ÖREGFIÚK: HELYTÁLLTUNK A LISTAVEZETŐ OTTHONÁBAN

Egy hét pihenő után újra pályára lépett öregfiúk csapatunk, ezúttal a tabellát vezető Kistarcsa vendégeként. Idén kevés sikerélménnyel rendelkező gárdánkon félő volt, hogy átrohan ellenfelünk, de fegyelmezett játékunknak köszönhetően az előző találkozóhoz képest szorosabb, öt gólos vereséget szenvedtünk, ami a Kistarcsa játékerejét ismerve vállalható különbség. Együttesünk hat mérkőzést játszott és sajnos pont nélkül az utolsó helyen áll, igaz kizárólag az élcsoport tagjaival az első öt helyzettel és a hetedik Heréddel játszott. A következő hetekben, a szerényebb játékerőt képviselő csapatok ellen reméljük összejön első pontszerzésünk ebben a bajnokságban.

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 7. forduló:

KISTARCSA VSK - MAGLÓDI TC 5 - 0 (2 - 0)

Kistarcsa

jv: Orosz I. (Tóth Sz., Zuigéber A.)

gól: Burillák M. 3, Laki L. 2

Maglódi TC: Tóth A. - Lovas R., Galambos Gy., Varró J. (Tabányi P.), Merczel J., Klusóczki B., Albert I., Fazekas G., VARGA A., Filácz I., Kiss Gy.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Csapatunk helytállt a Kistarcsa ellen, még akkor is, ha az öt gólos vereség nagynak tűnhet. Stabilabb védekezésre rendezkedtünk be, ami hellyel-közzel működött is, de néhány góllal így is sikerült megajándékoznunk ellenfelünket. A Kistarcsa jelenleg jobb csapatot alkot, mint mi, így a győzelme is teljesen megérdemelt.

U15maglod.jpg

Partnereink