ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

Baranyai Pál vezette U16-os csapatunk is felért a csúcsra az idei bajnokságban. 107 gólt termeltek 10 mérkőzésen, aminek köszönhetően jobb gólkülönbséggel tudták megelőzni a mezőnyből ugyancsak kiemelkedő Vecsés gárdáját. A góllövő lista első három helyén is maglódi játékosok végeztek. Kovács Bálint 28, Pápa Richárd 20, Lengyel Róbert 17 góllal. Az érmeket és a kupát kedden délután vehették át a játékosok.

U16-os bajnokság, III. osztály, Közép csoport, 9. forduló:

MOGYORÓD - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 13 (0 - 9)
Mogyoród, jv: Visnyei B. (Csordás B.)

gól: Gyenes B. 2 ill. Lengyel R. 4, Kovács Bálint 3, Fodor D. 2, Karajos K., Pápa R., Kristóf L., Nagy Botond

Maglódi TC: Pápa N. (Nagy Zs. 71p) - Nagy Balázs (Nagy Botond 46p), Fodor D., Karajos K., Lengyel R., Kovács Bálint, Pápa R., Kovács Barnabás, Béres A., Kristóf L., Gyorgyovics Z.

---

U16-os bajnokság, III. osztály, Közép csoport, 10. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ECSER SE 12 - 0
Mogyoród, jv: Visnyei B. (Csordás B.)

gól: Kovács Bálint 3, Lengyel R. 2, Pápa R. 2, Gyorgyovics Z., Fodor D., Gyenes G., Kristóf L., Nagy Botond

Maglódi TC: Nagy Zs. - Gyenes G., Kristóf L., Kiss K., Lengyel R., Kovács Bálint, Pápa R., Pápa N.,  Kovács Barnabás (Béres A. 46p), Fodor D. (Nagy Balázs 46p), Gyorgyovics Z.

 

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Összességében az egész szezont nagyon jól hoztuk le annak ellenére, hogy szűkös volt a keretünk. Rendkívül szoros volt a bajnokság középső szakasza, mindössze három ponttal maradtunk el az első helytől, de rosszabb gólkülönbségünk miatt csak a negyedik helyre kerültünk, ami végül a negyedosztályt jelentette. Egyértelmű, hogy jobb játékerőt képvisel csapatunk, de ha már ide kerültünk próbáltuk itt is a lehető legjobb teljesítményünket nyújtani, hogy megnyerjük a csoportunkat. Hála Istennek sikerült, igaz a bajnokság végére a sérülések, betegségek miatt elfogytunk, kiállni is alig tudtunk, a Vecsés ellen elszenvedett egyetlen vereségünk is ennek köszönhető. Igazából mindegy is, hogy melyik osztály, aki már nyert bajnokságot, az tudja, hogy nehéz a kiharcolni az első helyet, nekünk ez most gólkülönbséggel sikerült, de sikerült és ez a lényeg. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen minden edzésen oda tették magukat, a meccseken nagyon motiváltak voltak, aminek a sok gólunk is köszönhető. Még szeretném kiemelni, hogy a keretünk igen kilencven százalékát maglódiak alkotják, ami a győzelmünket még értékesebbé teszi, valamint az is fontos, hogy a gyerekek igen nagy részével hosszú évek óta együtt dolgozunk, nagyon összetartó társaság, a tűzbe mennénk egymásért. Nem lehet más a célünk jövőre is, mint a bajnokság megnyerése.

futsal202209.jpg

Partnereink