MÓRAHALOM VSE - MAGLÓDI TC 3 - 2

AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN ELDŐLT A TOVÁBBJUTÁS KÉRDÉSE

undefined

Felnőtt csapatunk vereséget szenvedett a szezon első tétmérkőzésén. A Mórahalom elleni kupa mérkőzés az első játékrészben dőlt el, amikor a mind magassági, rutinbeli előnyén kihasználta a hazai együttes és megnyugtatónak tűnő, három gólos vezetéshez jutott. Ráadásként most igazolt belső védőnk Bátori Csaba részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, amivel a mentők a szegedi kórházba szállították. Neki mielőbbi felépülést kívánunk! Fordulás után csapatunk felbátorodott és beszorította ellenfelét, amely után a felzárkózás még sikerült, de a kiegyenlítés és a hosszabítás kicsikarása már nem. Sajnos klubbunk ezúttal sem képviseli magát a második fordulóban.

Magyar Kupa 1. forduló:

MÓRAHALOM VSE - MAGLÓDI TC

 3 - 2 (3 - 0)

Mórahalom

jv: Csonka B. (Csatári T., Flinta Z.)

gólszerző: Gonda A. 15p, Tóth L. 31p, Vojnic-Zelic S. 35p ill. Lukács B. 48p, Vincze L. 67p

sárga lap: Barna D., Udvari Sz., Magyar Gy. ill. Gecse M., Vincze L.

 

Read More

Mórahalom VSE: Czirják T. - Barna D. (Takács A.), Szücs Sz., Udvari Sz., Márki K. - Magyar Gy., Vojnic-Zelic S. (Zámbori G. 73p), Tóth L., Gonda A - Dr. Szőke P., K. Tóth Gy. (Lázár G. 63p) vezetőedző: Révész Gábor

Maglódi TC: Roma G. - Bogdán Sz., Báthori Cs. (Molnár P. 45p), Oroszi B., Klujber P. - Bencsik R., Gecse M., Németh Zs., Vincze L. - Lukács B., Horváth M. vezetőedző: Bajor Tibor

A mérkőzés online tudósítása: http://www.onlajnok.com/match/index/date/2014-08-09/id/110867

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): A mérkőzést nagyon melegben kezdtük, inkább strandra kellett volna menni, mint futballozni. Ilyen a nyár, ezért dolgozunk. Vajon ezért dolgozunk?? Nem….. Itt látszott, hogy két hét lemaradásunk van. Azért dolgozunk, hogy sikeresek legyünk. Ez az első félidőben nem látszott. Nem kezdett rosszul a csapat, viszont az utolsó pillanatban az apai örömök előtt álló Budafai Gergő kiesett a védelem tengelyéből, itt egy rutinos, meghatározó játékosról beszélünk. Kicsit át kellett forgatni a csapatot, ami azért volt rossz, mert csak egy igazi középső védőnk maradt, Bátori Balázs személyében. A legrosszabb meg az első félidőben jött, amikor sajnos őt is elvesztettük, mert megsérült, így nem maradt belső védőnk. Az első helyzetnek, az első gólnak volt jelentősége. Ugyanis Horváth Martint hoztuk szinte kihagyhatatlan helyzetbe, de az kimaradt 0-0-nál, majd kontrából serdülő gólt kaptunk, mert a két középső védő, nem figyelt. 1-0 helyett sajnos 0-1 ez volt végülis, ami meghatározta az egész félidőt, sőt az egész mérkőzést. Fejben nem voltunk egyben, sajnos tavaly sok volt a vereség, sok játékost megfogott a meleg, az ellenfél vezetése, mentálisan kaptunk ki az első félidőben. A tavalyi sok vereség azért számít sokat, mert a játékosok nehezebben dolgoznak fel egy kapott gólt, mint azok akik a sikerekben fürdenek, azok emelt fejjel mennek tovább, ide kell eljutni! Hozzá kell tenni, méretre fele akkorák voltunk, mint ellenfelünk, ott voltak szerb futballisták, nálunk meg olyanok, akik futballisták szeretnének lenni. Tehát mentális zakó volt a 3-0. Lehet osztani, szorozni két egyenlő csapat és 0-3. Sajnos ez a három gól korosztálybeli különbség volt, mintha nős nőtlen játszana egymás ellen, a rutinos kihasználja a fiatal gyengéit, hibáit.

 

Sikerült a szünet után a felzárkózás. Szerkezetileg változtattál félidőben?

Szünetben nem történt semmi rendkívüli, sikerült elérni egy kis beszélgetéssel, hogy nyerhetünk. Nem cseréltünk, nem váltottunk szerkezetet, csak megbeszéltük, hogy jobb csapat vagyunk. Hamar gólt szereztünk, ezzel ellenfelünk is ráébredt a konkrét helyzetre. Beszorítottuk ellenfelünket, akiknek a második félidőben helyzetre se futotta. Sajnos az egyenlítő gólt nem tudtuk megszerezni. Lehetősége Bencsik Rolandnak volt, de az igazi meccs labdákat a csereként beállt Molnár Péter hagyta ki. A fiatal játékos az edzőmérkőzésen a Veresegyháza ellen meccset nyert, viszont a tét meccs más kávéház.

 

Mit lehet tudni Báthori Csaba sérüléséről?

Bátori részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, mentő vitte el a pályáról. Családi segítséggel jött haza a Szegedi kórházból. A mentősök még bokatörést diagnosztizáltak, de a röntgen mást állapított meg.

 

Gondolom előjöttek olyan hibák, amik edző meccsen nem?

Persze, mert alakulófélben levő csapat vagyunk, ha bajnokesélyesek lennénk, akkor is lennének hibák. Voltak problémák, de ezt egymás közt javítjuk, nem a neten. Az első félidőben, ahogy a Tápiószecső ellen is, többen nem vették komolyan az ellenfelet, legalábbis ez látszott. Ami még látszott, az elején, a mentális ráhangolása volt a játékosoknak, saját magukat, nem hozták tét meccs állapotba! Ez nagyon fontos lenne, hogy higgyenek magukban, ami a második félidőben meg volt!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink