FUTSAL7VÉGE: CSAK AZ U13 TUDOTT NYERNI

A Pest Megyei Futsal7vége idei kiírásában az Borsos Gábor vezette U11 és a Baranyai Pál által trenírozott korosztályaink kerültek benevezésre. Utóbbi csapatunk már rendelkezik futsal  tapasztalatokkal, így nem is csoda, hogy kiélezetebb találkozókat vívott, mint a szakággal csak ismerkedő kisebb együttesünk. Sok játéknap áll még a srácok előtt, így bőven lesz még lehetőség javításra.

U13 Futsal7vége., C csoport, 1. játéknap:

Törökbálint, jv: Tóth I., Berendi T. Cs.

MAGLÓDI TC - ISASZEG SE 7 - 1 (3 - 1)

gól: Kaplonyi R. 3, Lászlóffy B. 2, Marton, B., Kiss K.

MAGLÓDI TC - CSAKACSEL FUTSAL II. 2 - 4 (1 - 2)

gól: Lászlóffy B., Tóth Á.

Maglódi TC: Pápa R. - Marton B., Tóth Á., Karajos K., Lászlóffy B. cserék: Gyorgyovics Z., Kovács B., Kiss K., Kaplonyi R.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC, Baranyai Pál távollétében): Az első találkozón szépen játszottak a srácok, sok jó megoldást választottak és fölényes győzelmet arattak. Rögzített helyzetekből is sikerült betalálniuk, amit tudom, hogy edzőjükkel igen sokat gyakorolnak. A második mérkőzésen számunkra a jó eredmény ugyan elmaradt, viszont nagy iramú, igen magas színvonalú találkozót vívtak egy nagyon jó ellenféllel szemben.

_____

U11 Futsal7vége., C csoport, 1. játéknap:

Gyömrő, jv: Mohácsi I., Fenyvesi Sz.

IKARUS BSE - MAGLÓDI TC 14 - 2 (10 - 0)

gól: Valló P. 2

 

MAGLÓDI TC - ISASZEG 0 - 8 (0 - 2)

Maglódi TC: Nagy Zs. - Teplán Á., Valló P., Fekete Cs., Ochtinszki T. cserék: Vass M., Nagy Á., Balogh M., Nagy B., Németh L.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Mint tudjuk a futsalban, és a nagypályában még a labda se közös, csak annyi, hogy lábbal játszák. Új terep volt ez a srácoknak, vagyis beleízleltek abba, hogy milyen az, ha igazán lassú a gondolkodásunk. Csalódottságra semmi ok, hiszen hétről-hétre fejlődünk, és csakúgy mint a nagypályán, elfogunk jutni arra a szintre, amit elterveztünk, ebben teljesen biztos vagyok.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink