UP EREDMÉNYEK: BRAVÚROS U19 GYŐZELEM

Két mérkőzésen két győzelmet könyvelhettünk el a múlt héten. Szerdán U15-ös együttesünk az Astra-Üllő együttesét múlta felül meggyőző különbséggel, majd vasárnap, a Kántor Krisztián vezette U19-es gárdánknak sikerült a három pontot bezsebelnie. Utóbbi győzelem nem csak azért nagy fegyvertény, mert a rivális Pereg dobogós álmokat szövöget, hanem azért is, mert ősszel még öt góllal jobbnak bizonyult nálunk ellenfelünk. A Kiskunlacháza elleni 4-3-as sikerből Csongrádi Kevin (képünkön) három gólla vette ki a részét.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - PEREG SE KISKUNLACHÁZA 4 - 3 (2 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Ferenczi D. (Malik D.)

gól: Csongrádi K. 3, Papellás P. ill. Horák Cs., Gyuris D., Osztovics P.

sárga lap: Hantosi B., Szarka D. ill. Gyuris D., Vági Z.

Maglódi TC: Fülöp A. - Teiner G., Hantosi B., Fekete D., Szarka D., Németh M. (Juhász D. 46p), Szabó K. (Vadon B. 60p), Skultéty D., Csongrádi K., Papellás P., Petri N. (Varga V. 73p)

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): Nagyon jól kezdtünk, az első tíz percben  rúgtunk két gólt, volt egy százszázalékos ziccerünk is, ami kimaradt. Sajnos nem sokkal később ellenfelünk kiegyenlített. A második félidőben ismét vezetést szereztünk, de nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, hiszen egy perc múlva ismét döntetlenre állt a mérkőzés. Tíz perccel a vége előtt sikerült újra megszerezni a vezetést, amit már nem engedtünk ki a kezünk közül. Gratulálok a Csapatnak Mindenki Nagyon Jól Teljesített! Azt gondolom a idei teljesítményünk alapján rászolgáltunk a győzelemre.

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 16. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

ASTRA HFC-ÜLLŐ - MAGLÓDI TC 1 - 6 (0 - 3)
Üllő, jv: Dienes Z.

gól: Farkas S. ill. Kristóf L. 2, Kovács B. 2, Gyenes G., Lengyel R.

Maglódi TC: KISS K. - LENGYEL R., Fodor D. (Nagy Botond 63p), MATÓK B. (Plank Hanna 71p), Marton B. (Angyalosi P. 51p), KRISTÓF L., Karajos K., KOVÁCS BÁLINT, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G. (Nagy Balázs 66p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Sok helyzetünkből hatot kihasználtunk és úgy gondolom, hogy a mérkőzésen mutatott játékunk alapján megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácoknak, nagyon ügyesek voltak. Külön kiemelném a Kiss Karsát, aki Nagy Zsombor sérülése miatt kényszerűséből kapuba állt és ragyogó teljesítménnyel rukkolt elő.

 

U15maglod.jpg

Partnereink