XVI. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG, 2. forduló

A második játéknapon immár minden csapat pályára lépett, így mondhatjuk, hogy most indult el igazán az idei küzdelem sorozat.

Az első találkozón az Arany Ászok tartalékosan is hozta a kötelező három pontot a Sao Paolo ellen. A második mérkőzésen a Vegyes és a TS Team feszült egymásnak. A csere és kapus nélkül felálló TS remekül játszott, de az összecsapás végére elfáradt. A tavalyi bajnok Drink Team játékosai egymás ellen léptek pályára és végül Vágó Zoliék örülhettek. A harmadik találkozón az All In mosta le a pályáról az ismét gyenge teljesítményt nyújtó Pitbullt. A mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett a Pitbull kapusa Mislai Gábor, akinek mielőbbi jobbulást kívánunk! A Young Boys remek formáját ezúttal a Maradék bánta. A vége hat gólos YB győzelem. A záró összecsapáson nehezen ugyan, de győzni tudott az Old Boys gárdája is.

Megkérjük a csapatokat, hogy a nevezési díj felét, vagyis 18250 forintot, december 18-ig rendezni szíveskedjenek!

2016. december 11., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

2. forduló:

ARANY ÁSZOK - SAO PAOLO 13 - 6

g: Németh K. 4, Kele Á. 4, Rakita G. 2, Izsold E. D. 2, Sályi Zs. ill. Hegyesi K. 3, Gerencsér J., Tisza, Fejes G.

VEGYES - TS TEAM 8 - 4

g: Kavalecz M. 4, Mészáros D. 3, ? ill. Blazsán T. 3, Bíró T.

ALL IN - PITBULL 13 - 2

g: Félix A. 4, Lévai Cs. 3, Zsidi B. 2, Aszódi M. 2, Francenzovics R., Lovas R. ill. Elekes Zs., Bacsa Z.

YOUNG BOYS - MARADÉK 11 - 5

g: Víg I. 3, Szilágyi K. 3, Váradi M. 3, Váradi P., Horváth P. ill. Keszeg Zs. 2, Fazekas J., Bezzegh A., Juhász B.

OLD BOYS - ECSER 10 - 5

g: Simon Zs. 4, Hollauer B., Németh G., Totika B., ??? ill. ?????

A bajnokság állása:

1.

All In

2

2

0

0

22

-

3

6

2.

Young Boys

2

2

0

0

24

-

9

6

3.

Arany Ászok

1

1

0

0

13

-

6

3

4.

Old Boys

1

1

0

0

10

-

5

3

5.

Vegyes

1

1

0

0

8

-

4

3

6.

TS-Team

2

1

0

1

12

-

15

3

7.

Ecser

2

0

0

2

12

-

18

0

8.

Maradék

1

0

0

1

5

-

11

0

9.

Sao Paolo

2

0

0

2

7

-

22

0

10.

Pitbull

2

0

0

2

6

-

26

0

 

A góllövőlista állása:

6 gólos:

VÍGH I., LOVASI B. (Young Boys), BÍRÓ T. (TS-Team)

5 gólos:

Lovas R. (All In)

4 gólos:

Németh K., Kele Á. (Arany Ászok), Kavalecz M. (Vegyes), Lévai Cs., Zsidi B., Félix A. (All In), Simon Zs. (Old Boys)

3 gólos:

Hegyesi K. (Sao Paolo), Szilágyi K., Váradi M., Váradi P., Horváth P. (Young Boys), Paluska M. (Ecser), Mészáros D. (Vegyes), Blazsán T. (TS-Team), Aszódi M. (All In), Elekes Zs. (Pitbull)

2 gólos:

Rakita G., Izsold E. D. (Arany Ászok), Wojas P. (Pitbull), Lipták G. (Ecser), Keszeg Zs. (Maradék)
1 gólos:

Sályi Zs. (Arany Ászok), Francenzovics R., Szabó G. (All In), Budavári B., Virág T. (Ecser), Bíró A., Varga A. (TS-Team), Hollauer B., Németh G., Totika B. (Old Boys), Gerencsér J., Tisza, Fejes G. (Sao Paolo), Bacsa Z. (Pitbull), Fazekas J., Bezzegh A., Juhász B. (Maradék)

TS-Team: 1 gól???, Sao Paolo: 1 gól???, Vegyes: 1 gól???

2016. december 18., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

3. forduló:

  9:00 PITBULL - VEGYES

  9:50 MARADÉK - SAO PAOLO

10:40 ALL IN - ECSER

11:30 OLD BOYS - ARANY ÁSZOK

12:20 YOUNG BOYS - TS-TEAM

Támogatók:

 

SZABÁLYOK!

1. A MÉRKŐZÉS IDŐTARTAMA: A mérkőzések 2*20percesek. A mérkőzés folyamán az órát csak abban az esetben szabad megállítani, ha félidő van, vagy ha sérülés történik A mérkőzések 50 perces váltásban követik egymást. Az adott mérkőzés minden esetben elkezdődik a kiírt időpontban! Abban az esetben, ha mégsem sikerül lejátszani a 2*20 percet a következő mérkőzés kezdési időpontjáig, a bíró köteles lefújni a mérkőzést, vagyis nem kerül lejátszásra a még hátralévő idő! Ezért kérünk minden csapatot, hogy pontosan jelenjen meg a számára kiírt időpontban, mert várakozási idő nincs!!

2. JÁTÉKOSOK SZÁMA: A mérkőzést két csapat játssza, 5-5 fővel, ezek közül az egyik a kapus. A mérkőzés elkezdéséhez minimum 3 fő szükséges. A mérkőzésnek vége van, ha a meccs folyamán bármely okokból 3 fő alá csökken a játékosok száma egy csapaton belül. Cserélni folyamatosan lehet. Előbb a lecserélt játékosnak kell elhagynia a játékteret, utána mehet csak be a másik játékos. Ugyanaz a játékos l több csapatban NEM játszhat!!

3. SZERELÉS: A csapatoknak egységes (egyszínű) szerelésben kell megjelenniük. Kérünk minden csapatot, hogy, ha nincs más legalább egy fekete és fehér színű pólót vigyen magával a mérkőzésekre. Sípcsontvédő használata engedélyezett!

4. KAPUS JÁTÉKA: A kapusról is van szöglet. A kapus a játékban lévő labdát berúghatja az ellenfél kapujába,( de kézzel semmilyen körülmények között nem érhet el gólt, még akkor sem, ha a labda, játékban van ). Az ellenfélről az alapvonalon túljutott labdát a kapus kidobhatja de, gólt közvetlenül nem érhet el. A hazaadást és az oldalrúgást a kapus nem foghatja meg. Ha az alapvonalon megy ki a labda és az ellenfél érintette utoljára, a kapus a labdát minden esetben kézzel hozza játékba. Kirúgás nincs! A labdát a kapus a pályán bárhová dobhatja, de a 6-ost el kell hagynia.

5. BECSÚSZÁS: Becsúszó szerelés nincs!(az elkövetésért közvetlen szabadrúgást kell ítélni!) Kivéve saját büntetőterületén belül a kapust, feltéve, ha mozdulatával, védésével nem veszélyezteti ellenfele testi épségét! Ha a labda nincs az ellenfélnek megjátszható közelségben, és úgy történik a becsúszás, illetve mentés, akkor a játékvezető nem avatkozik közbe!

6. SZÖGLET, OLDALRÚGÁS: A szögleteket a sarokpontról kell elvégezni,. A szögletrúgásból közvetlenül gól érhető el. Az ellenfél a második fekete vonalon állhat. Az oldalvonalat elhagyó labdát csak oldalrúgással lehet játékba hozni.. Az ellenfél játékosainak a letett labdától legalább 3 m-re kell állni. Oldalrúgásból közvetlenül NEM érhető el gól. A rúgó játékos csak akkor érhet újra a labdához, ha azt más is érintette már. Ha szöglet/oldalrúgás elvégzésekor az ellenfél játékosa az előírt távolságnál közelebb van a labdához: az szögletet/oldalrúgást meg kell ismételni és a vétkes játékost figyelmeztetni kell, kivéve, ha előnyszabályt lehet alkalmazni vagy az oldalrúgást végző csapat ellenfele olyan szabálysértést követ el, ami szabadrúgással vagy büntetőrúgással büntetendő Ha egy ellenfél sportszerűtlenül zavarja vagy akadályozza az oldalrúgást végző játékost: sportszerűtlen magatartás miatt figyelmeztetni kell.

7. FEGYELMEZÉS: A sportszerűtlenség figyelmeztetéssel vagy kiállítással büntetendő. Figyelmeztetéssel járó szabálysértések: Figyelmeztetés jár annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálysértés valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játékszabályainak sorozatos megsértése · a játék újraindításának késleltetése · az előírt távolság be nem tartása szögletrúgásnál, szabadrúgásnál vagy oldalrúgásnál (védőjátékosok) · a csere végrehajtásának megsértése · Figyelmeztetés jár annak a cserejátékosnak, aki elköveti a következő négy szabálytalanság valamelyikét: · sportszerűtlen magatartás · szavakkal vagy mozdulatokkal tiltakozik · a játék újraindításának késleltetése · játéktérre lépés a csere végrehajtásának megsértésével

Kiállítás (:2 perc,) még visszajöhet a játékos 2 perc után. Amennyiben gól született a kiállítás alatt, akkor az alábbiak szerint kell eljárni: - Ha öt játékos játszik négy ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt, akkor a négyjátékossal játszó csapat kiegészülhet öt főre. - Ha mindkét csapat három vagy négy fővel játszik és bármelyik csapat gólt ér el, akkor egyik csapat sem egészülhet ki. - Ha öt vagy négy játékos játszik három ellen, és a nagyobb létszámú csapat ér el gólt akkor a három játékossal játszó csapat egy fővel kiegészülhet. - Ha a kisebb létszámú csapat ér el gólt, akkor a csapatok létszáma nem változik. Kiállítással járó szabálysértések: Kiállítandó az a játékos és cserejátékos, aki elköveti a következő nyolc szabálysértés valamelyikét: · - súlyos szabálytalanság · - erőszakos cselekedet (5 perces kiállítás) · - az ellenfél vagy bármely más személy leköpése (5 perces kiállítás) · - az ellenfél meggátolása gól elérésében vagy nyilvánvaló gólszerzési lehetőség megsemmisítése a labda szándékos kezezésével (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra) · - a kapura törő ellenfél nyilvánvaló gólszerzési lehetőségének megsemmisítése szabadrúgást vagy büntetőrúgást maga után vonó szabálysértéssel · - goromba, durva vagy sértő kifejezések, illetve mozdulatok használata

Piros lap - a második 2 perces kiállítás begyűjtése, erőszakos cselekedet, az ellenfél vagy bármely más személy leköpése. 5 perc emberhátrány és a játékos már nem jöhet vissza, csak egy csapattársa

 

3543051
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2394994
0
2394994
1148057
2394994
0
3543051
Your IP: 107.21.85.250
2022-01-29 03:25:39
PillerB2.jpg