MAGLÓDI TC - BIATORBÁGY 1 - 2

KÉT VÉDELMI HIBA ÉS KIHAGYOTT ZICCEREK MIATT NEM SZEREZTÜNK PONTOT

fotó: Maglódi TC-SZEOL

 

Pest megyei I. osztály., Közép csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - VIADUKT SE-BIATORBÁGY 1 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Pánti T. (Bátori Cs., Szabados B.)

gól: Szirtesi A. 20p ill. Mogyorósi Z. 31p, Novák L. 75p

sárga lap: Budafai G. ill. Mérey M., Bozsoki I.

kiállítva: Pápai D. a 90. percben (nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott) ill. Szép I. a 80. percben (a játékvezető megsértéséért)

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Németh Zs., Szirtesi A. (Schirilla Gy. 81p), Pápai D., Matyó M. (Kovács Z. 59p), Gyiró M. (Bartha Sz. 38p), Budafai G. (Számpor E. 81p), Albirt M., Lami I. (Lukács B. 64p), Rajz M., Gál J. vezetődző: Herédi Attila

Viadukt SE-Biatorbágy: Retezi K. - Bozsoki I., Mérey M. (Stadler B. 69p), Kerkovits Á., Kele B., Vörös F., Urbán K. (Zimon G. 88p), Szép I., Busa B. (Vajda D. 67p), Molnár G. (Novák L. 46p), Mogyorósi Z. (Gálvölgyi M. 67p) vezetőedző: Varga László

Elképesztő hőség és a tavaszi mérkőzésekhez képest a szurkolók részéről nagyobb érdeklődés mellett játszottuk le a Biatorbágy elleni, első bajnoki mérkőzésünket. A 20. percben Szirtesi Attila gyönyörű gólt szerzett, amivel meg is lett a hőnáhított vezetés, azonban kiderült erre a napra el is lőttük a puskaporunkat. Akadt nagy lehetőség még Gál József és Bartha Szilárd előtt is, de Retezi Károly eszén már nem lehetett túl járni. A Biatorbágy viszont kétszer is mattolt minket, mind a kétszer a mi hibánkat követően. Az élete első felnőtt bajnokiján sérülten védő Nagy Csaba kis mélázását és Németh Zsolt hibáját Mogyorósi, illetve Novák használta ki. A játék képét tekintve egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna, de a Viadukt megőrizte az előnyét.

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Csalódásként éljük meg ezt azt eredményt, mert nyerni szerettünk volna. Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, ugyanis Szirtesi Attila gólján kívül Gál József előtt is adódott két ziccer, ami azonban kimaradt. Az ellenfél viszont a két megingásunkat is kihasználta, így a vezetést is megszerezte. Az szünet Ha frissebbek a játékosok, biztos, hogy jobb eredményt érhettünk volna el. A kudarcokból is kell tanulni. Ezeket a védelmi hibákat a következő fordulókban már követhetjük el!

 

További eredmények:

Gödöllő - Nagykőrös 1 - 1

Halásztelek - Dabas-Gyón 0 - 3

Tököl - Törökbálint 2 - 0

felnottcs220914.jpg

Partnereink