A FELNŐTTHÖZ NYOLC AZ U19-HEZ HÁROM JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Az egy hónapig tartó átigazolási időszak utolsó napjaiban volt legaktívabb egyesületünk. Már a felkészülés kezdetén tudni lehetett, hogy kik azok, akik távozni szeretnének csapatunktól, de konkrét döntésekig csak lassan jutottak el a felek. A kapus poszt kivételével felnőtt csapatunk minden szekciójából volt távozó, így minden posztra kerestünk is megfelelő adottságokkal rendelkező labdarúgókat.

Rakita Gábor vezetőedző nagyon szerette volna, ha néhány fiatal játékos mellett rutinos, sok tapasztalattal rendelkező játékosok is érkeznek, mely kérését - még ha az utolsó napokban is – sikerült teljesíteni. Tavasszal maglódi színekben fog szerepelni a kilencszeres válogatott, az MTK-val bajnoki, a Kecskeméttel Magyar Kupa győzelmet ünneplő, korábban Spanyolországban és Angliában is légióskodó védő, Balogh Béla. A támadó szekcióba is érkezett rutinos játékos Hrepka Ádám személyében, aki kétszer ölthette magára a nemzeti csapat meggypiros mezét. Magyarországon a legtöbb (173) mérkőzést az MTK színeiben játszotta, azokon 35 gólt szerezve. Játszott még Izraelben és Hollandiában is. Érkezett még az utánpótlás válogatott, 11 évig a Ferencváros kötelékébe tartozó Fitos László. Csapatunk tagja lett még, a korábban ugyancsak utánpótlás válogatottságig jutó Kardos László is, aki NB 3-ban már volt csapatunk tagja. Sárga-kék mezben játszhat tavasszal Kállay-Saunders András is, akit a legtöbben kiváló énekesként ismerhetnek, de együttesünket természetesen labdarúgóként fogja erősíteni. Ami a fiatalokat illeti: Pilisről érkezett Szegedi Richárd, Hódmezővásárhelyről a gólerős Rostás Roland. Rakita Gáborra előző állomáshelyén, Péteriben tett jó benyomást a fiatal védő Tóth Péter, aki a felkészülést már csapatunkban kezdte meg. A maglódi U19-es együttesből pedig két tehetséges fiatal, Szalai Milán és Kristóf Levente készül már az első csapattal.

Érkezett: Balogh Béla (BVSC), Hrepka Ádám (BVSC), Fitos László (FC Dabas), Kardos László (Felsőpakony), Kállay-Saunders András (Sződ), Szegedi Richárd (Pilis), Rostás Roland (Hódmezővásárhely), Tóth Péter (Péteri)

Távozott: Zámbó Tibor (CSO-KI), Papp Richárd (Monor), Tatai Tamás (KISE), Garics Gábor (Gázgyár), Fischer Zsigmond (Szentendre), Halász Balázs (Gyömrő)

---

Megyei első osztályba jutó ifjúsági csapatunk vezetőedzője, Balogh Sándor sem tétlenkedett, főleg úgy, hogy gólerős támadója, Kopunovic Denis Kistarcsára igazolt. Őt a Monortól érkező Kertész Zalán hivatott pótolni. Mellette az ugyancsak tehetséges fiatal, Ecsedi Bálint érkezett, valamint Barna Richárd személyében riválist kapott, a felnőttben is számításba vett kapusunk, Nyilas Levente.

Érkezett: Kertész Zalán (Monor), Ecsedi Bálint (KISE), Barna István Richárd (Issimo)

Távozott: Kopunovic Denis (Kistarcsa), Holkó Márk (Ecser), Molnár Hunor (Ecser), Kovács Máté (Péteri)

---

Télen is volt tehetségközpontba távozó labdarúgónk, mégpedig a 2008-ban született, kiváló adottságokkal rendelkező Valló Patrik, aki Újpest csapatához igazolt.

 

U14farsang.jpg

Partnereink