ESMTK - MAGLÓDI TC 2 - 0

SAJÁT MAGUNKNAK ADTUK MEG A KEGYELEMDÖFÉST

undefined

NB III., Közép csoport, 28. forduló:

ESMTK - MAGLÓDI TC 2 - 0 (1 - 0)

Budapest, 250 néző

jv: Berényi T. (Zsákai M., Varga B.)

gól: Bukovecz J. 6p, Bukovecz J. 91p

sárga lap: Túri D., Szabó G. ill. Csendom K., Szirtesi A., Matyó M.

ESMTK: Bonica S. - Lázár B., Nemes N., Szabó A., Müllerlei Sz., Kiss D., Farkas A., Túri D., Murinai B. (Szabó G. 75p), Bányai J. (Vörös D. 55p), Bukovecz J. vezetőedző: Turi Zoltán
Maglódi TC: Szacskó L. - Csendom K., Budafai G., Szirtesi A., Matyó M., Oroszi B., Németh Zs., Dencz D., Pokorádi D. (Greskó G. 63p), Bartha Sz., Aranyos M. vezetőedző: Herédi Attila

Meglehetősen sok hiányzónk volt vasárnap. Molnár Ottó, Lukács Bálint és Lukács Ádám eltiltás, Nagy Tamás, Joó Gergő sérülés, Klujber Péter betegség, Vincze László pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhatott Herédi Attila rendelkezésére, így mindössze 13 mezőnyjátékossal utaztunk el Pesterzsébetre.

A rögtön a hatodik percben egy elkerülhető gólt kaptunk, ami után "langyos" játékot tartalmazó negyven perc követett. Játékosaink elfocizgattak a pályán, de veszélyt nem jelentettünk a hazaiak kapujára. A második félidőben viszonylag feljavult a játékunk, de így is csak egy igazán komoly helyzet adódott előttünk. Dencz Dávid iramodott Bonica kapuja felé, de egy becsúszó hazai védő tisztázni tudott a tizenhatoson belül. A hazaiak előbb egy zúgó kapufát rúgtak, majd a 91. percben egy hatalmas hibánkat kihasználva kettőre növelték az előnyüket. Aranyos Márk az ellenfél térfeléről passzolt visszafelé egy labdát, amire lecsaptak a hazai támadók és ketten vezethették a kapunkra a játékszert, amit Bukovecz lőtt a hálónkba. Noha ismét megnehezítettük ellenfelünk dolgát, de pontszerzés újfent nem sikerült.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Jó időben, jó pályán egy kellemes ellenféllel találkoztunk. A jelenlévők próbáltak felnőni a mérkőzéshez, de sajnos nem sikerült megfelelően. A bajnokság végére elfogytunk, így belenyúlni a találkozóba nem tudtam, bár az egyedüliként beküldött Greskó Gábor kétségtelenül jó szállt be a mérkőzésbe. A végén ismét egy olyan gólt kaptunk, amilyet semmilyen körülmények között nem szabadna, így újból két gólos vereséget szenvedtünk.

------

További eredmények:

SZEOL - Orosháza 1 - 0

Szentlőrinc - Gyula 3 - 2

Kozármisleny - Bölcske 6 - 1

REAC - Szekszárd 3 - 2

Dunaharaszti - Videoton II.  1 - 2

Vác - Monor 6 - 0

Dabas - Baja 1 - 1

U212015.jpg

Partnereink