EGY VERESÉG ÉS EGY DÖNTETLEN

undefined

Újabb két edzőmeccsel folytatta felnőtt csapatunk a felkészülést. Szerdán balesetveszélyes pályán egy gólos vereséget szenvedtünk a Taksony csapatától, valamint szombaton 3-3-ra végeztünk az ugyancsak harmadosztályú Kerület ellenében.

Felkészülési mérkőzésen:

TAKSONY SE (megyei I.o) - MAGLÓDI TC 1 - 0 (0 - 0)

Taksony

 

III. KERÜLETI TVE (NBIII) - MAGLÓDI TC 3 - 3 (3 - 1)

Budapest

g: Horváth M. 2 (mindkettőt 11-esből), Joó G.

 

fotó:valogatott.blog.hu

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - A Taksony ellen szerdán este játszottunk, amire a talaj meglehetősen rosszá vált. Játéktér balesetveszélyes volt, így érdemi tapasztalatokat nem szerezhettünk, de a terhelés és az akarati tényezők szempotjából pozitívan értékelném az összecsapást. Szombaton ideális időben kifogástalan műfűvön játszhattunk. Az eddigi találkozókkal ellentétben a második félidőben most felénk billent a mérleg nyelve. Elégedett vagyok látotakkal, de természetesen sok mindenben, például védekezésben és a taktikai elemekben is javulnunk kell még.

Ősszel gólíhnségben szenvedtünk. Megvannak már a kiszemeltek a támadó posztra?

- Több játékos is képben van a számunkra. Lett volna egy ígéretes érkező, de úgy tűnik technikai problémák miatt ő nem igazolhat hozzánk, bár próbálkozunk még az MLSZ-ben. Ha nem sikerül, akkor is vannak még kiszemeltek, hogy gólerősebbé tegyük az együttest.

 

Következik:

2015. február 4., szerda, 20:00 Ikarus-pálya (Bp., Bátony utca 1-33):

MAGLÓDI TC - TÖKÖL (NB III.)

2015. február 7., szombat, 17:00 Ikarus-pálya (Bp., Bátony utca 1-33):

MAGLÓDI TC - ÜLLŐ (megyei I.)

U15maglod.jpg

Partnereink