XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 8.forduló

Teljes fordulóval folytatódotta terembajnokság, ahol lassan körvonalazódnak a rájátszásba kerülő csapatok listája. Az első találkozón a Pitbull örülhetett, hogy a találkozó hajrájában legalább egy pontot megtudott menteni a nagyon fegyelmezetten játszó Sao Paolo ellen. A Young Boys 11 gólos győzelmével valósággal bemasírozott az felsőházi rájátszásba. Az Arany Ászok- Vegyes mérkőzés sokáig nyitott volt, ám a végén a nagyon jól védekező Rakitáék bedarálták ellenfelüket. Maradék-All In csatája nagyon simára sikeredett. Mindent elmond az a tény, hogy a Maradék az első gólját 9-0-nál szerezte. A felsőházban még egy hely kiadó, míg az alsóházi rájátszásért nagy csata várható.

Kérjük a csapatokat, hogy a nevezési díjat mielőbb rendezzék!

2017. január 29., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

7. forduló:

SAO PAOLO - PITBULL 5 - 5

g: Molnár T. 3, Hegyesi K., Herczeg M. ill. Bacsa Z. 3, Huszárik R., Bíró R.

YOUNG BOYS - ECSER 13 - 2

g: Vígh I. 5, Remport Cs. 3, Váradi P. 3, Gruber B., Váradi M. ill. Vágó B. 2

ARANY ÁSZOK - VEGYES 6 - 4

g: Izsold E. 2, Sályi Zs., Budafai G., Molnár O., Rakita G. ill. Bók B. 2, Markoczi P., Pék Z.

ALL IN- MARADÉK 13 - 4

g: Szabó G. 4, Zsidi B. 3, Aszódi M. 3, Tóth M. 2, Francenzovics R. ill. Juhász B. 3, Jánosi A.

TS-TEAM szabadnapos

A bajnokság állása: 

1.

All In

8

6

1

1

75

-

26

19

2.

Arany Ászok

7

5

1

1

53

-

30

16

3.

Young Boys

6

4

1

1

51

-

28

13

4.

Vegyes

6

3

1

2

40

-

25

10

5.

TS-Team

7

3

0

4

32

-

43

9

6.

Pitbull

7

2

1

4

34

-

52

7

7.

Ecser

7

2

0

5

32

-

64

6

8.

Sao Paolo

7

1

2

4

25

-

45

5

9.

Maradék

7

1

1

5

32

-

61

4

10.

Old Boys

T

Ö

R

Ö

L

V

E

!

  

A góllövőlista állása:

18 gólos: ASZÓDI M. (All In)

14 gólos: Zsidi B. (All In), Wojas P. (Pitbull)

12 gólos: Vígh I. (Young Boys)

11 gólos: Borsos G. (Vegyes)

10 gólos: Szabó G., Félix A. (All In), Rakita G. (Arany Ászok)

9 gólos:

Kavalecz M. (Vegyes), Lévai Cs. (All In), Bíró T. (TS-Team), Bacsa Z. (Pitbull), Váradi P. (Young Boys)

8 gólos:

Virág T. (Ecser), Izsold E. D. (Arany Ászok), Lovasi B. (Young Boys), Hegyesi K. (Sao Paolo), Juhász B. (Maradék)
7 gólos:

Lovas R. (All In), Horváth P. (Young Boys), Blazsán T. (TS-Team)

6 gólos:

Bartha Sz. (TS-Team), Vágó B., Paluska M. (Ecser), Szilágyi K. (Young Boys), Elekes Zs. (Pitbull), Budafai G., Molnár O., Galambos Gy. (Arany Ászok)

5 gólos:

Váradi M. (Young Boys), Greskó G. (TS-Team), Németh K., Sályi Zs. (Arany Ászok), Helembai T. (Maradék), Markóczi P., Bók B. (Vegyes)

4 gólos:

Kele Á. (Arany Ászok), Simon Zs. (Old Boys), Karika Gy., Fazekas J. (Maradék), Bíró R. (Pitbull)

3 gólos: Francenzovics R. (All In), Molnár T., Herczeg M. (Sao Paolo), Mészáros D. (Vegyes), Jánosi A., Keszeg Zs. (Maradék), Tomka T., Gönczy G., Huszárik R. (Pitbull), Gubcsó D. (Ecser), Remport Cs. (Young Boys)

2 gólos:

Pék Z., Bogdán Sz. (Vegyes), Gazdag D., Fodor E., Lipták G. (Ecser), Véglás P. (Maradék), Tóth M. (All In), Gönczy A. (Pitbull), Tisza, Fejes G., Kovács Z. (Sao Paolo), Magyar T. (Arany Ászok)
1 gólos:

Horváth M. (Arany Ászok), Budavári B. (Ecser), Polgár Á., Bartha II., Bíró A., Varga A. (TS-Team), Hollauer B., Németh G., Totika B. (Old Boys), Gerencsér J. (Sao Paolo), Bezzegh A. (Maradék), Gruber B. (Young Boys)

1 öngól: Sao Paolo (Vegyes ellen), Vegyes (All In ellen), Maradék (Vegyes ellen)

TS-Team: 1 gól???, All In: 1 gól???, Sao Paolo: 1 gól???, Vegyes: 1 gól???, Maradék: 2 gól??? Ecser: 7 gól???

2017. február 19., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

8. forduló:

  9:00 ECSER - VEGYES

  9:50 YOUNG BOYS - SAO PAOLO

10:40 VEGYES - YOUNG BOYS

11:30 ARANY ÁSZOK - TS-TEAM

12:20 PITBULL - MARADÉK

ALL IN szabadnapos

 

SZABÁLYOK!

1. A MÉRKŐZÉS IDŐTARTAMA: A mérkőzések 2*20percesek. A mérkőzés folyamán az órát csak abban az esetben szabad megállítani, ha félidő van, vagy ha sérülés történik A mérkőzések 50 perces váltásban követik egymást. Az adott mérkőzés minden esetben elkezdődik a kiírt időpontban! Abban az esetben, ha mégsem sikerül lejátszani a 2*20 percet a következő mérkőzés kezdési időpontjáig, a bíró köteles lefújni a mérkőzést, vagyis nem kerül lejátszásra a még hátralévő idő! Ezért kérünk minden csapatot, hogy pontosan jelenjen meg a számára kiírt időpontban, mert várakozási idő nincs!!

2. JÁTÉKOSOK SZÁMA: A mérkőzést két csapat játssza, 5-5 fővel, ezek közül az egyik a kapus. A mérkőzés elkezdéséhez minimum 3 fő szükséges. A mérkőzésnek vége van, ha a meccs folyamán bármely okokból 3 fő alá csökken a játékosok száma egy csapaton belül. Cserélni folyamatosan lehet. Előbb a lecserélt játékosnak kell elhagynia a játékteret, utána mehet csak be a másik játékos. Ugyanaz a játékos l több csapatban NEM játszhat!!

3. SZERELÉS: A csapatoknak egységes (egyszínű) szerelésben kell megjelenniük. Kérünk minden csapatot, hogy, ha nincs más legalább egy fekete és fehér színű pólót vigyen magával a mérkőzésekre. Sípcsontvédő használata engedélyezett!

4. KAPUS JÁTÉKA: A kapusról is van szöglet. A kapus a játékban lévő labdát berúghatja az ellenfél kapujába,( de kézzel semmilyen körülmények között nem érhet el gólt, még akkor sem, ha a labda, játékban van ). Az ellenfélről az alapvonalon túljutott labdát a kapus kidobhatja de, gólt közvetlenül nem érhet el. A hazaadást és az oldalrúgást a kapus nem foghatja meg. Ha az alapvonalon megy ki a labda és az ellenfél érintette utoljára, a kapus a labdát minden esetben kézzel hozza játékba. Kirúgás nincs! A labdát a kapus a pályán bárhová dobhatja, de a 6-ost el kell hagynia.

5. BECSÚSZÁS: Becsúszó szerelés nincs!(az elkövetésért közvetlen szabadrúgást kell ítélni!) Kivéve saját büntetőterületén belül a kapust, feltéve, ha mozdulatával, védésével nem veszélyezteti ellenfele testi épségét! Ha a labda nincs az ellenfélnek megjátszható közelségben, és úgy történik a becsúszás, illetve mentés, akkor a játékvezető nem avatkozik közbe!

6. SZÖGLET, OLDALRÚGÁS: A szögleteket a sarokpontról kell elvégezni,. A szögletrúgásból közvetlenül gól érhető el. Az ellenfél a második fekete vonalon állhat. Az oldalvonalat elhagyó labdát csak oldalrúgással lehet játékba hozni.. Az ellenfél játékosainak a letett labdától legalább 3 m-re kell állni. Oldalrúgásból közvetlenül NEM érhető el gól. A rúgó játékos csak akkor érhet újra a labdához, ha azt más is érintette már. Ha szöglet/oldalrúgás elvégzésekor az ellenfél játékosa az előírt távolságnál közelebb van a labdához: az szögletet/oldalrúgást meg kell ismételni és a vétkes játékost figyelmeztetni kell, kivéve, ha előnyszabályt lehet alkalmazni vagy az oldalrúgást végző csapat ellenfele olyan szabálysértést követ el, ami szabadrúgással vagy büntetőrúgással büntetendő Ha egy ellenfél sportszerűtlenül zavarja vagy akadályozza az oldalrúgást végző játékost: sportszerűtlen magatartás miatt figyelmeztetni kell.

7. FEGYELMEZÉS: A sportszerűtlenség figyelmeztetéssel vagy kiállítással büntetendő. Figyelmeztetéssel járó szabálysértések: Figyelmeztetés jár annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálysértés valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játékszabályainak sorozatos megsértése · a játék újraindításának késleltetése · az előírt távolság be nem tartása szögletrúgásnál, szabadrúgásnál vagy oldalrúgásnál (védőjátékosok) · a csere végrehajtásának megsértése · Figyelmeztetés jár annak a cserejátékosnak, aki elköveti a következő négy szabálytalanság valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játék újraindításának késleltetése · játéktérre lépés a csere végrehajtásának megsértésével

Kiállítás (:2 perc,) még visszajöhet a játékos 2 perc után. Amennyiben gól született a kiállítás alatt, akkor az alábbiak szerint kell eljárni: - Ha öt játékos játszik négy ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt, akkor a négyjátékossal játszó csapat kiegészülhet öt főre. - Ha mindkét csapat három vagy négy fővel játszik és bármelyik csapat gólt ér el, akkor egyik csapat sem egészülhet ki. - Ha öt vagy négy játékos játszik három ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt akkor a három játékossal játszó csapat egy fővel kiegészülhet. - Ha a kisebb létszámú csapat ér el gólt, akkor a csapatok létszáma nem változik. Kiállítással járó szabálysértések: Kiállítandó az a játékos és cserejátékos, aki elköveti a következő nyolc szabálysértés valamelyikét: · - súlyos szabálytalanság · - erőszakos cselekedet (5 perces kiállítás) · - az ellenfél vagy bármely más személy leköpése (5 perces kiállítás) · - az ellenfél meggátolása gól elérésében vagy nyilvánvaló gólszerzési lehetőség megsemmisítése a labda szándékos kezezésével (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra) · - a kapura törő ellenfél nyilvánvaló gólszerzési lehetőségének megsemmisítése szabadrúgást vagy büntetőrúgást maga után vonó szabálysértéssel · - goromba, durva vagy sértő kifejezések, illetve mozdulatok használata

Piros lap - a második 2 perces kiállítás begyűjtése, erőszakos cselekedet, az ellenfél vagy bármely más személy leköpése. 5 perc emberhátrány és a játékos már nem jöhet vissza, csak egy csapattársa

U17TTTT.jpg

Partnereink