ÖREGFIÚK: LEGNAGYOBB ELLENFELÜNK A KORAI KEZDÉS

Hiába javult játéka és eredményessége öregfiúk csapatunknak az utóbbi időben, a Gyömrő és az Isaszeg elleni találkozókon nem sok babér termett a számunkra. A sikertelenség legfőbb oka, hogy a sötétedés miatt korábban, 15:30-kor kell kezdeni a találkozókat, így játékosaink munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudnak odaérni a mérkőzésekre. Az elmúlt két fordulóban elszenvedett vereségeink miatt sajnos lecsúsztunk a dobogóról. Annak legalább örülhetünk, hogy az elmúlt mérkőzéseken, góljait szorgosan termelő Izsold Endre Dániel feljött a második helyre a góllövőlistán.

Már csak egy játéknap van hátra az őszi szezonból. Jövő hétfőn a listavezető, hibátlan mérleggel bíró Kistarcsát fogadjuk hazai pályán. 15:30-kor...

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - UFC GYÖMRŐ 5 - 7 (2 - 4)

Maglód, Kertész Károly Stadion

jv: Kiss T. Z. (Mércse I. L., Tóth Sz.)

gól: Izsold E. 3, Budafai G., Rakita G. ill. Molnár T. 3, Márton Z. 2, Király Z., Fazekas G. (öngól)

Maglódi TC: Kovács Z. - Rakita G., Varró J., Sályi Zs., Tabányi P., Izsold E., Bíró A., Merczel J., Kovács K., Budafai G., Fazekas G.  cserék: Filácz I., Galambos Gy.

------

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 8. forduló:

ISASZEG SE - MAGLÓDI TC 5 - 2 (1 - 1)

Isaszeg

jv: Ferenczi D. (Muhari G., Berendi M.)

gól: Somlói R. 2, Forrai Z., Szabados P., Skribek Z. ill. Izsold E. 2 (egyet 11-esből)

Maglódi TC: Kovács Z. - Varga A., Varró J., Tabányi P., Iszold E., Bíró A., Németh G., Fazekas G., Sályi Zs., Budafai G., Szabó G.  cserék: Máj Zs.

 

 

U212015.jpg

Partnereink