XIX. SPORTVILÁG TFB: TÍZ GÓLLAL VERTE A RETRO AZ ÁSZOK CSAPATÁT

Öt mérkőzéssel folytatódott a terembajnokság miután az első fordulóból elhalasztott All In - Pitbull találkozó is lejátszásra került. Az első mérkőzés máris rangadónak ígérkezett, de a Retro tízgólos győzelme végül nem ezt sugallja. Persze az Ászoknak sem volt könnyű dolga, hiszen csere nélkül kellett kiállnia a találkozóra. A második összecsapáson a Szedett-Vedett még nehezebb helyzetben volt a Drink Team ellen, hiszen nemhogy cseréjük nem volt, de a kellő létszámmal sem rendelkeztek. Az első félidőt hárman, majd négyen játszották le és csak a második félidőre egészültek ki, így borítékolható volt a vereségük. A Real Betesz egy góllal bizonyult jobbnak a Pitbullnál, igaz a kutyáknak szerencséjük sem volt, amit négy rúgott kapufájuk bizonyít. Izgalmasnak indult, végül az All In "lesimázta" mérkőzését a Play Off ellen. Nem találtak fogást Véglásék a magabiztosan játszó ellenfelükön. Lévaiék második találkozója viszont szorosabbra sikerült a vártnál. A találkozón az döntött, hogy az All In kíméletlenül kihasználta a Pitbull játékosok egyéni hibáit.

2020. január 12., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

5. forduló:

RETRO XXL - ARANY ÁSZOK 19 - 9

g: Horváth L. 5, Gergely T. 4, Gruber B. 4, Bekker Z. 2, Simó Zs., Horváth P., Preska B., öngól ill. Budafai G. 4, Rakita G. 2, Tabányi T. 2, Bíró A..

DRINK TEAM - SZEDETT-VEDETT 18 - 7

g: ifj. Vágó Z. 5, Borsos G. 5, Bók B. 3, Pék Z. 2, Koczkás K. 2, Markóci Z. ill. Hegedűs I. 3, Nyáradi Z. 2, Kintner M. 2

REAL BETESZ - PITBULL 6 - 5

g: Zlatnik Á. 3, Jakab P. 2, Pongó M. ill. Elekes Zs. 2, Mayer G. 2, Vágó B.

ALL IN - PLAY OFF 9 - 2

g: Aszódi M. 2, Lévai Cs. 2, Szabó G. 2, Szilágyi K., Zsidi B., Francenzovics R. ill. id. Véglás P., Szegedi R.

 

ALL IN - PITBULL 9 - 8

g: Szabó G. 4, Lévai Cs. 3, Félix A., Aszódi M. ill. Mayer G. 4, Gönczy G., Vágó B., Horváth N., Wojas P.

----

2020. január 26., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

6. forduló:

  9:00 DRINK TEAM - ALL IN

10:00 RETRO - PITBULL

11:00 SZEDETT-VEDETT - PLAY OFF

12:00 REAL BETESZ - ARANY ÁSZOK

----

Támogatók:

CORNER ITALDISZKONT

U14masodik.jpg

Partnereink