UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 26. forduló

KIÜTÉSSEL NYERT AZ U21, MEGÓVJA MECCSÉT AZ U17 ÉS AZ U15

 Három csapatunk lépett csak pályára szombaton, mert az U14 későbbre halasztotta a mérkőzését. Az U21 létszámelőnyben, míg az U17 létszámhátrányban találkozott a Ferencváros FC csapatával. Idősebbik korosztályunk 12 góllal bizonyult jobbnak a riválisánál, Földi Dániel (képünkön) négy, Bencsik Roland pedig három góllal járult hozzá a győzelemhez. Az U17 létszámhiánya ellenére sokáig jobb volt az ellenfelénél, de a hajrában felülkerekedett a túlerő. De! A Ferencvárosi FC U16 néven nevezett a bajnokságra, így csak 1999-2000-es játékosok alkothatják a keretét, amit ellenünk megszegett, ezért csapatunk megóvja a találkozót. Az utóbbi időben javuló formát mutató, de ismét tartalékosan felálló U15 65 percig kiegyenlített találkozót vívott az ESMTK csapatával, de az utolsó negyedórában a műfű sugározta forrósághoz jobban alkalmazkodó hazaiak a maguk javára fordították a mérkőzést. Miután a találkozón két gólt szerző Kálazi öt sárga lappal játszott egyesületünk megóvta a mérkőzést.

NB II. Közép-Kelet 26. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - FERENCVÁROS FC U19 13 - 1 (6 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Janitz G. (Ferenczi D., Bódy B.)

gól: Földi D. 4, Bencsik R.. 3, Berta B. 2, Paulovics N., Szegedi M., Leidál M., Kardos Sz. ill. Schuch A.

Maglódi TC: Nagy Cs. - MERCZEL Z., Gyuga O. (Paulovics N. 46p), Greskó G., Kardos Sz., Kiss P., LEIDÁL M., BENCSIK R., Szegedi M., Berta B., FÖLDI D.

Filácz lmre (edző): Könnyű győzelmet arattunk, a tíz játékossal felálló vendégek ellen. Ha a fiúk kicsit jobban koncetrálnak még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

-----

NB II. Közép-Kelet 26. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - FERENCVÁROS FC U16 4 - 7 (3 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bódy B. (Janitz G., Ferenczi D.)

gól: Fischer P. 2, Gruber B. 2 ill. Fekete R. 5, Oláh R., Boncza Z.

sárga lap: Fábián D. ill. Berta N., Kemény N.

Maglódi TC: Szász R. - KOVÁCS B., Szász B., Baranyai Z., GYÖNGYÖSI B., GRUBER B., Sengel T., FÁBIÁN D., Palotai Cs, Fischer P.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Sérülések és kirándulások miatt létszámhiányosan kellett kiállnunk. A srácok ennek ellenére odatették magukat és amíg el nem fáradtak sokkal jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, akiknél öten szerepeltek jogosulatlanul.

-----

NB II. Közép-Kelet 26. forduló:

U15 ESMTK - MAGLÓDI TC 3 - 1 (1 - 1)

Budapest, jv: Kiss I. G. (Somkuti G., Berki Z.)

gól: Kálazi T. 2, Szabó Gy. ill. Muhi V.

sárga lap: Bajor T., Szabó S..

Maglódi TC: Morocz I. - Bajor T. (Kovács G. 45p), Papellás P., GULÁS M., NAGY L., UNGER K. (Kormány B. 70p), SLEZÁK G., Mészáros T., Greskó L. (Baranyai Zs. 45p), MUHI V. (Teiner G. 70p), Kanalas K. (Szabó S. 70p)

Bíró Roland (edző): Három meghatározó játékosunk hiánya ellenére az utóbbi fordulókban mutatott javuló csapatjátékunk most is folytatódott. Örömteli, hogy szép akciógólt szereztünk és az, hogy sok labdát szereztünk, de az bosszantó, hogy nagyon sokat el is szórtunk. A második félidőben kérésem ellenére visszaálltunk, mintha megelégedtünk volna a döntetlennel, ez a találkozó hajrájában meg is bosszúlta magát. Más kérdés, hogy ellenfelünk pont egy jogosulatlanul szereplő játékos két góljával bizonyult jobbnak nálunk...

U212015.jpg

Partnereink