BAGI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5

Három hazai mérkőzés után kellett újra idegenben pályára lépnünk, ráadásul egy olyan helyen, ahol nem mindenki szeretne... A facebookon egy olyan fotót posztoltunk, amin a fű hiányzik egy-két helyen, de az igazság az, hogy ez volt a pálya összes hibája. A játéktér nagyon nagy része igen jó állapotban volt, ami kedvezett a folyamatos játéknak. Nagy kedvvel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, szemre is tetszetős támadásokat vezettünk, ahol ugyan az utolsó passzokba, bejezésekbe többször hiba csúszott, de így is megérdemelt két gólos vezetéshez jutottunk a szünetre. A második félidő első felében nem tudtunk abban ritmusban játszani, mint a pihenő előtt abbahagytuk, de miután a csere nélkül kiálló Bag sem tudott frissíteni, szép lassan újra rátaláltunk a helyes útra. Nahóczky Balázs megrúgta a harmadik gólunkat, majd Balló Harold fejjel és lábbal is bevette a hazaiak kapuját, így -csakúgy, mint ősszel- újra 5-0-ás győzelmet arattunk a piros-fehérek felett. (Utolsó gólunk szerzője vasárnap este még pontatlanul szerepel a hivatalos jegyzőkönyvben.)

Győzelmünk ellenére továbbra is négy pont a hátrányunk, amiből jövő szombaton hármat lefaraghatnánk, ha sikerülne a jelenleg éllovas Pomáz együttesét megvernünk. Minden más eredmény ellenfelünknek lenne jó, így nagyon bízunk benne sokan biztatnak majd minket, és továbbra nyílttá tudjuk tenni a bajnoki aranyéremért való küzdelmet!

Pest vármegyei II. osztály, Északi csoport, 24. forduló:

BAGI TC '96 - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 5 (0 - 2)

Bag, 100 néző, jv: Laczkó Z. (Risz D., Licska P.)

gól: Balló H. 2, Dallos L., Hevesi K., Nahóczky B.

Bagi TC: Baráth B. - Pajor L., Nyári G., Széchenyi Zs., Nagy P., Budai K., Titi Z., Székely D., Szilágyi D., Lőrinczy Sz., Sármány V. edző: Simó László

Maglódi TC: Schritt M. - Posta N., Matyó M. (Fekete R. 72p), Hevesi K., Halász B. - Tóth G. (Kertész Z. 67p), Papp R. (Véglás P. 77p), Ivancsó D., Dallos L. (Sándli M. 59p) - Pintér A. (Nahóczky B. 46p), Kolozsvári L. (Balló H 72p) edző: Rakita Gábor

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Egy kellemes ellenfél ellen magabiztos győzelmet arattunk, de ehhez az is kellett, hogy a bagi együttes jelenleg több sebből vérzik. Nagy százalékban betartották a játékosokok taktikai utasításokat. Úgy érzem az első félidőben lendületesen és jól futballoztunk, majd a második félidő elején kicsit beleültünk az eredménybe. Tudat alatt már megnyertnek érezték a mérkőzést a játékosok és kevésbé játszottak koncentráltan. Ez nagyon nem tetszett, viszont a cseréknek köszönhetően újra erőre kaptunk és gólokkal zártuk le a találkozót. Készülünk tovább, csináljuk a dolgunkat, aztán meglátjuk ez mire lesz elég. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, a Bag csapatának további sok sikert, Simó László barátomnak pedig kitartást kívánok és őszintén remélem, hogy a következő bajnokságra ismét ütőképes csapat áll össze a kezei alatt!

 

 

futsal202209.jpg

Partnereink