MAGLÓDI TC - CSÖMÖR 4 - 3

Nem mondhatjuk, hogy hiba nélkül játszottunk, a találkozó vége szorosabbra is sikerült, mint a játék képe mutatta, de a lényeg, hogy győzelemmel kezdte a bajnokságot felnőtt együttesünk.

Az első negyedóra ismerkedő játéka után, egy szép labdakihozatalt követően Balló Harold váltotta gólra Tóth Gergő élesen középre lőtt labdáját. Sokáig nem örülhettünk, hiszen két perc múltán egy szerencsétlen kapushibát követően egalizált a Csömör, de búslakodnunk sem kellett tartósan, ugyanis Sándli Márk egy kapu előtti kavarodást követően tudott eredményes lenni újabb két minutummal később. Sándli négy perccel később is betalált, amikor Vékeitől kapott ziccerlabdáját tudta értékesíteni, így már kétgólos előnyben voltunk. A találkozó következő szakasza gólcsendben zajlott, egészen a 84. percig, amikor Bihari Dávid okos találata után már 4-1-et mutatott az eredményjelző. Sajnos csak rövid ideig. Ismét egy elkerülhető gólt kaptunk, majd a 91. percben Oláh góljával egyre csökkentette a hátrányát a Csömör. Szerencsére egyenlíteni már nem volt idejük, így a mi birtokunkba kerülhetett a három pont. Folytatás szerdán Gyálon a kupában, majd jövő szombaton 15 órakor Szentendrén.

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - CSÖMÖR KSK 4 - 3 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 80 néző, jv: Tamás A. (Kányási I., Resch N.)

gól: Sándli M. 2, Balló H., Bihari D. ill. Gidály M., Berndt A., Oláh B.

sárga lap: Posta N., Sándli M., Garics G. ill. Siskó M., Kunz D., Jakab M.

Maglódi TC: Schritt M. - Véglás P. (Szegedi R. 82p), Garics G., Horváth G., Posta N. (Kalina T. 58p) - Vékei N. (Fitos L. 71p), Ivancsó D. - Sándli M., Kolozsvári L. (Bihari D. 58p), Tóth G. - Balló H. (Kertész Z. 81p) edző: Rakita Gábor

Csömör: Igar R. - Áncsán Sz., Klement B. (Dósa K. 65p), Siskó M. (Kunz D. 46p), Czakó G. (Molnár B. 46p), Szanyó D. (Várkonyi B. 68p), Székely Á. (Berndt A. 46p), Deschelák K., Gidály M. (Jakab M. 73p), Nagy J. (Báti N. 77p) edző: Illés Károly

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Idény eleji formát mutattunk, ráadásul a tavalyi formánkat is hoztuk a ki nem kényszerített hibákat tekintve. Összességében azonban elégedett lehetek, hiszen győztünk és góljainkat tetszetős támadások után szereztük. Kell még két-három forduló, hogy játékban és csapatként is összeérjünk. Gratulálok a csapat, a Csömörnek pedig további sok sikert kívánok!

 

U132014.jpg

Partnereink