NAGYKÁTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0

undefined

Három veretlenül megvívott találkozó után, egy 87. percben esett, rendkívül szerencsétlen góllal maradtunk alul a Nagykáta vendégeként. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a hazai kapus nagyszerű napot fogott ki és bevehetetlen volt a hálója. A Budakalász nyert, így újra a többi csapat kezében a sorsunk.

Pest megyei I. osztály, 28. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 0 (0 - 0)

Nagykáta, 100 néző, jv: Rizk A. (Weil L., Resch N.)

gól: Mányi Zs.

sárga lap: Tóth B. ill. Seregy T., Horváth R.

Nagykáta: Barta B. - Kiss B., Domonyi R., Nemes B. (Papp P. 46p), Mányi Zs., Mányi B. (Turza B. 73p), Gulyás B., Kosztolányi B. (Sárközi Sz. 57p), Tóth B., Szalkai P. (Tóth L. 88p.), Mányi D. Játékos-edző: Sárközi Szabolcs.

Maglódi TC: Botlik D. - Szegedi R., Lázár Zs., Balogh B., Véglás P., Hajdu B., Fitos L., Kalina T. (Budafai G. 88p), Horváth R. (Vékei N. 66p), Sándli M. (Rostás R. 26p), Seregy T. edző: Rakita Gábor

Sárközi Szabolcs (edző, Nagykáta): Alacsony színvonalú, döntetlenszagú mérkőzésen nagyon jó kapusteljesítményünknek köszönhetően végül egy szerencsés góllal a magunk javára tudtuk fordítani ezt a mérkőzést. Abszolút rászolgáltunk már a szerencsére. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu)

Rakita Gábor (edző, Maglódi-Helloparks): A Nagykátának volt egy kapufája és asszisztáltunk a góljukhoz, nekünk volt négy-öt hatalmas helyzetünk. Talán mondhatjuk, hogy döntetlenszagú volt a meccs, de az eddigi teljesítményünkhöz képest klasszisokkal jobban játszottunk úgy, hogy pálya talaja sem volt megfelelő. Nyerhettünk volna, de azon túl, hogy a legnagyobb lehetőségeinkkel sem tudtunk élni, ismét egy egyéni hiba döntött. Amíg ezeket nem tudjuk levetkőzni, nem tudunk előrébb lépni.

undefined

U14masodik.jpg

Partnereink