ÖREGFIÚK: KÉT GYŐZELEM MELLÉ EGY VERESÉG IS BECSÚSZOTT

Szeptemberben a hibátlan teljesítmény, majd most októberben a hosszú veretlensége is megszakadt öregfiúk együttesünknek. A majd' másfél éves ragyogó menetelésnek a jó erőkből álló Kistarcsa vetett véget, akik ellen hazai pályán 4-2-es vereséget szenvedtünk. A Mende és a Mogyoród ellen, ha nehezen is, de hoztuk a kötelező győzelmeket és továbbra is versenyben vagyunk a dobogós helyezésekért.

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - MENDE 2 - 1 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Zuigéber A. (Winkler L., Hegyes T.)

gól: Gorza P., Csabai G. ill. Bugyi G.

Maglódi TC: Halász Z. - Veres L., Gorza P., Elekes Zs., Csaba S., Metz Gy., Csaba Zs., Tóth L., Merczel J., Veréb K., Klusóczki B. cserék: Izsold D., Csabai G.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - KISTARCSA I. 2 - 4 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Fazekas A. (Kristóf Á.)

gól: Veres L., Rakita G. ill. Laki L. 2, Kereszti Gy., Burillák M.

Maglódi TC: Halász Z. - Gorza P., Rakita G., Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Budafai G., Csabai G., Veres L. cserék: Sinkó P., Izsold D., Tóth L., Merczel J., Szabó G., Veréb K., Klusóczki B.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 7. forduló:

MOGYORÓDI KSK - MAGLÓDI TC 1 - 4 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Molnár L. (Bíró Zs., Volentics E.)

gól: Puskás Zs. ill. Csaba Zs. 2, Izsold D., Tabányi T.

Maglódi TC: Tutor Cs. - Csaba Zs., Veres L., Sinkó P., Elekes Zs., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Izsold D., Tóth L., Budafai G. cserék: Halász Z., Veréb K., Szabó G.


Veres István László (a csapat játékosa): A Mende ellen igen tartalékos összeállításunk ellenére is nyerni tudtunk, míg a Kistarcsa ellen ugyan létszámban megvoltunk, de abból a találkozóból a vendégek jöttek ki győztesen. Tegnap a Mogyoród ellen ismét sok hiányzónk volt, de az időjárás viszontagságait is legyőzve végül nyerni tudtunk.

Ez a szezon kicsit kiegyenlítetebbnek látszik.

Igen erősebb, pedig előzetesen kicsit gyengébbnek is gondoltuk. Az Üllő jelentősen erősödött, a Kistarcsa egy pedig mindig is jó játékerőt képviselt. Kiélezett a versenyfutás, de még nincs vége a bajnokságnak. Úgy gondolom az említett két csapat és mi közöttünk fog eldőlni a bajnoki cím sorsa.

U132014.jpg

Partnereink