Maglódi TC-REAC 1-2

A hibáinkat kegyetlenül kihasználó REAC megérdemelten győzőtt és vette el majd' egy éves hazai veretlenségünket.

 

NB III., Mátra csoport, 9. forduló:

          

MAGLÓDI TC - REAC

 1 - 2  (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Ducsai J. (Kis Zs., Lovas N.)

gólszerző: Weisz T. 95p (11-esből) ill. Kollár Zs. 33p (11-esből), Olasz J. 40p

sárga lap: Bornemissza I., Polyák B., Szőke R. ill. Mihályi T., Huszárik Zs., Héger A., Benkő K., Szemán L.

Read More

 

Maglódi TC: SZACSKÓ L. - Bornemissza I., POLYÁK B., Szőke R., Vincze L. - Lukács Á. (Baranyai P. 86p), Weisz T., Németh Zs., Jakab D. - Lovrencsics B., Salami Ahmed (Pintér A. 55p) játékos-edző: Baranyai Pál

REAC: STEER B. - Dinka B., KOLLÁR ZS., BUZÁS V., Mihályi T. - HONTI A., Huszárik Zs., Bojtor L., Héger A. (Bacskai B. 75p) - Olasz J. (Switzer Nabil 53p), Benkő K. (Szemán L. 87p) vezető-edző: Mátyus János

 

A első percek szokásos tapogatozó játéka után, egyik fél sem tudott fölényt kiharcolni. Meglehetősen nagy küzdelem folyt a pályán, de nagyobb helyzet nélkül. A rendkivül szervezett REAC védők nagyon jól zárták le a területet csatáraink előtt, egy pici rést sem hagyva a számukra. Csak a széleken tudtunk néha mögéjük kerülni, de ebből számottevő helyzet nem alakult ki. A legnagyobb helyzetünk az első félidőben Polyák Balázs előtt adódott, akinek mintegy 30 méterről elvégzett szabadrúgása, ahogy a képen látszik, centikkel kerülte el Steer kapuját.

A hasonló sikerrel támadgató vendégek viszont szerencsésebbek voltak. Egy középről leadott lövés Polyák Balázs kezén csattant a büntető területen belül, ami után a Rákospalota tizenegyest végezhetett el. Az ítéletvégrehajtó Kollár Zsolt volt, aki balra vetődő Szacskó mellett a jobb sarokba lőtt. A bekapott gól nem hogy felrázott volna minket, hanem láthatóan, az amúgy is visszafogott játékunk méginkább visszaesett, ami egy hatalmas hibát eredményezett. A szünet előtt öt perccel Szőke Róbert a félpályán csúnyán elpasszolta a labdát, amire Héger Attila csapott le, rávezette Szacskóra, majd önzetlenül Olasz János elé tálat, akinek már csak a hálóba kellett passzolnia a labdát. A pihenőre tehát két gólos vendég vezetéssel mehettek a csapatok.

 

A második félidőben sejthető volt, hogy nagyobb sebességre kapcsolunk. Ez így is volt, nagyon akartunk, küzdöttünk, de rengeteg hibával játszottunk. A középpályásaink nem tudták megtartani a labdát, csatárainkhoz pedig szinte el sem jutott úgy a labda, hogy helyzetbe kerülhessenek. Nagyon sok labdát elpasszoltunk és nagyon pontatlanul játszottunk. Az 53., majd az 55. percben előbb Polyák Balázs, majd Jakab Dávid ugyan nagy helyzetbe került, de sajnos mindketten hibáztak. A REAC közben, ugyan csak néhányszor, de akkor rendkivül veszélyesen kontrázott. Egy ízben hatalmas Szacskó bravúrra volt szükség ahhoz, hogy ne növelje előnyét tovább a sárgában játszó vendég együttes. Ahogy haladt előre az ídő egyértelműen lehetett érezni, ma pont nélkül maradünk. Az utolsó pár percre beszálló edző, Baranyai Pál, ugyan egy kényszerítő után tizenegyest harcolt ki, amit Weisz Tamás értékesített is, de már csak az utolsó utáni, 95. percben. Tavaly november óta tartó hazai veretlenségünknek végeszakadt. A többi eredmény számunkra kedvezően alakult, így még az élmezőnyhöz tartozunk, ám egy-két ilyen botlás után nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk. Reméljünk, innen csak felfelé vezet az út!

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Nagyon gyengén játszottunk, ezért hazai pályán kellett elveszítenünk három pontot.

 

Király József (tehnikai-vezető, Maglódi TC): - Mindössze három pontra vagyunk a második helytől, mégis... 

 

Mátyus János (vezetőedző, REAC): - Egy kiemelkedő színvonalú találkozó volt, óriási irammal, nagyon jó párharcokkal. Úgy gondolom kicsit talán szerencsénk is volt, de mindenképpen megérdemljük a győzelmet, mert nagyon jól és szervezetten játszottunk.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink