SZEOL - MAGLÓDI TC 1 - 1

EMBERELŐNY ÉS EGY KIHAGYOTT BÜNTETŐ ELLENÉRE ELÉGEDETTEK LEHETÜNK AZ EGY PONTTAL.

undefined

NB III., Közép csoport, 12. forduló:

SZEOL SC - MAGLÓDI TC 1 - 1 (1 - 0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, 200 néző

jv: Csonka B. /7/ (Flinta Z., Viczián M.)

gól: Ondrejó T. 28p ill. Vincze L. 70p

sárga lap: Szirtesi A., Klujber P., Vincze L., Bátori B.

kiállítva: Forró A. 30. percben (nyilvánvaló gólhelyzetben buktatta ellenfelét.)

 

SZEOL SC: Dongó D. – Kormányos K., Dlusztus A., Forró A., Bjedov B., Grünvald A., Beretka P., Puskás Cs. (Mucsi M. 82p), Faragó B. (Vida G. 46p), Bata Cs., Ondrejó T. (Ngalle J. 72p). Vezetőedző: Tóth Ákos.
Maglódi TC: Szacskó L. 9 – Németh Zs. 6, Budafai G. 6, Szirtesi A. 5, Klujber P. 4, Bátori B. 6, Lukács B. 5 (Földi D. - 68p), Horváth M. 7, Bartha Sz. 5 (Vincze L. 6 46p), Greskó G. 5, Bornemissza I. 7 (Pokorádi - 78p) Vezetőedző: Bajor Tibor

A szegedma tudósítása: http://szegedma.hu/hir/szeged/2014/11/labdarugas-szeol-maglod-13-30-tol-elo.html

Az onlajnok.com tudósítása: http://www.onlajnok.com/match/index/date/2014-11-01/id/126061

Tóth Ákos (vezetőedző, SZEOL SC): Gyermeteg hibából ajándékoztunk egy tizenegyest, és megfogyatkoztunk az első félidőben. A második félidőben nyolc darab 100%-os gólhelyzetet hagytunk ki, egyiket sem tudtuk berúgni, az ellenfél meg helyzet nélkül begyötört egy gólt. A futball igazságával kapcsolatos közhelyeket puffogtathatnám, el vagyok keseredve. (nyilatkozat forrása: http://szegedma.hu )

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Taktikailag kellőképpen felkészültünk ellenfelünkből, mégis elmozgatták védelmünket, amiből a gólt is kaptuk. Sajnos a mérkőzés első felében fejben nem voltunk ott megfelelően a találkozóban. A 32. percben aztán eljött a fordulópont. Az addig nagyon jól játszó hazaiak hibáztak hátul, ezáltal emberelőnybe kerültünk. Sajnos az itt megítélt büntetőt Lukács Bálint nem tudta értékesíteni, pedig érzésem szerint, az egyenlítés után a szünetig a vezetést is megszerezhettük volna, hiszen az első félidő utolsó tíz perce egyértelműen a miénk volt. A második játékrész elején aztán a helyére tettük ellenfelünket. Több rendkívül veszélyes kontrát is vezettek és csak Szacskó László bravúrjainak köszönhetjük, hogy ekkor nem ütöttek ki minket. Mi néhány ígéretes pontrúgásból próbálkozhattunk, amiből egyet Vincze László révén a 70. percben ki is használtunk. Összesséégében a fordulópontokat is figyelembevéve reális döntetlen született a mérkőzésen.

U17TTTT.jpg

Partnereink