INDULHATUNK AZ NB III-BAN

Vége a bizonytalanságnak, vállahatjuk az NB III-at!

Sokáig semmi fejlemény nem volt a harmadosztályú nevezésekkel kapcsolatban, majd akkor, amikor ezen honlap szerkesztője nyaralni meg egyből megindul az információáradat. Utólagosan kérnénk elnézést minden kedves olvasónktól, hogy a csapat hivatalos honlapján nem tudtunk azonnal tájékoztatni Önöket. Mentségünkre legyen mondva, hogy a facebook oldalunkon azonnal megjelentek az információk és a like-okból és hozzászólásokból hamar kiderült sokkakhoz eljutott a hír: Folytathatjuk az NB III-ban.

Még múlt hét végén, úgy lehetett tudni, hogy csak a Diósd, a Bölcske, a Veresegyház és a Gyöngyös kvartett kap indulási jogot a több visszalépő miatt. Néhány nap elteltével azonban kiderült, hiába a tizenötödik hely, mi is jogot kaptunk arra, hogy a harmadosztályban indulhassunk, hiszen a tavaly még a Nyugati csoportban ötödik Andráshida még sem vállalta a szereplést a harmadik vonalban.

Ezek után a csoportbeosztás is hamar kiderült. Mi a tavalyihoz hasonlóan ismét a Közép csoportba kaptunk besorolást, ami így néz ki:

Bajai LSE, Bölcskei SE, Dunaharaszti MTK, ESMTK, Dabas SE, Gyulai Termál FC, Kozármisleny FC, Maglódi TC, Monori SE, Orosháza FC, REAC, Szekszárdi UFC, Szentlőrinci SE, SZEOL SC (Szeged), Vác FC, Videoton II

Az előző évhez képest öt új csapattal találkozhatunk. Az NB II-ből kieső Kozármislennyel, az előző szezonban keleten bentmaradó REAC-cal, és három megyei feljutóval a Szentlőrinccel, SZEOL-lal és Csank János vezette, a Pest megyei bajnokságot utcahosszal megnyerő Vác FC-vel.

Hamarosan rövid interjúkat olvashatnak Tabányi Pál elnökkel és Bajor Tibor vezetőedzővel.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink