor lehet negyedik, ha a hátralévő találkozóin maximum kettő pontot szerez, míg a nagyjából ötven százalékos mutatóval bíró Mende megnyeri minden találkozóját, amire azért igen kicsi az esély. Együttesünk persze a legfényesebb érmet szeretné magának, de a Kistarcsa elleni rangadón elszenvedett vereség miatt sajnos lépéshátrányba kerültek labdarúgóink. Az Üllő elleni találkozó még hátra van, ha ellenük nyerünk, az ezüstérem is meglehet, nem csak a dobogó alsó foka.

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 14. forduló:

MENDE - MAGLÓDI TC 2 - 4 (1 - 1)

gól: Veres L. 3, Csaba Zs.

Maglódi TC: Halász Z. - Gorza P., Budafai G., Veres L., Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Csaba Zs., Bíró A. cserék: Tóth L., Görög Zs., Merczel J., Schiszler B., Veréb K.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 15. forduló:

KISTARCSA I. - MAGLÓDI TC 2 - 1 (1 - 0)

gól: Csabai G.

Maglódi TC: Halász Z. - Németh Zs., Rakita G., Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Izsold E., Bíró A., Budafai G. cserék: Merczel J., Klusóczki B., Csaba Zs., Tóth L., Csabai G., Görög Zs., Budavári B.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 16. forduló:

MAGLÓDI TC - MOGYORÓD 3 - 2 (1 - 2)

gól: Budafai G. 2, Csaba Zs. (11-esből)

Maglódi TC: Halász Z. - Csaba Zs., Budafai G., Gorza P., Veres L., Csaba S., Lovas R., Tabányi T., Izsold E., Tóth L., Merczel J. cserék: Görög Zs., Szabó G., Veréb K., Klusóczki B., Csabai G.


Veres István László (a csapat játékosa): Szoros mérkőzéseket játszottunk az elmúlt fordulókban. Kétszer, ha nyögvenyelősen is, de nyertünk, míg a Kistarcsa ellen, szinte a legerősebb keretünkkel, eddig legjobb játékunkat produkálva sajnos alulmaradtunk. Utóbbi vereségünk egyúttal azt is jelentette, hogy nagy valószínűséggel lemaradunk az aranyéremről. Az ezüstről viszont nem szeretnénk lemondani...

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink