MAGLÓDI TC - ESMTK 0 - 2

HÁROM PONTON KÍVÜL ÖT EMBERT IS VESZÍTETTÜNK.

fotó:ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre (facebook)

 

NB III., Közép csoport, 13. forduló:

MAGLÓDI TC - ESMTK 0 - 2 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Görög M. /4/ (Keszthelyi T., Nagy T.)

gól: Fekete L. 28p, Fekete L. 91p

sárga lap: Budafai G., Bornemissza I., Szirtesi A. ill. Pintér D., Kiss D., Sebestyén D., Fekete L.

kiállítva: Matyó M. 64p (második sárga lap), Horváth M. 73p (második sárga lap), Kardos L. 92p (megrúgta ellenfelét), Molnár O. 93p (második sárga  lap)

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. 0 - Németh Zs. 5, Budafai G. 6, Klujber P. 5., Molnár O. 5-2=3, Földi D. 4 (Igrici D. - 76p), Szirtesi A. 5, Horváth M. 6-2=4, Bartha Sz. 5 (Kardos l. 1 68p), Matyó M. 5-2=3, Bornemissza I. 4 (Bencsik R. 4 63p) vezetődző: Bajor Tibor

ESMTK: Imre D - Soós I., Túri D., Pintér D., Surányi Z., Kiss D., Farkas A., Nemes N., Lázár B. (Müllerlei Sz. 46p), Sebestyén D. (Szabó G. 74p), Fekete L. vezetőedző: Turi Zoltán

Ismét nem játszottunk alárendelt szerepet, de ahogy mindig, úgy most jobban sáfárkodott ellenfelünk a helyzeteivel és újra kikaptunk. A nagyobb baj, hogy az játékvezetőnek köszönhetően jövő héten, a Vác ellen nem számíthatunk Matyó Mátéra, Horváth Martinra, Molnár Ottóra, Kardos Lászlóra és az ötödik sárga lapját begyűjtő Szirtesi Attilára. Csapatunk az eddig eltelt 12 fordulóban nem kapott piros lapot, viszont most a szerencsétlen tizenharmadikban négyet is.

 

Az ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti körének fényképeit ITT találja.

 

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Nehéz higgadtnak maradni egy ilyen mérkőzés után, ugyanis egy eseménytelen, ívelgetős mérkőzésből 4 játékosomat kipontozták. Ez nem volt benne a játékban. Elnézést kérek játékosaim nevében a megmaradt szurkolóinktól, támogatóinktól, mert így szétesni, viselkedni nem szabad. Ezen a mérkőzésen jött ki az eredménytelenség feszültsége. Ugyanis ellenünk minden bejön ellenfeleinknek, míg nekünk kifelé pattan labda mindig. Ennek is meg van az oka természetesen, egyre jobban kirajzolódik a szezon végére. Kifelé csapatunk a 60.perc után sajnos nem a csapat jellegét mutatta. Ezt semmiféleképpen nem szabad. A játékvezető többször következetlenül kárunkra tévedett, a mérkőzés előtti sérülésnél már látszott, hogy tudja, ismeri a szabályokat, csak rosszul alkalmazza. Ez van, tovább kell lépni. Játékosaim nem tudták elviselni, hogy sorozatban, döntő pillanatokban kárukra tévedett. Még egyszer mondom, ez akkor sem menti fel a 4 kiállított játékost. Mi csak fegyelmezetten tudunk elérni valamit, szombat délután ez nem volt meg. Ez döntött, nem egy jobb csapattól, hanem egy jobban „egyben lévő” csapattól kaptunk ki. Így nem maradt más hátra, mint megint gratulálni. A mérkőzésen tulajdonképpen két igazi helyzet volt, az első percben Földi Dani fejese, amit bravúrral védett az ellenfél kapusa, és a 91 percben amikor már a sok kiállítás miatt macska – egér harc volt a pályán. Tehát ezért volt furcsa ez az ultiparti. Nem ment minket fel, de a játékvezető ellenőr megye 2-esnek minősítette a fiatal kollega ítéleteit. Sajnos kintről sem segítették. Egyedül döntött három helyett. Ennek a mérkőzésnek az igazi bűnbakját, nem nevezném meg, mert belügy, de ő nem a játékvezető volt.

 

 

Azon nem kell sokat gondolkodnia, hogy ki játsszon a Vác ellen, maximum azon, hogy hol. Fel van adva lecke?

Minden mérkőzés előtt fel van adva a lecke, ez nem lesz másképp most sem. Ha a játékosaim, mentálisan hisznek majd magukban, akkor ott sem lesz gond. A Vácban is csak NB3 –as játékosok vannak. Így, aki lehetőséget kap, annak kell helytállni, bő a keret titkos ászainkat most húzzuk elő a pakliból. Remegjenek ők, mit mondanak, majd róluk, ha minket nem vernek. Mi nem tartunk a Váctól, nincs veszteni valónk, ott csak nyerhetünk, önbizalmat, csapategységet, és pontokat.

 

 

További eredmények:

Orosháza - SZEOL 1 - 0

Baja - Dabas 0 - 2

Bölcske - Kozármisleny 2 - 1

Monor - Vác 0 - 0

Szekszárd - REAC 1 - 1

U7.jpg

Partnereink