BEFEJEZŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉSI IDŐSZAK

undefined

Két hónapos alapozás után elérkezett a felkészülési hajrá. Felnőtt csapatunk az elmúlt héten lejátszotta az utolsó két edzőmérkőzését is, amelyen egy vereség mellett egy győzelem volt a mérleg. Herédi Attila vezetőedző a találkozók értékelése mellett beszélt az érkezőkről és a Kozármisleny elleni várakozásokról.

Felkészülési mérkőzéseken:

BKV ELŐRE - MAGLÓDI TC 5 - 1 (1 - 0)

g: Aranyos M.

Budapest

 

PÉTERI KSK - MAGLÓDI TC 0 - 4 (0 - 3)

g: Dencz D. 2, Aranyos M. 2

Péteri

Maglódi TC: Szacskó - Németh Zs., Szirtesi A., Molnár O., Matyó M. - Budafai G., Oroszi B. - Aranyos M., Lukács Á., Kiss K. - Dencz D.

csereként pályára lépett: Bátori B., Greskó G., Csendom K., Pokorádi D., Gecse Gy., Horváth M.

Hiányzott a találkozóról: Lukács B., Vincze L., Klujber P., Joó G., Bornemissza I., Bartha Sz.

fotó:valogatott.blog.hu

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Eredetileg a Honvéd U21-el játszottunk volna, de az a találkozó végül nem jött létre. Helyette az NB III-as BKV Előrével mérkőztünk, amelyen a szokásos kettőség volt tapasztalható. Az első játékrész kiegyenlített párharcot, majd a változtatások után visszafogottabb játékot hozott mely után négy gólos vereséget szenvedtünk. Szombaton Péteriben végre fűvön játszhattunk egy nálunk alacsonyabb csapattal szemben kötelező győzelmet arattunk.

Csaknem az összes találkozóra az volt a jellemző, hogy a keret egyik része lényegesen szorosabb eredményre volt képes. Várhatóan ők fogják a találkozók nagy részét lejátszani?

Igen, erről már többször beszéltünk. Vannak, akik lényegesen előrébb tartanak, de azért a későbbiekben, ha az adott találkozó úgy hozza biztos, hogy bele tudok majd nyúlni a mérkőzésekbe. Több olyan labdarúgónk is van, akik lendületet, vagy szükség esetén rutint tudnak adni a játékunknak, de vagy sérülés, vagy egyéb más okok miatt sajnos az alapozás során még nem tudtak teljes értékű munkát végezni. Amennyiben ők utolérik magukat nagyobb variációs lehetőségeink lesznek.

Mit lehet tudni az érkezőkről?

Sokáig vártunk egy vérbeli csatárra, akit most úgy néz ki megtaláltunk. Dencz Dávid Németországból érkezett haza a Vasashoz, de ott egyelőre nem tudnak neki kellő játéklehetőség nyújtani, így ideiglenesen hozzánk kerülhet. Hétfőn még egyeztett a vezetőséggel a támadó és remélhetőleg számunkra kedvező döntés születik. Rajta kívül Veresegyházáról érkezett hozzánk Csendom Kristóf. Siófokról Joó Gergő, Tápiószecsőről Aranyos Márk és egy újpesti nevelés, a 21 éves Kiss Krisztián. Kapus poszton is történt változás, hiszen visszatért Maglódra Gecse Gyula az RKSK csapatától.

A felkészülés végeztével mire számíthatunk a bajnoki rajton a második helyezett Kozármisleny ellen?

Jól ismerem a Kozármislenyt, volt játékosom is szerepel náluk. Eddig is az volt a véleményem, hogy ők egy NB II-es csapat a harmadosztályban. Az eddigi és a felkészülési időszak alatt elért eredményei is tiszteletet parancsolóak, ráadásul a télen jelentősen meg is erősödtek, amely után azt gondolom, hogy a Vácnál is jobb csapattá váltak és a bajnoki címre is feltétlenül esélyesek. Nem fog agyon nyomni minket a tét, hiszen jelen pillanatban a Kozármislenynek van nagyobb veszteni valója. Nyugodtan, türelmesen kell játszanunk, amiből bármi kisülhet...    

U17TTTT.jpg

Partnereink