UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 28. forduló

NEM BÍRTUNK A GÖDÖLLŐVEL

Utánpótlás csapataink nem szokványos keretek között léptek pályára a 28. fordulóban. Az U21 és az U17 ezúttal kedden fogadta aktuális ellenfelét, az U15 találkozója pedig elmaradt az eső áztatta talaj alkalmatlansága miatt. Az U14 pedig már korábban lejátszotta mérkőzését a Csep-Gól csapata ellen, ahol 11-1-es győzelmet aratott. Az U21 jól kezdte összecsapását a vezetést is megszerezte a Gödöllővel szemben, de a szorításból kijövő vendégek gyorsan megfordították a találkozó állását.  Az U17 sokáig pariban volt az aranyéremre hajtó riválisával szemben, de a Gruber Bálint (képünkön) sajnálatos sérülése után összeesve nagyarányú vereséget szenvedtek.

NB II. Közép-Kelet 28. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 2 - 3 (1 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Peitli S. (Vargha T., Gaál B.)

gól: Földi D. 2 ill. Farkas P. 2, Miletics Zs.

sárga lap: Bíró T. ill. Tóth M., Blaubacher P., Németh M.

kiállítva: Kiss P. 80p, Greskó G., 91p

Maglódi TC: Nagy Cs. (BLAHÓ B. 46p) - Merczel Z. (Berta B. 63p), GYUGA O., Bíró T., KARDOS SZ., Leidál M. (Erdősi R. 71p), Szegedi M. (Kiss P. 46p), FÖLDI D., Matyó M., Bartha Sz., Greskó G.

Filácz lmre (edző): Húsz perc alatt el kellett volna döntenünk a mérkőzést, de miután helyzetek sorát hagytuk ki, engedtük érvényesülni ellenfelünket, akik három egyéni hibánkat kegyetlenül kihasználták. Gratulálok a Gödöllőnek és Keserű László kollégámnak!

-----

NB II. Közép-Kelet 28. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 2 - 7 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Gaál B. (Peitli S., Vargha T.)

gól: Óvári K., Szász R. ill. Méhes P. 3, Varsányi B., Nagy P., Kaján M.

sárga lap: Óvári K. ill. Mertse Á., Nagy P.

Maglódi TC: Kecskeméti Á. - SZÁSZ B., ÓVÁRI K., Baranyai Z. (Skultéty D. 46p), Kovács B., SZÁSZ R., GYÖNGYÖSI B., Sengel T., GRUBER B. (Mészáros T. 58p), Fábián D., Fischer P. (Papellás P. 71p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Alapvetően jól játszottunk a bajnokesélyes ellen. Gruber Bálint sérüléséig nyílt volt a találkozó kimenetele, de miután elveszítettük vezéregyéniségünket a csapat képtelen volt útját állni a vendég támadásoknak. Gruber Bálintnak mielőbbi jobbulást kívánunk!

U15maglod.jpg

Partnereink