UP EREDMÉNYEK: HÁROM MECCS, EGY PONT

A sorsolás szeszélye folytán három korosztályunk is vasárnap játszott az elmúlt hétvégén. Miután a játékosok egy része több korosztályban is pályára szokott lépni, így az U19 és az U17 is tartalékosan tudott csak pályára lépni. Előbbi a sereghajtó Péteri ellen kapitulált, míg az eddig makulátlan teljesítménnyel álló U17 Kőbányán maradt alul. Egyedüli pontszerző csak az U15 volt, amely Mogyoródról hozott el egy pontot Lengyel Róbert (képünkön) büntetőből szerzett góljának köszönhetően. 

U19-es bajnokság, Déli csoport, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - PÉTERI KSK 2 - 4 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kovács L. (Molnár L.)

gól: Vida Z., Fekete D. (11-esből) ill. Légrási D. 2 (egyet 11-esből), Budai S. 2

sárga lap: Kormány B.

Maglódi TC: Kormány B. - Fekete K., Laczkovics M., Németh M. (Varga V. 55p), PETRI N., NAGY A. (Mikó B. 85p), HANTOSI B., Fekete D., Rétlaki K. (Varga T. 65p), Vida Z., Tréfa J.

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): Sajnos ismét vereséget szenvedtünk, mert az ellenfél sokkal jobban akarta a győzelmet. 0-1-nél a csapat felébredt, és elkezdtük csinálni azt, amit vártam. Sikerült fordítanunk, de utána csak az eredményt tartására törekedtünk és a találkozó végén jött a hidegzuhany!

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 6. forduló:

KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET - MAGLÓDI TC 1 - 0 (1 - 0)

Budapest, jv: Hegyesi D. (Ilyés G., Ilyés M.)

gól: Lakatos K.

sárga lap: Ónodi E., Péteri M., Lányi D. ill. Nyilas L., Dobó-Kocsis M., Bertalan H., Földváry V.

Maglódi TC: Nyilas L. - Molnár H., Dobó-Kocsis M. (Szilágyi B. 78p), Bertalan H., Kristóf L., Széles D., Kovács M., Holkó M., Csongrádi K., Földvári V., Piller B. (Ofella G. 46p)

 

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Több sebből véreztünk ezen a mérkőzésen, mind előtte, mind közben, mind utána. Azt gondoltuk hogy az előző mérkőzések után csak úgy magától jön majd a jó teljesítmény anélkül, hogy tennénk érte. Ellenfelünk sajnos jóval jobban akarta a győzelmet a mérkőzésen, mint mi és megérdemelten nyert. Későn kapcsoltunk a második félidőben, amikor már természetesen a kihagyhatatlan is ki maradt. Talán jókor jött a pofon, ami földre ránt minket és ezentúl másképp fogunk hozzáálni a mérkőzésekhez. Következő mérkőzésen lehet javítani!

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 6. forduló:

MOGYORÓDI KSK - MAGLÓDI TC 1 - 1 (1 - 0)

Mogyoród, jv: Tóth P. (Kakuszi I., Gágó G.)

gól: Németh B. ill. Lengyel R. (11-esből)

Maglódi TC: Molnár Zs. - Lengyel R., Fodor D., Matók B., Marton B., Karajos K., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G., Kiss K. (Nagy Balázs 79p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első 20-25 percben nagyon jól játszottunk, ekkor több gólos előnyre is szert tehettünk volna. Ezután feljavult ellenfelünk és így, mérkőzés egészét tekintve igazságosnak mondható a döntetlen.

 

futsal202209.jpg

Partnereink