UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 14. forduló

KÉT GYŐZELEM ÉS KÉT VERESÉG A VERESEGYHÁZ ELLENI MÉRLEG.

Veresegyház elleni hétvégét tartottak utánpótlás csapataink. Jól is indult, hiszen szombaton az U14 és az U15 is kapott gól nélkül abszolválta a találkozókat. Sajnos a várt jó folytatás azonban elmaradt. Az U17 sajnos korán gól, majd emberhátrányba is került, ami után már nem tudott fordítani, míg az U21 ugyan 3-1-re is vezetett, végül mégis, az utolsó percben kapott góllal 5-4-re kikapott.

Az U21-es góllövőlistát vezető Földi Dániel szombaton előbb megrúgta élete első NB3-as gólját a felnőttben, majd a már taglalt körülmények között elveszített váci végjátékban annyira felbosszantotta magát, hogy vasárnap az U21-ben négy (!) gólt vágott a Veresegyház hálójába, igaz itt is egy utolsó percben kapott gól lett a vesztünk. Reméljük azért a lelkesedése megmaradt és hétvégén a Szentlőrinc ellen minden keserűségét megbosszulhatja!

 

Tabellák ITT.

NB II. Közép-Kelet 14. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - VERESEGYHÁZ VSK 4 - 5 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion jv: Nemes A. (Lamos B., Bódy B.)

gól: Földi D. 4 ill. Szabó T. 3, Grezner D., Németh B.

sárga lap: Gecse M., Kardos Sz. ill. Szabó T., Csonka G.

kiállítva: Igrici D. 93. percben (második sárga lap után) ill. Grezner D. 73. percben

Maglódi TC: Nagy Cs. - Merczel Z. (Bíró T. 65p), BENCSIK R., KARDOS SZ., Sebők D., Szegedi M. (Gecse M. 46p), Molnár P. (Berta B. 58p), Silberer R. (Greskó G. 58p), Igrici D., FÖLDI D., Pilny M. (Kiss P. 65p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Sajnos vereséget szenvedtünk, pedig többször is eldönthettük volna a három pont sorsát. 3-1-es vezetésünk alatt hatszor is ziccerbe kerültünk, de mindannyiszor pontatlanok voltunk és nem tudtuk tovább növelni az előnyünket. Ahogy ilyenkor lenni szokott az ellenfelünk belelkesült és sajnos megfordította a találkozót. Ezt még egalízálni tudtuk, de az utolsó percben egy szerencsétlen szituáció után végül vereséget szenvedtünk.

--------

NB II. Közép-Kelet 14. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - VERESEGYHÁZ VSK 1 - 3 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bódy B. (Nemes A., Lamos B.)

gól: Gruber B. ill. Lukács J. 2, Molnár S.

sárga lap: Óvári K., Kecskeméti Á., Fodor E. ill. Lukács J., Tajmel B.

kiállítva: Fábián D. 38. percben (második sárga lap után)

Maglódi TC: Baranyai Z. - KOVÁCS B., Wéber K., Óvári K., Gyöngyösi B. (Kanalas K. 60p), Filácz K. (FODOR E. 46p), Sengel T., Fábián D., GRUBER B., Fábián A. (Kecskeméti Á. 46p), Szász B. (Palotai Cs. 60p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Sajnos hetek óta csak teremben tudunk edzeni és úgy tűnik a srácok el is felejtettek nagy pályán játszani.

 

Az U17 és az U21 13. fordulóbeli mérkőzését későbbre halasztották.

------

Balogh Lajos ezúttal az U15-öt segítette góljaival.

 

NB II. Közép-Kelet 14. forduló:

U15 VERESEGYHÁZ VSK - MAGLÓDI TC 0 - 4 (0 - 4)

Veresegyház, jv: Boros Z. (Bíber B., Zsiga G.)

 

gól: Balogh L. 3, Mészáros T.

sárga lap: Fodor E.

Maglódi TC: MOROCZ I. - Nagy L., FODOR E., PAPELLÁS P., Skultéty D. (Greskó L. 70p), Slezák G. (Tukacs T. 60p), VÉGLÁS R., Kovács G. (Baranyai Zs. 41p), Mészáros T., BALOGH L. (Kormány B. 74p), Kanalas K.

Morocz István az 5. percben hárította a hazaiak egy büntetőjét.

 

Bíró Roland (edző, Maglódi TC): Nagyon indiszponáltan kezdtünk, amit a hazaiak majdnem meg is büntettek. 15. perc után szerkezetet váltottunk, aminek hamar meg lett az eredménye, hiszen szünetig megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidőt egy kicsit túl óvatoskodtuk és ekkor már csak két kapufáig jutottuk., Ettől függetlenül természetesen gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

A 13. forduló eredményét ITT találja.

-------

 

NB II. Közép-Kelet 14. forduló:

U14 VERESEGYHÁZ VSK - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 6 (0 - 3)

Veresegyház, jv: Bíber B. (Zsiga G., Boros Z.)

gól: Pusztai D. 2, Nagyistván B., Tóth B., Deme G.

sárga lap: Nagy A., Szendrei B. ill. Kovács G.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Lénárt S., Dózsa R. (Simák T. 47p), Vígh Gy. (Ács B. 41p), Kozma P. (Csordás D. 41p), Fehértói G. (Deme G. 41p), Kovács G., Lados-Tóth M., Pusztai D., Tóth B. (Ambrózi Á. 41p), Marosi N.

 

Katona Tamás (edző, Testvériség SE-Maglódi TC): Mindenképpen ketté kell bontanunk a mérkőzést, hiszen ellentétes félidőket produkáltunk, még akkor is, ha mindkétszer 3-3 gólt szereztünk. Kezdés után öt percig mutattuk igazi arcunkat, ekkor három gólos előnyre tettünk szert, utána viszont csak a mezeket és a színes cipőket láthattuk a pályán. A félidőben az öt cserének köszönhetően jelentősen feljavultunk és kombinatív játékunkkal beszorítottuk ellenfelünket a kapuja elé. További sok sikert kívánok a Veresegyház csapatának! Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

 

A 13. forduló eredményét ITT találja.

futsal202209.jpg

Partnereink