XV. SPORTVILÁG TEREMBAJNOKSÁG: 8. forduló

MÁRTON DÓRA RÉVÉN MEGVAN A TORNA ELSŐ NŐI GÓLSZERZŐJE

A 8. fordulóval célegyenesbe fordult a Sportvilág Terembajnokság, ahol a Drink Team - Young Boys találkozó halasztása miatt ismét csonkafordulót rendeztek. Az első találkozón a két sereghajtó, az egy pontos Wunder és a pontnélküli Sao Paolo csapott össze. Végül öt gólos Wundermannschaft diadal született, de a Sao Paolo sportszerűségből jelesre vizsgázott. Bezzegh bokasérülése miatt ugyanis a találkozó nagyrészére emberhátrányba került volna a Wunder, de a hátrányba lévő Kovács Zoltánék is csökkentették a létszámukat, így feladva a fordítás lehetőségét is. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy a torna tizenöt éves történelmében először született női gól. A találat szerzője a rendkívül tehetséges, nagypályán az RTK színeiben szereplő 17 éves Márton Dóra volt. A második találkozó igazi preztízscsata volt, ahol egy esetleges Old Boys vereség, kiesést is jelenthetett volna a Final Fourból. Totika Béláék azonban semmit nem bíztak a véletlenre, hiába próbált meg mindent az All In (kapusukat is lehozták), a vége sima 6-3-as Old Boys győzelem lett. A forduló harmadik mérkőzése nem mindennapi izgalmakat és meglepetés-eredményt hozott. A tavalyi bajnok Arany Ászok három gólos vereséget szenvedett a Pitbulltól, így a döntőbe vágyakozó Budafaiéknak már nem csak a saját kezükben van a sorsuk. A kemény küzdelemmel tarkított találkozón a vége előtt négy perccel három góllal vezetettek Bacsáék, majd egy gólra felzárkózott az Arany Ászok, ám végül a kinyíló bajnokcsapat újabb bekapott két gólja végzetesnek bizonyult. Az utolsó találkozón a Vegyes célja az volt, hogy bebiztosítsa magát a felsőházban, ami sikerült is. A begipszelt kezű Véglás Pált -mielőbbi felépülést kívánunk neki- nélkülöző Maradék nem bírt a nagy lendülettel játszó Vegyessel. Bencsik Roland négy góljának köszönhetően visszavette a vezetést a góllövőlistán. Az utolsó játéknapon indulhat a taktikázás, ki kivel akar, vagy éppen nem akar játszani a helyosztókon, persze a végeredményt az is befolyásolhatja, hogy ki az, akinek van elmaradása a nevezési díjjal, mert a hiányosság szankciókat vonhat maga után!

2016. január 31., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

8. forduló:

WUNDERMANNSCHAFT - SAO PAOLO 7 - 2

g: Bezzegh A. 3, Domaházi G. 2, Molnár T., Márton Dóra ill. Karika Gy., Hostyánszki K.

OLD BOYS - ALL IN 6 - 3

g: Simon Zs. 5, Totika B. ill. Zsidi B., Francenzovics R., Szilágyi K.

PITBULL -  ARANY ÁSZOK 8 - 5

g: Bacsa Z. 3, Szilágyi Cs. 2, Wojas P. 2, Tomka T. ill. Molnár O., Bartha Sz., Izsold E. D., Horváth M., Sályi Zs.

MARADÉK - VEGYES 6 - 10

g: Helembai T. 3, Kollár K. 2, Fazekas J. ill. Bencsik R. 4, Gruber B. 3, Lázár Z., Berta B., öngól

DRINK TEAM - YOUNG BOYS - későbbre halasztva

 

A bajnokság állása:

1.

Young Boys

7

6

0

1

71

-

44

18

2.

Vegyes

8

6

0

2

53

-

34

18

3.

All In

8

5

0

3

68

-

38

15

4.

Old Boys

8

5

0

3

58

-

37

15

5.

Arany Ászok

8

4

1

3

58

-

51

13

6.

Drink Team

7

4

0

3

36

-

31

12

7.

Pitbull

8

4

0

4

46

-

49

12

8.

Maradék

8

3

0

5

44

-

60

9

9.

Wundermannschaft

8

1

1

6

29

-

62

4

10.

Sao Paolo

8

0

0

8

28

-

85

0

 

A góllövőlista állása:

19 gólos: BENCSIK R. (VEGYES)

18 gólos: Szilágyi K. (All In)

16 gólos: Simon Zs. (Old Boys)

15 gólos: Vígh I. (Young Boys)

14 gólos: Félix A. (All In)

13 gólos: Helembai T. (Maradék)

12 gólos: Bacsa Z. (Pitbull)

11 gólos: Váradi M., Lovasi B. (Young Boys)

10 gólos: Francenzovics R. (All In), Markóczi P. (Drink Team), Gönczy G. (Young Boys)

9 gólos: Izsold E. D. (Arany Ászok)

8 gólos: Hegyesi K. (Sao Paolo),  Gruber B. (Vegyes), Sályi Zs.(Arany Ászok), Horváth P. (Young Boys)

7 gólos: Herczeg M. (Sao Paolo)Domaházi G. (Wundermannschaft), Szilágyi Cs., Wojas P. (Pitbull), Lázár Z. (Vegyes), Ponczok Cs., Balogh Z. (Old Boys), Bartha Sz., Molnár O. (Arany Ászok), Szabó G., Lovas R. (All In), Remport Cs. (Young Boys)

6 gólos: Bezzegh A. (Wundermannschaft), Bíró A. (Drink Team)Totika B. (Old Boys), Fazekas J. (Maradék), Budafai G. (Arany Ászok), Szabó Zs. (Vegyes), Zsidi B., Lévai Cs. (All In), Bíró R. (Pitbull)

5 gólos: Németh K., Matyó M. (Arany Ászok), Vizi R. (Drink Team), Gönczy A., Huszárik R.(Pitbull), Fischer P. (Wundermannschaft)

4 gólos: Molnár T., Györgylőrincz Zs. (Wundermannschaft), Bók B., (Vegyes), Szabó G. (Old Boys), Hostenszki K., Karika Gy., Gerencsér Cs. (Sao Paolo), Matyó L. (Young Boys), Rózsa Z., Keszeg Zs. (Maradék)

3 gólos: Véglás R., Kollár K. (Maradék), Szauter D. (Drink Team), Rakita G., Csaba Zs. (Arany Ászok), Merczel J., Simon A. (Old Boys)

2 gólos: Véglás P., Jánosi A., Juhász B. (Maradék), Tomka T., Vaskó A. (Pitbull), Bakonyszegi A., Németh G., Juhász D., Hosszú Á. (Old Boys), Gyurján Zs. (Young Boys), Galambos A. (Arany Ászok), Varga A. (Drink Team), Vékei N. (Vegyes)

1 gólos: Erdősi N. (Sao Paolo), Holman (Old Boys), Vígh I., Czogler M. (Maradék), Márton D., Csámpor F., Tóth T. (Wundermannschaft), Kukurta L. (Young Boys), Pék Z., Mazur Z., Borsos G. (Drink Team), Baranyai P., Berta B. (Vegyes), Horváth M. (Arany Ászok)

1 öngól: Sao Paolo (az Arany Ászok ellen), Maradék (a Vegyes ellen)

Vegyes: 2 gól???, Old Boys: 3 gól ???, Maradék: 1 gól ???, Arany Ászok: 2 gól ???, Drink Team: 4 gól ???, Young Boys: 2 gól ???

2016. február 7., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

9. forduló:

  9:00 MARADÉK (8.) - SAO POLO (10.)

  9:50 VEGYES (2.) - PITBULL (7.)

10:40 ALL IN (3.) - WUNDERMANNSCHAFT (9.)

11:30 DRINK TEAM (6.) - ARANY ÁSZOK (5.)

12:20 OLD BOYS (4.) - YOUNG BOYS (1.)

13:10 DRINK TEAM (6.)  - YOUNG BOYS (1.)

További támogatók:

  

futsal202209.jpg

Partnereink