BÖLCSKE - MAGLÓDI TC 0 - 1

RÁBOLD RICHÁRD ÉLRE LŐTTE CSAPATUNKAT!

 

NB III., Közép csoport, 2. forduló:

BÖLCSKEI SE - MAGLÓDI TC

 0 - 1 (0 - 0)

Bölcske, 200 néző

jv: Horváth T. (Szécsényi I., Szalai B.)

gólszerző: Rábold R. 55p

sárga lap: Rompos J., Frönlich R., Besenczi I. ill. Németh Zs., Bornemissza I., Prókai I.

kiállítva: Budafai G. 67. perc (második sárga lap)

Bölcskei SE: Szintai B. - Szili I. (Forray B. 63p), FRÖHLICH R., Tóth J., Miskovicz R. - Rompos J., HÖSS B. (Besenczi I. 69p), TAMÁSI G., Blatt P. - Laták B., Féhr D. vezetőedző: Kindl István

Read More

Maglódi TC:  Gecse Gy. - Bornemissza I., Szőke R., Prókai P., Murinai B. - Németh Zs., Weisz T., Budafai G., Rábold R. (Krekács T. 90p) - Lukács Á. (Makovi R. 81p), Pintér A. (Kántor N. 64p) edző: Baranyai Pál

 

Rábold Richárd két mérkőzés két gól.

 

Egy igazán hajtós, jó csapat ellen játszhattunk a mai napon. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon helyzetekkel. Számunkra egy kapufával és két meg nem adott büntetővel. A második játékrészben 10 perc elteltével Rábold Richárd, mintegy húsz méterről szabadrúgásból volt eredményes, ami végül döntőnek is bizonyult. Még úgy is, hogy Budafai Gergő a kiállítás sorsára jutott. A Bölcske ugyan többször próbálkozott, de a kapunkat ma bevenni nem tudták, egyik lehetőségüket Gecse Gyula bravúrral a felsőlécre tolta. Egy jó csapat ellen sikerült győzelmet aratnunk amivel, kapott gól nélkül máris a csoport élére álltunk, igaz egy találkozó még hátra van.

 

Kindl István (vezetőedző, Bölcskei SE): - Maximálisan elégedett vagyok a csapatom hozzáállásával és a mutatott játékkal. A Maglód érdemi támadójáték nélkül, egy szabadrúgásból szerezte meg a győzelmet.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Az első félidő nagy küzdelmet hozott, ekkor ha hátrányba kerülünk, nehéz lett volna felállnunk. Fordulás után hamar sikerült megszerzünk a vezetést, ami a mérkőzés végéig ki is tartott. Veszélyes kontrák vezettünk, míg a Bölcske igazán nem tudott ránk ijeszteni, még úgy sem, hogy az utolsó húsz percben emberhátrányban voltunk. Külön senkinek a teljesítményét nem emelném ki, mert ma csapatként voltunk jók.

 

További eredmények:

Videoton II. - Dunaharaszti 1-1

Baja - Dabas 0-3

Bp. Honvéd II. - RKSK 1-3

Soroksár - ESMTK 4-0 (volt játékosunk Lovrencsics Balázs egy gólt szerzett)

Monor - Gyula 2-1

Komló-Szeged 1-1

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink