U19: KIÜTÖTTÜK A KŐBÁNYÁT, MAJD RANGADÓT NYERTÜNK

Két győzelemmel zárta az alapszakaszt ifjúsági együttesünk. Csütörtökön a Kőbányáért Egyesület ellen 14 gólt rúgva hangoltak a fiúk a veretlen Pécel II. elleni rangadóra, amin végül 3-1-es diadalt arattak. Balogh Sándor fiainak huszáros hajrája azt is jelenti, hogy keresztbeveréseknek köszönhetően a második helyen végeztünk, ami igen nagy esélyt jelent felsőházi rájátszásra, de ez függ a többi csoport végeredményétől is.

U19-es bajnokság, első szakasz, E-csoport, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET 14 - 0 (8 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pető T.

gól: Holló M. 5, Kopunovic D. 4 (egyet 11-esből), Nyilas L. (11-esből), Meczner K., Szalai M., Ernhöffer M., Csiszár Cs. (öngól)

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B., Ofella G. (Piller B. 46p), Meczner K., Szalai M. (Nádházi P. 56.), Kristóf L. (Kovács B. 62.), Kopunovic D., Ernhöffer M. (Szilágyi Zs. 62.), Holló M., Garai R. (Szilágyi B. 62.), Nagy L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Sok mindent nem fűznék hozzá a mérkőzéshez, az eredmény magáért beszél. Konkrétan nem láttam szakmai értékét a Kőbányai alakulat ellen lejátszott meccsnek. De, nem is a szakmai érték itt a lényeg, hanem egy újabb győztes bajnoki mérkőzés, ami három ponttal járt és legalább kicsit kozmetikázhattunk a gólkülönbségünkön is. Gratulálok a fiúknak!

---

U19-es bajnokság, első szakasz, E-csoport, 5. forduló:

PÉCEL SSE II. - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 3 (0 - 1)
Pécel, jv: Tóth K.

gól: Botlik B. ill. Meczner K., Ernhöffer M., Papp R.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B., Ofella G. (Piller B. 64p), Meczner K., Szalai M. (Földváry V. 90.), Kristóf L., Kopunovic D., Holló M. (Ernhöffer M. 75.), Garai R., Nagy L., Papp R.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A csoport második helyéről vártuk a találkozót az előttünk három pontra levő, csoportelső Pécel II. csapata ellen. Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, ugyanis nem véletlen, hogy ellenfelünk veretlenül vezeti a csoportunkat. Rég láttam ennyire jó és izgalmas mérkőzést az biztos. Az első félidőben iskoláztunk, végig a Péceliek térfelén folyt a játék. A 32. percben egy beadást követően megszereztük a vezetés balhátvédünk, Meczner Krisz fejese révén, ami után elképesztő milyen érzelmek szabadultak fel a játékosokban. A második félidő elején -szokás szerint- sajnos bealudtunk és egyenlíteni tudott a Pécel, majd egy perccel a becserélése után, a 76. percben Ernhöffer Marci megszerezte a vezetést. A hosszabbítás 92. percében  Papp Ricsi egy gyönyörű kapáslövéssel növelte az előnyünket és ezzel eldöntötte a három pont sorsát.
Maximálisan elégedett vagyok a mai teljesítménnyel! Büszke vagyok a srácokra!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink