UP EREDMÉNYEK: ÚJRA GYŐZÖTT AZ U19

Sikerrel vette első tavaszi akadályát U15 és U19-es korosztályunk. A Baranyai Pál vezette serdülő együttesünk - döcögős játékkal - a Dány vendégeként aratott 2-1-es győzelmet, míg ifjúsági együttesünk hazai pályán, kétgólos hátrányból felállva tudott 3-2-re nyerni. Ezen a héten U17-es csapatunk is megkezdi a bajnoki küzdelmeket.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 11. forduló:

MAGLÓDI TC - BUGYI 3 - 2 (1 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabó B. (Kovács L., Pető T.)

gól: Szabó K., Csongrádi K. (11-esből), Teiner G. ill. Szatmári K., Kormány B. (öngól)

sárga lap: Fekete D., Papellás P. ill. Juhász Sz., Somogyi L., Pintér G.

Maglódi TC: Kormány B. - Németh M. (Szarka D. 46p), Nagy A., Hantosi B., Skultéty D., Csongrádi K., Holkó M. (Fekete D. 46p), Papellás P., Varga V. (Juhász D. 46p), Szabó K., Teiner G. (Vadon B. 90p).

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzést egy kicsit álmosan kezdtük, a semmiből kaptunk két gólt. Az idő előrehladtával kezdünk felébredni és még a félidő előtt szépítettünk. A szünet után uraltuk a  játékot, aminek meg is lett az eredménye: sikerült megfordítani a mérkőzést, ami azt mutatja van tartása a csapatnak. Gratulálok a srácoknak a szép teljesítményhez!

---

U15-ös bajnokság, Keleti csoport, 12. forduló:

DÁNY KSK - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 1)
Dány, jv: Habos G. (Harkai M.)

gól: Tóth B. ill. Fodor D., Lengyel R. (11-esből)

Maglódi TC: NAGY ZS. - Lengyel R., Fodor D. (Nagy B. 78p), Matók B., Marton B., KRISTÓF L., KARAJOS K., Nagy B. (Kiss K. 41p), Kovács Bálint, Kovács Barnabás (Angyalosi P. 79p), Gyenes G.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): A szezon első mérkőzésén csak a három pont megszerzésének tudok örülni. A játékunk akadozott, igaz ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen nem tudtunk nagy pályán edzeni.

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink