MÁR CSAK EGY HELY KIADÓ A FELSŐHÁZBAN

Az utolsó fordulóban szenzációt keltő eredmény nem született, hacsak az nem, hogy az éppen listavezető csapat, ezúttal az All In, nem kapott ki. Az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy az All In, Last Minute és az Arany Ászok már biztosan a felsőházban, míg a Street FC az alsóházban bizonyíthat az utolsó hétvégén.

A nap első összecsapásán a Last Minute, a kapuban remek napot kifogó Baranyai Zoltán vezérletével legyőzte a szerencsével is hadilábon álló Young Boys együttesét. Az ezt követő Arany Ászok-Street derbi, Izsoldék sikerét hozta, igaz az első félidőben még jól tartották magukat a fiatalok. A forduló utolsó találkozója, az "El Clásico"-nak beharangozott All In-Maradék meccs közel sem hozott gigászi küzdelmet. Lovasék könnyen hozták a három pontot.

Az utolsó fordulóban a Last Minute-nak elég egy pont a felsőházi rájátszáshoz, míg a Maradék és a Pitbull élet-halál harcot vív majd ellenfelével. A Maradék dolga könnyebb, hiszen a sereghajtó Street FC lesz az ellenfele és a végelszámolásnál lehet, hogy a gólkülönbség dönt.

Az utolsó fordulóban a Maradék és a Pitbull élet-halál harcot vív majd ellenfelével. A Maradék dolga könnyebb ugyan, hiszen a sereghajtó Street FC lesz az ellenfele, ám a tavalyi bajnoksággal ellentétben idén az egymás elleni eredmény számít. Ha nyer a Pitbull és a Maradék is, akkor a három kilenc pontos közül az előbbi biztosan 3., a Maradék pedig az alsóházban folytatja. A legkiszolgáltatottabb helyzetben a Young Boys van, amely szabadnaposként nézheti az végkifejletet.

2018. január 28., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

6. forduló:

LAST MINUTE - YOUNG BOYS 8 - 4

g: Balogh T. 3, Véglás R. 2, Sengel T. 2, Bányai P. ill. Berta B. 2, Szilágyi K., Váradi P.

ARANY ÁSZOK - STREET FC 17 - 7

g: Izsold E. D. 5, Budafai G. 3, Bíró A. 3, Rakita G. 2, Molnár O. 2, Németh K., Bíró T. ill. Szegedi R. 3, Erdősi N., Karika Gy., Virág T.

ALL IN - MARADÉK FC 5 - 2

g: Lévai Cs. 2, Zsidi B. 2, Szabó G. ill. Fazekas J., Juhász B.

A PITBULL szabadnapos volt.

A bajnokság állása:

Góllövőlista:

Következő forduló:

2018. február 4., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

7. forduló:

  9:00 ALL IN - ARANY ÁSZOK

10:00 STREET FC - MARADÉK FC

11:00 PITBULL - LAST MINUTE

YOUNG BOYS szabadnapos

----

Támogatók:

CORNER ITALDISZKONT

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink