DUNAKANYAR SE - MAGLÓDI TC 2 - 6

Második mérkőzését is megnyerte felnőtt csapatunk a megyei második vonal északi csoportjában. Győzelmünk értékét az is növeli, hogy a kánikula ellenére műfüvön, vagyis szinte elviselhetetlen forróságban kellett pályára lépnünk.

Igen jól kezdtük a találkozót, hiszen a 13. percben Sándli Márk kettő és Garics Gábor egy góljával már 3-0-ra vezettünk. Előbbi két kiugratás, utóbbi egy szöglet után tudott eredményes lenni. A szünetig még Kolozsvári László is betalált, így megnyugtató előnnyel mehettünk a félidei pihenőre. A második játékrész már kiegyenlítettebb játékot hozott. A Csömör elleni találkozóhoz hasonlóan most is elkerülhető gólokat kaptunk, de Posta Norman és Tóth Gergő révén ugyanannyiszor zörgettük mi is a hazai kaput, így a négygólos különbség megmaradt. Jól sikerült a rajtunk és reméljük jövő héten a Pécel ellen folytatjuk a remek szériát!

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 2. forduló:

DUNAKANYAR SE - MAGLÓDI TC 2 - 6 (0 - 4)

Szentendre, jv: Fazekas A. (Décsi N., Deli K.)

gól: Bonifert M., Egervári Á. ill. Sándli 2, Garics G., Kolozsvári L., Posta N., Tóth G.

Dunakanyar SE: Kovács B. - Bózsik D., Jármy B. (Tóth B. 83p), Egervári M. (Hajdu B. 35p), Fischer Zs. (Krajcsovits L. 83p), Máglits M. (Egervári Á. 83p), Takács A. (Turi G. 77p), Somogyi P., Füry M., Bonifert M., Tamási Zs. (Takács K. 46p) edző: Andrási Zoltán

Maglódi TC: Botlik D. - Véglás P. (Szegedi R. 70p), Garics G., Horváth G., Posta N. (Varró B. 83p) - Vékei N., Ivancsó D. (Bihari D. 65p) - Sándli M. (Kalina T. 54p), Kolozsvári L. (Fitos L. 57p), Tóth G. - Balló H. (Kertész Z. 85p) edző: Rakita Gábor

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Úgy gondolom mindent megtettünk a győzelem érdekében. Belementünk az időpont módosításba, vállaltuk a meccset műfüvőn a kánikulai melegben, ebből következik, hogy nem is lehetett más a vége, csak nagyarányú győzelem. Köszönjük szépen a lehetőséget a Szentendrének... Gratulálok a csapatnak!

Ilyen sikeres bajnoki rajt volt tervbe véve?

Természetesen örülök a győzelmeknek és a tíz rúgott gólnak. A sok kapott gól viszont elkeserítő, ezt még orvosolnunk kell!

 

U14farsang.jpg

Partnereink