MEGKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

undefined

Felnőtt labdarúgó csapatunk kezdte meg elsőként a felkészülést a következő évadra. Tizennyolc év elteltével kell újra a megyei második vonalra készülnünk, amelyben még mindig nem dőlt el, hogy az északi, vagy a déli csoport mezőnyében kerülünk. Mi éppen a választóvonalnál vagyunk, így mindkettőre van esélyünk. Az osztályváltás miatt több játékosunk is jelezte távozási szándékát, viszont igen hamar sikerült is őket pótolni, hiszen átigazolás szezon első hetében hat játékost is sikerült Maglódra csábítani.

A keddi első edzést tizenhat játékos számára vezényelte le Rakita Gábor vezetőedző, akik között már nem szerepelt a Dunaföldvárra igazoló Seregy Tamás, a Felsőpakonyba távozó Hajdú Bálint és a maglódi kapusmezt dunavarsányira cserélő Bene Máté. Várhatóan lesz még távozó, de konkrétum még nincs esetükben. A BLSZ első osztályában szereplő Gázgyár együtteséből öt (!) játékos is érkezett: Ivancsó Dávid, Tóth Gergő, Schritt Martin, Garics Gábor, Kolozsvári László. Utóbbi három már szerepelt korábban csapatunkban. Rajtuk kívül Posta Norman érkezett az első osztályba frissen feljutó Bugyi együtteséből, illetve vannak, akik próbajátékra jelentkeztek.

A felkészülési programban egyelőre öt mérkőzés szerepel, de elképzelhető, hogy bővül még a lista. A bajnokság rajtja augusztus 21-én vasárnap lesz.

További változás egyesületünk életében, hogy az idei szezontól kezdődően, az U19-es korosztályunk élén bizonyító Balogh Sándor lett megbízva az utánpótlás-képzés szakmai irányításával, illetve a következő bajnokság versenyrendszerébe U13, U14, U17 és U19-es korosztályokat neveztünk.

 

Felnőtt csapatunk felkészülési mérkőzéseink időpontjai:

2022.07.20., szerda 19:00:

GYÖMRŐ - MAGLÓDI TC

Gyömrő

---

2022.07.23., szombat 10:00:

TÁPIÓSÁG - MAGLÓDI TC

Tápiószecső

---

2022.07.29., péntek 18:00:

MAGLÓDI TC - TESTVÉRISÉG SE II.

Maglód

---

2022.08.06., szombat 10:00:

CSEP-GÓL FC - MAGLÓDI TC

Budapest

---

2022.08.10., szerda 18:00:

MAGLÓDI TC - BAG

Maglód

 

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink