19. forduló

NB II. Közép-Kelet 19. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 2 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Horváth M. (Kányási I., Bódy B.)

gól: Kiss K., Leidál M. ill. Mózes D., Pap R.

sárga lap: Dezső K., Erdősi R., Kardos Sz., Leidál M. ill. Mózes D., Kiss Á.

Maglódi TC: Dezső K. (Nagy Cs. 46p) - Kiss K., Merczel Z., Bíró T., Gyuga O., Erdősi R., Kardos Sz., Szegedi M. (Bartha Sz. 46p), Kiss P., Berta B., Leidál M.

Filácz lmre (edző): Felemás mérkőzést játszottunk a Nagykáta ellen. Az első félidő alapján gólokkal kellett volna vezetünk és ekkor akár a mérkőzést is megnyerhettük volna, de lehetőségeinket sajnos kihagytuk. A félidőben Kiss Krisztián barátom nagyon feltüzelhette csapatát, mert a szünet után ragyogóan játszottak és csak az utolsó percben szerzett hihetetlenül szerencsés találattal tudtunk itthon tartani egy pontot. További sok sikert kívánok a Nagykáta csapatának!

Kiss Krisztián (edző, Nagykáta SE): Lehet, hogy itt hagytunk két pontot és csak döntetlent értünk el, de ma többet nyertünk, mint egyetlen pici pontocska. Ma visszanyertük az önbecsülésünket, újra hittünk önmagunkban és küzdöttünk egymásért. Ezt a formát és hozzáállást kell tartani és akkor még szép tavaszunk is lehet. Az, hogy a végén egy óriási potyagólt kaptunk arra pedig csak azt tudom mondani, hogy benne van a futballban, mindenkivel előfordul. Régen mondhattam azt, hogy büszke vagyok csapatomra. Ki kell még emelnem a játékvezetői hármas teljesítményét, ami rendkívül korrekt volt. Filácz Imre barátomnak és csapatának pedig további sok sikert kívánok. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu)

 

U14masodik.jpg

Partnereink