KÉZILABDA: MOST A FIÚK REMEKELTEK

Míg a legutóbbi játéknapon a lányok tették le névjegyüket szép eredményekkel az U11-es pontvadászatban, most a fiúknak sikerült kiemelkedőt alkotniuk.

Szombaton a lányoknak nem jött ki a lépés az ÁMK csarnokban, ahol két vereséget szenvedtek. Másnap Érden a fiúk léptek pályára, akik a 12 találatot jegyző Kis Marci és a 10 gólig jutó Németh Levente vezérletével két győzelmet arattak. Az egyiket a szomszédvár Gyömrő ellen...

Eredmények:

Leány U11

MAGLÓDI TC - CSEPEL 4 - 10 

gól: Bugyi Boglárka 2, Sebők Jázmin, Csontos katalin

MAGLÓDI TC - KISPEST 0 - 17 

-----

Fiú U11

MAGLÓDI TC - KISTEXT III. 23 - 4 

gól: Kis Márton 8, Németh Levente 5, Varga László 3, Nagy Dominik 3, Nemes Benedek 2, Ajtai Ákos, Eiler-Bors Armand

MAGLÓDI TC - GYÖMRŐ 14 - 11 

gól:Németh Levente 5, Kis Márton 4, Nemes Benedek 3, Varga László, Nagy Dominik

Pappné Szamoránsky Piroska (edző, Maglódi TC): Szombaton a lányokkal a Csepel ellen kezdtünk, akik körülbelül a mi játékerőnket képviselték, de most fölénk kerekedtek. Teljesen leblokkoltunk, se elől, se hátul nem volt húzóemberünk. A második meccsen a Kispest akadémiával játszottunk. Ők sokkal jobbak nálunk, becsületgólért küzdöttünk, de sajnos az most nem jött össze. A fiúk először a Kistext 3 csapatával játszottak. Fölényes győzelem született, a kulcsembereket pedig pihentetni is tudtam a második meccsre. A Gyomro ellen, végig kiélezett csatába a végén húztuk be a győzelmet. Elégedett vagyok és büszke a játékosaimra!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink