SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 2

Két, döntetlennel végződött hazai mérkőzés után újra idegenben lépett pályára felnőtt csapatunk, és újra három egységnek örülhettünk. Noha a már biztos kieső, sereghajtó Százhalombatta ellen akár borítékolható is lehetett volna a győzelem, de ez esetünkben azért nem feltétlenül igaz, hiszen egy hónappal korábban pont ellenünk szerezték meg első győzelmüket a bajnokságban. Szerencsére sikerült a visszavágás, és Borsos Gábor duplájának köszönhetően kétgólos sikert arattunk.

Pest megyei I. osztály, 28. forduló:

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 2 (0 - 0)

Százhalombatta, 50 néző, jv: Kálé E. (Kara P., Weil L.)

gól: Borsos G. 2 (52p, 87p) 

sárga lap: Somogyi T., Várkonyi M. ill. Kőbányai R., Lázár Zs.

Százhalombatta: Herczeg S. - Somogyi T., Győri R., Farkas T., Lak I., Sipos G. (Henrik V. 86p), Horváth B. (Spánitz L. 67p), Klátyik B., Spáczai D. (Szabó T. 67p), Várkonyi M., Erős O.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Kőbányai R., Petric B., Lázár Zs., Sándli M., Seregy T., Németh R., Borsos G., Poncok Cs., Molnár D. (Horváth R. 20p), Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Az első félidőben mutatott teljesítményünkkel nem voltam elégedett, de a szünetben sikerült kellően felráznom a csapatot. A második játékrészben már azt kaptam, amit vártam és kétség nem férhetett a győzelmünkhöz. Gratulálok a srácoknak! Már csak két mérkőzés van, de nem dőlünk hátra. Dolgozunk  tovább és próbálunk minél több pontot gyűjteni.

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink